Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Vidhet shtëpia e vajzës së Sali Berishës

Dy njerëz janë futur nga ballkoni duke marrë të holla e bizhuteri

Hajdutët e banesave në Tiranë nuk kanë kursyer as shtëpinë e vajzës së numrit NJE të shtetit, Kryeministrit Sali Berisha. Sipas pohimeve të policisë së Tiranës për “Express”, ngjarja ka ndodhur natën e së shtunës, 22 tetor, ndërkohë që policia e ka konstatuar vjedhjen dhe bërë hetimet përkatëse të dielën në mëngjes. Sipas të njëjtave burime hajdutët, që duhet të kenë qenë të paktën dy,
    ishin futur në brendësi pasi ishin kacavjerrë në ballkonin e banesës që gjendet në katin e dytë të një pallati pranë “Gardës së Republikës” në lagjen e Tiranës së Re. Më tej, po sipas burimeve të policisë së Tiranës, ata kishin thyer xhamin e derës së ballkonit duke depërtuar në brendësi e realizuar në këtë mënyrë qëllimin e tyre.

Vjedhja

Policia e ka ndjekur veçanërisht me vëmendje rastin e vjedhjes së banesës së Jamarbër dhe Argita Malltezit (vajza e Kryeministrit Sali Berisha ka preferuar të mbajë mbiemrin e të shoqit). Sipas një raporti të policisë për qarkullim të brendshëm, dy hajdutët ishin futur në banesë natën e së shtunës nëpërmjet ballkonit. Më tej ata kishin rrëmuar në banesë duke u larguar që andej vetëm me një sasi të hollash dhe bixhuteritë, që kishin mundur të gjenin. Puna e tyre duket nuk kishte qenë prej fillestarësh, pasi të paktën fqinjët nuk kishin dëgjuar zhurma. Policia pohon se pikërisht pas një konsultimi më të zotët e shtëpisë, -të dy të punësuar në strukturat e organizatave të ndryshme të huaja që operojnë në Kosovë, - aty mungonin pikërisht të holla dhe bizhuteri.

Hetimi

Ekspertë të Drejtorisë së Policisë së Tiranës kanë bërë të gjitha veprimet hetimore në banesë duke marrë edhe gjurmët apo provat përkatëse. Duke u nisur nga gjurmët e gishtave, është shkuar në përfundimin se vjedhësit duhet të kenë qenë dy. Në kohë rekord është bërë krahasimi dhe përjashtimi i gjurmëve të banorëve të zakonshëm të banesës, duke selektuar ato të huaja. Në këtë pikë burime të policisë së Tiranës pohuan se gjurmët e gjetura i përkasin të paktën dy personave të ndryshëm. Porse rezultati pas futjes së tyre për krahasim në kompjuterin e gjurmëve, kishte qenë negativ. Pra të dy hajdutët nuk ishin kapur më parë nga policia për shkak të thyerjes së ndonjë ligji dhe për rezultat nuk ishin të skeduar. Gjithsesi policia e Tiranës pohon se është duke punuar në rrugë operative për të shkuar te autorët.

Express
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    interesant..kjo vjedhje ne akord me sulmet e ZP-se kunder vajzes se Berishes..

pikerisht keto dite me rastin e kandidaturave per ambasadore ku mes tjerash u fol dhe per zonjen harxhi shkruan mes tjerash ZP e s vuciternit-alias erion bracja..

"I është tekur të punësojë në postet më të larta të shtetit, shokët e shoqet e vajzës së tij Argitë që po na merr më qafë të gjithë shqiptarëve, pasi me vullnetin e saj dhe me raportet e saj faktmbledhëse në favor të serbëve gati I coi të gjithë udhëheqësit e luftës në Kosovës, në Tribunalin e Hagës. /S.Vuciterna"

te tilla shpifje te ndyra Zp beri dhe per Bashen..
    pra ju koburet e qose thaq kupit.. ne Kosove.. zbrazeni dhe njehere kunder "tradhtareve".. sikunder drinit , bardhylit,sabahetes, azemit, ahmetit etjetj.. con direktiven S vuciterni i ZP.. polpotiste..

pra jo rastesisht u cfaqen hajdutet..
    hajdutet pra kan jane te afert me ZP-ne.. (kuptohet dhe jan instruktuar aty) dhe te qete kan bere vjedhjen duke qene te sigurte per vendndodhjen e shpise e dritareve dyerve ballkoneve dhe banoreve..
    e keta smund te jen tjeter vec eksperte te bandave ZP-iste shish-oiste te erion ram rucave.. qe dine gjithcka e zoterojne gjithcka..

Sali.. ruaji kalamajte.. ku i ke se ska fund ndyresia ZP-iste..!!!!!!!!!!!!!!!!!

o ti marini .. si vlla me harxhin .. ne se ke lidhje me te bijen e saliut i thuaj te ruhet se.. ja ka bere Zp e tiran-prishtines gati.. gropen..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: Vidhet shtëpia e vajzës së Sali Berishës

sa e vrtete te jete kjo;;-apo edhe nje sajes tjeter e shtypit grek qe per cdo ore merret me shume se asgje tjeter me shqiptar...

I arratisuri nga burgu i Trikalas, grabitje në banesën e Argita Malltezit

Sipas medias greke, që ka cituar burime të policisë vendase, një prej të arratisurve nga burgu i Trikalas, ka qenë implikuar në grabitjen e banesës së Argita Malltezit, vajzës së kryeministrit Sali Berisha, në Tiranë.

Siç bën të ditur e përjavshmja greke, Real News, grabitja kishte ndodhur më 22 tetor 2005 dhe policia shqiptare kishte identifikuar shenjat e gishterinjve të dy personave, njeri prej tyre, gjithmonë sipas gazetës greke, ishte Fatos Sylaj, i datëlindjes 1982, i cili para tre muajsh u arratis me dhjetë bashkatdhetarë të tjerë të tij nga burgu i Trikalas në Greqi.

Real News jep detaje për vjedhjen e ndodhur në vitin 2005 në banesën e çiftit Malltezi, ku sipas citimeve të policisë greke, hajdutët kishin hyrë nga pjesa e mbrapme dhe thuhet, u morën sasi të konsiderueshme parash dhe bizhuteri.

Ndërsa vazhdojnë pa asnjë rezultat kërkimet e policisë për gjetjen e marjan Kolës dhe Ilir Kupit, dy të arratisur të tjerë nga burgu i Trikalas, për Fatos Sylajn burimet e policisë greke thonë se ai është ndarë nga të tjerët që nga momenti i arratisjes dhe tashmë ndodhet në Kosovë.

Sipas policisë, Sylaj akuzohet për të paktën 30 grabitje me armë në Korfuz, Igumenica dhe zona të tjera të Greqisë perëndimore. /Tribuna/
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 14-07-2013 më 17:36

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

edhe un kam nje parandjenje qe ish-sigurimsat kan dashur te germojne per thesar ne shtepine e vajzes se kryeministrit.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

dmth ky banditi sylaj mos na qenka kosovar..

hmm..

duhet te jet shum i rrezikshem..

ka foto te tij nga media greke?

dtlindja 82 dmth eshte tani 32 vjec...

ne kulmin e pjekurise si kriminel..

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin

Dy njerëz janë futur nga ballkoni duke marrë të holla e bizhuteri

Hajdutët e banesave në Tiranë nuk kanë kursyer as shtëpinë e vajzës së numrit NJE të shtetit, Kryeministrit Sali Berisha. Sipas pohimeve të policisë së Tiranës për “Express”, ngjarja ka ndodhur natën e së shtunës, 22 tetor, ndërkohë që policia e ka konstatuar vjedhjen dhe bërë hetimet përkatëse të dielën në mëngjes. Sipas të njëjtave burime hajdutët, që duhet të kenë qenë të paktën dy,
    ishin futur në brendësi pasi ishin kacavjerrë në ballkonin e banesës që gjendet në katin e dytë të një pallati pranë “Gardës së Republikës” në lagjen e Tiranës së Re. Më tej, po sipas burimeve të policisë së Tiranës, ata kishin thyer xhamin e derës së ballkonit duke depërtuar në brendësi e realizuar në këtë mënyrë qëllimin e tyre.

Vjedhja

Policia e ka ndjekur veçanërisht me vëmendje rastin e vjedhjes së banesës së Jamarbër dhe Argita Malltezit (vajza e Kryeministrit Sali Berisha ka preferuar të mbajë mbiemrin e të shoqit). Sipas një raporti të policisë për qarkullim të brendshëm, dy hajdutët ishin futur në banesë natën e së shtunës nëpërmjet ballkonit. Më tej ata kishin rrëmuar në banesë duke u larguar që andej vetëm me një sasi të hollash dhe bixhuteritë, që kishin mundur të gjenin. Puna e tyre duket nuk kishte qenë prej fillestarësh, pasi të paktën fqinjët nuk kishin dëgjuar zhurma. Policia pohon se pikërisht pas një konsultimi më të zotët e shtëpisë, -të dy të punësuar në strukturat e organizatave të ndryshme të huaja që operojnë në Kosovë, - aty mungonin pikërisht të holla dhe bizhuteri.

Hetimi

Ekspertë të Drejtorisë së Policisë së Tiranës kanë bërë të gjitha veprimet hetimore në banesë duke marrë edhe gjurmët apo provat përkatëse. Duke u nisur nga gjurmët e gishtave, është shkuar në përfundimin se vjedhësit duhet të kenë qenë dy. Në kohë rekord është bërë krahasimi dhe përjashtimi i gjurmëve të banorëve të zakonshëm të banesës, duke selektuar ato të huaja. Në këtë pikë burime të policisë së Tiranës pohuan se gjurmët e gjetura i përkasin të paktën dy personave të ndryshëm. Porse rezultati pas futjes së tyre për krahasim në kompjuterin e gjurmëve, kishte qenë negativ. Pra të dy hajdutët nuk ishin kapur më parë nga policia për shkak të thyerjes së ndonjë ligji dhe për rezultat nuk ishin të skeduar. Gjithsesi policia e Tiranës pohon se është duke punuar në rrugë operative për të shkuar te autorët.

Express
    Kushe vjedhin?!-KOSOVARET;
    Kushe jane fundamentalistat dhe talibanet?!-KOSOVARET;
    Kushe bajne tregti me gjera te pista?!-KOSOVARET;
    Kushe hine neper banesa te huaja?!-KOSOVARET;
    Kushe mirret me prostitucion?!-KOSOVARET
    .................................................. .............................
    .................................................. .............................
    Siq po shifet sipas disa forumistve,gjith qka faje kan kosovaret, krejt fajet i kane kosovare!!!...Sikur MEKSIKANET,PORTORIKANET,KOLUMBIANET ....pso nuk postoni diqka te arsyeshme!! ,por vetem faqe te zeza...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fehmikaciu : 15-07-2013 më 02:40
    VENI,VIDI,VICI

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    interesant..kjo vjedhje ne akord me sulmet e ZP-se kunder vajzes se Berishes..

pikerisht keto dite me rastin e kandidaturave per ambasadore ku mes tjerash u fol dhe per zonjen harxhi shkruan mes tjerash ZP e s vuciternit-alias erion bracja..

"I është tekur të punësojë në postet më të larta të shtetit, shokët e shoqet e vajzës së tij Argitë që po na merr më qafë të gjithë shqiptarëve, pasi me vullnetin e saj dhe me raportet e saj faktmbledhëse në favor të serbëve gati I coi të gjithë udhëheqësit e luftës në Kosovës, në Tribunalin e Hagës. /S.Vuciterna"

te tilla shpifje te ndyra Zp beri dhe per Bashen..
    pra ju koburet e qose thaq kupit.. ne Kosove.. zbrazeni dhe njehere kunder "tradhtareve".. sikunder drinit , bardhylit,sabahetes, azemit, ahmetit etjetj.. con direktiven S vuciterni i ZP.. polpotiste..

pra jo rastesisht u cfaqen hajdutet..
    hajdutet pra kan jane te afert me ZP-ne.. (kuptohet dhe jan instruktuar aty) dhe te qete kan bere vjedhjen duke qene te sigurte per vendndodhjen e shpise e dritareve dyerve ballkoneve dhe banoreve..
    e keta smund te jen tjeter vec eksperte te bandave ZP-iste shish-oiste te erion ram rucave.. qe dine gjithcka e zoterojne gjithcka..

Sali.. ruaji kalamajte.. ku i ke se ska fund ndyresia ZP-iste..!!!!!!!!!!!!!!!!!

o ti marini .. si vlla me harxhin .. ne se ke lidhje me te bijen e saliut i thuaj te ruhet se.. ja ka bere Zp e tiran-prishtines gati.. gropen..
    Or koqetrapi... lajmin e nxoren gazetat greke se te ishte per policine shqiptare nuk kishe per ta mare vesh as ti e askush.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Te mbash ne shtepi(pallat kati i dyte),argjendari te shtrenjta dhe
    para te fshehura dhe te mos instalosh kamera te fshehta sigurie
    per cdo rast vjedhjeje,doesnt make sense at all.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

ketu, te pakten besoj qe kane pasur se çfare te marrin... te marrin shembull edhe ata cubat me kallasha te rruges... ikni e vidhni aty ku ka, e jo si trapa ne mes te rruges ndalo makinen se ja zbraza rafal kallashi
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Tema të Ngjashme

1. Berisha dhe politikanët tropojanë në PD
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 10:46
  2. A kemi një politikë kombëtare sot?
    Nga Ingenuous në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 29-04-2007, 06:56
  3. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. Rikthimi i themeluesve të PD-së
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 16:22
  5. "Nano Ik", protesta sërrisht në Bruksel
    Nga Asteroid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •