Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 36

Tema: Gjykimi juaj

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Gjykimi juaj

Po hap kete teme pas nje ndodhie te ketyre diteve, ndjehem vertet i indinjuar me disa njerez.

Ngjarja:

Shkoj ne nje takim te parapergatitur me dy vajza qe deri momentin qe i takova i mendoja si shtresen e intelektualizmit shqiptar! Ne biseden e zhvilluar midis meje dhe atyre dy vajzave lindi problemi i preferences se kombesise, dhe njera nga vajzat e cila ishte sarandiote ma tha pa piken e drojes qe preferoj te jem me mire nje greke sesa shqiptare! E pyeta pse nuk shkon ne greqi, mu pergjigj qe duhet te mbaroj studimet ketu. Ne komentet e asaj vajze une gjeta nje materializem te pamase qe ishte e afte per hir te mireqenies te mohonte kombesine e saj!!!
    Pa piken e turpit me tha qe ky vend nuk te ofron asgje, pse duhet te rri ketu. Njeriu mund te shkoje te jetoje ku te doje por jo te mohoje vendlindjen e tij.
    Une i them kesaj vajze njekohesisht dhe i uroj qe te jetoje ne greqi, por kurre me s'duhet ti thote vetes shqiptare, pasi jam i sigurte per fjalen e pleqve qe te merr malli per guret e sokakut.

Mbase e gjykoj ashper se ishte teper e re per mendime te pjekura, por qe gjithsesi nje neveri mu shfaq per ate person dhe do desha ta ofendoja fort por ja qe se bera sepse thjesht nuk isha aty per ate pune.

Vertetesine e ketij postimi mund ta konfirmoje nje Forumiste e pranishme ne castin e dabatit

Pyetja ime per ju bashkeforumas:

Do te mohonit atdheun tuaj per mireqenien personale.

Dito.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Vallai dajo turpi me i madh eshte te mohosh vendin tend,kurr sdo ta beja i gje te tille

Eshte i fjale popullore ku thote:Me mire i fikt se sa i felliqt
    M&M

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Te mohosh atdheun tend c'fare do kombesie te jesh, do te thote mohim ndaj karakterit tend. Njerez te tille nuk vlersojne veten e tyre c'fare lloj vleresimi presin nga te tjeret? Vleresim me te larte se po genjejne dike duke zgjedhur nje shtet me gjendje ekonomike me te mire sesa vendlindja...nese presin kete duken c'fare mall njeriu jane.

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Jam e bindur se ajo vajza do te ndryshoje mendim pas fare pak kohe qe te mberrije ne Greqi.
    Jo qe vetem nuk duhet mohuar atdheu dhe kombi yt, por duhet te jesh krenar dhe biles te luftosh qe te zere vendin e duhur ne vleresimet qe i behen nga te tjeret.
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Mi lav ja. Maska e Eminemka
    Anėtarėsuar
    27-06-2004
    Vendndodhja
    Boston,Ma ( me white-shefqetin--shadow))) :)
    Postime
    464
    Me mire te vdes se sa te them qe sjam shqiptare...Sdo e mohoja kurre qe jam shqiptare ne bote...
    “Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.”

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Mbase deri-diku edhe e kam (mohuar) perderisa jetoj larg atdheut.Por kursesi per mireqenie personale.Kam qene shume me e lumtur dhe me e pasur(shpirterisht e ekonomikisht), ato 19 vite qe jetova atje.

Fotoja e maturės :) Maska e Kinezja
    Anėtarėsuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzė liqenit - Pogradec
    Postime
    76
    Mos shfrytzoni temen per te t'u shitur patriota dhe patriote. Kapeni per thelbin e problemit. Edhe dicka; nese dikujt nuk i pelqene te jete shqiptarė/e, ne nuk mund te gjykojme vendimin e tij/saj sepse cdo kush ka edhe arsyet e tij/saj kur vendosen te thote ate gje.
    Buzėqeshja i pasuron ata qė e pranojnė, por nuk i varfėron ata qė e japin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Po hap kete teme pas nje ndodhie te ketyre diteve, ndjehem vertet i indinjuar me disa njerez.

Ngjarja:

Shkoj ne nje takim te parapergatitur me dy vajza qe deri momentin qe i takova i mendoja si shtresen e intelektualizmit shqiptar! Ne biseden e zhvilluar midis meje dhe atyre dy vajzave lindi problemi i preferences se kombesise, dhe njera nga vajzat e cila ishte sarandiote ma tha pa piken e drojes qe preferoj te jem me mire nje greke sesa shqiptare! E pyeta pse nuk shkon ne greqi, mu pergjigj qe duhet te mbaroj studimet ketu. Ne komentet e asaj vajze une gjeta nje materializem te pamase qe ishte e afte per hir te mireqenies te mohonte kombesine e saj!!!
    Pa piken e turpit me tha qe ky vend nuk te ofron asgje, pse duhet te rri ketu. Njeriu mund te shkoje te jetoje ku te doje por jo te mohoje vendlindjen e tij.
    Une i them kesaj vajze njekohesisht dhe i uroj qe te jetoje ne greqi, por kurre me s'duhet ti thote vetes shqiptare, pasi jam i sigurte per fjalen e pleqve qe te merr malli per guret e sokakut.

Mbase e gjykoj ashper se ishte teper e re per mendime te pjekura, por qe gjithsesi nje neveri mu shfaq per ate person dhe do desha ta ofendoja fort por ja qe se bera sepse thjesht nuk isha aty per ate pune.

Vertetesine e ketij postimi mund ta konfirmoje nje Forumiste e pranishme ne castin e dabatit

Pyetja ime per ju bashkeforumas:

Do te mohonit atdheun tuaj per mireqenien personale.

Dito.

Eh s'eshte e vetmia vajze apo djal qe mohon vetelindjen e saj/tij. Varet me shume nga karakteri. Per mendimin tim kur dikush deshiron te ishte lindur ne nje vend tjeter apo kur mohon qe eshte shqiptar, tregon qe ka ndonje fare urrejtie apo turp te jete i tille, ose thjesht admiron kombesite e tjera . A do mohoja atdheun tim? Jo, per arsyen se nuk me vjen turp te jem shqiptare. Ndihem sikur po mohoj identitetin tim. Neqoftese do veten tende, ose je e kenaqur nga vjen dhe kush je, atehere kurre ske per te mohuar atdheun tend.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 07-08-2005 mė 15:24
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Te mohosh Atdheun eshte njesoj si te mohosh Ekzistencen tende.

Une nuk do ta beja per vete.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Wild Maska e unneceSsary
    Anėtarėsuar
    05-07-2005
    Vendndodhja
    Gostivar
    Postime
    21
    Good Bles ALBANIANS
    1F YOU C4N R34D 7H15 YOU R34LLY N33D 7O G37 L41D

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjykimi i dhunes sipas Bibles dhe Islamit
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 11:21
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Filloi gjykimi i diktatorit Sadam Hysein
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 21-08-2006, 08:57
  4. Perfundoi gjykimi nė Hagė i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56
  5. Gjykimi lidhur me botėn
    Nga ElviraHoxha nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-08-2005, 18:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •