Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Rudo si jo e mbaj mend mire. Kam pas gjyshen time qe jetonte ne Cerrik, prej vitesh, dhe kaloja tek "ish-pularia". Tani jane ba ca karburante e budalliqe.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e rudi c33
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    280
    Citim Postuar mė parė nga Pyes_Lotin
    Rudo si jo e mbaj mend mire. Kam pas gjyshen time qe jetonte ne Cerrik, prej vitesh, dhe kaloja tek "ish-pularia". Tani jane ba ca karburante e budalliqe.
    po hyne te dera ish pularise ke hyre ne shtepine time [kuptohet nje pjes e mire asht e imja]
    por ndryshimet se ca jan ba nuk i kam pa fare kam qe ne 97 qe jam larguar

Mall te madh...........
    skyline

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    280
    PER bela70 __ Pyes_Lotin DHE KUJ DO TI PELQENTE
    PO SHOJ DHE NJA DY FOTO JO DHE AQ TE MIRA SEPSE JAN MARRE NGA VIDEOKASETE

KURSE UN PRITA ME SHUM INTERES OSE TE THEM NDIHME NGA ATA QE MARRIN VESH NGA KJO FUSHE
    POR PER HABIN TIME AS NJE??????

ENE I GJA TJETER KUSH MENON SE DO PARE PER NAI MENIM APO PROJEKT [TA HARROJ SE E BAJ VET]
    MEGJITHATE FALIMINERS TE GJITHVE
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    skyline

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812
    Ja rudo kaq kam mundesi te beje ,nuk kam mundesi ta e kombinoj me mir,ama te pakten nxir diq nga kejo.(me duket se doje nje kat si lloj garden e?)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bela70 : 26-11-2005 mė 17:31
    Duajeni njėri tjetrin.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    meqe keni hapur ket teme dua te di ca gjera qe ndoshta rasti juaj ju ka mesuar si jan punet..

sa kushton trualli per nje shpi me pak oborr ..jo ne qender por diku ne periferi ?
    sa kushton ndertimi i nje shpije 1 ose dy katshe?

Kam pare shpi te bukura ne shqiperi qe te habisin me arkitekturen e bukur dhe cilesine..
    hallall i pacin e i gzofshin ata djem trima e puntore qe kan bere shpi..

Sa her qe kam pyetur me thone.. jo po kshu ligji tokes jo po kshu hipoteka jo po ashtu urbanistika etj etj..

kush di le te na spjegoje pak keto ceshtje..

po flas per Shqiperi se kosova e mali zi kan tjera situata ne lidhje me pronat e trojet..

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    280
    Brari me vjen keq qe ste ndihmoj dot,sepse kam 8-9vjet pa shkelur ne shqiperi
    keshtu qe..........
    un per vete me behet gati 1850 metrakatore toke por qe e kam te plakut tem
    dhe shum materjale i kam prej tij.
    gjithashtu dhe gjate ndertimit po merret plaku nga afer,keshtu qe eshte merita e tij qe kam ecur kaq shum domethene
    se tishte per mua as per njeqind vete skisha per ta mbaruar
    deri tani me ka kushtuar aty tek £21.000.00

po te dergoj nje foto te viles te gocec halles
    qe kushton....................leke sa te duash
    skyline

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    280
    bela70 ky eshte ai programi qe te kam thene
    dhe kjo eshte idea
    kuptohet qe se perdor mire
    skyline

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    812
    Rudo shum bukur e paske punuar(nuk esht e thene qysh ne fillim ta e pervetsosht programin menjeher)tash po e kuptoj shum me mir planin,e kam me te qart,tshi e di se qfar po kerkon,sipas kesaj qfar pash shtepija do te te dali shum e bukur.
    Duajeni njėri tjetrin.

human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Brari, mbase ka kaluar shume kohe qe kur ke pyetur per vleren e truallit dhe te ndertimit, megjithate ndoshta te bie rasti ta shfletosh edhe nje here.

Vlera e truallit varet nga qyteti, vendi, nuk ka shume standarte....
    Mund te te kushtoje nga 20-30Euro/m2 deri ne 100-200-300....megjithate mendoj se mund te gjesh ende truall ne periferi dhe ne vende mjaft te mira edhe me 80-90 Euro. Per te ndertuar nje vile ashtu sic e kerkove, nuk ka kuptim te kesh me pak se 500 m2 truall, te jesh i bindur qe nuk eshte shume. Pervec kesaj duhet te zbatosh ca rregulla per okupimin e truallin dhe po ishte me pak se kaq nuk te ngelet te ndertosh shume gjera. Sa per vleren e ndertimit, kjo varet perseri nga ty, sepse ka shume te beje me materialet qe do te perdoresh, sidomos per rifiniturat. Une do te te thoja qe mund te llogarisesh nje vlere nga 200-300 Euro/m2 ndertim, keshtu qe gjykoje vete per totalin....

Kshtu, maketa qe e ke bo (rudi) e paraqet shpin'(shtepine) shume t'bukur, ama bon maketa sa t'dush, po nuk e pate planin e instalimeve elektrike, planin e kanalizimeve, pershtatjen e materialeve ndertuse me ambientin, osht pa asni pike peshe. Po thom kshtu, se mu duk qe ke tema pak a shume serioze, edhe o ka bohet fjala per i shpi qe don mu ndertu, e per kete arsye po thom ish kon mire me e bo ni rimodelim t'hapsinave t'panevojshme (e sidomos shkallve qe dalin/hyjne n'shpi)-(edhepse po kuptoj qe eshte per arsyje estetike), plus s'fundi duhesh mi "gjet" vendin n'koordinatat lindje-perendim edhe ku e qysh i pershtatet dhomave perkatese ma mire - puna e drites.

:)

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •