Nuk e di nqs kam zgjedh nenforumin e duhur ,por une do doja qe te ndryshoja nickun time ne forum xe sme plqDhe si mund ta bej ose kush mund te me ndihmoj qe ta ndryshoj
![]()
Nuk e di nqs kam zgjedh nenforumin e duhur ,por une do doja qe te ndryshoja nickun time ne forum xe sme plqDhe si mund ta bej ose kush mund te me ndihmoj qe ta ndryshoj
![]()
B
Fshatari thuj emrin e ri qe don te kesh ne forum dhe Adminat te shohin nese eshte emri i lire ta ndryshojne.Postuar mė parė nga FsHaTaRi_Vl
Ke hapur temen ne vend te gabuar dhe persa i perket nickname duhet te besh kerkese edhe Administratoret do shohin nese eshte e arsyeshme ta nderrojne.
Mund te behet pse jo.
Jeta ime, mban emrin e saj..
baj register nje nick tjeter dhe kerkoko qe te te ç'aktivizojne kete nick qe ke.
jo ska pse ta bej Administratoret kane mundesi me e nderruar direkt emrin dhe Fshatari ska pse te rregjistrohet serisht nga e para.Postuar mė parė nga kacaku basket
Fshatari ver emrin e ri qe don te kesh dhe Administratoret do mundohen qe ta ndryshojne emrin (gjithmone nese ai emer eshte i lire)
Rrespekte
Bledari
Ok ,Sdo bej na i ndryshim te madh jo , Thjesht nga FsHaTaRi_vl Ta Bej, FsHaTaRi, dhe mesa kam pare ky nick eshte i lire
Ps ;Bledari thx per ndihmen , dhe tjeret gjithashtu![]()
B
Ok.Kjo teme mund te mbyllet !Pasi nicku mu ndryshua![]()
B
Hajd ta gzosh ene nickun e ri mer, po po katnar ngele!!! :P
looool
Dhe un dua ta ndryshoj ....sikur te kishim mundesi ti nderronim vete do ishte me mire ...
Krijoni Kontakt