lulevere se lule gomari eshte ajo e bardha si lule kamomili po me e madhe dhe me ere te keqe![]()
lulevere se lule gomari eshte ajo e bardha si lule kamomili po me e madhe dhe me ere te keqe![]()
Ky Kocollari permendi qe quhej dhe lule shurdhe .
Ndoshta dhe gaboj ( na falni he lol ) po nuk quanin lule shurdhe ca lule si tip boce si me push te bardha , qe kur i fryje dhe iknin , fluturonin .
E mbani mend , ka pas me shumice sa dhe ne qytet te lagja ime , me shumice lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
As une nuk e di saktesisht se si quhet ajo lulja e verdhe ne shqip, por e di qe eshte bime medicinale. Gjermanet e quajne "Löwenzahn-dhembluani".
Lule gomari nuk eshte se ashtu kam patur ne bace une, ato jane lule te gjata dhe kercelli nuk ka ate lengun e bardhe.
Me duket se nuk paskemi asnje botanist ne forum qe te na sqaroje.
Carpe diem!
Kush me ndihmon dhe me kete fjale :
Kerkoj nje fjale shqip (ndoshta detaret dhe marinaret mund ta dine) qe do te thote te ndalesh ne det nje anije per t'i kontrolluar gjendjen sanitare, ngarkesen qe transporton, identitetin e ekuipazhit, etj.
Me ndihmuat, s'me ndihmuat, une iu uroj Gezuar Vitin e Ri dhe ju sjellte vetem fat![]()
Inspektim , Inventarin ...Postuar mė parė nga oiseau en vol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kaliboba ( lat. Arnica montana L. ) ėshtė anėtar nė grupin Arnica. Pėrndryeshe nė krahinat shqipare njifet edhe si arnikė, vidhėz etj.Postuar mė parė nga angeldust
Ordo: Asterales - Familia: Asteraceae - Subfamilia: Asteroideae - Tribus: Madieae - Genus: Arnica L.
...ai ylli ėshtė thjesht ylli i Davidit. D.m.th. i hebrenjėve...
Une them se eshte ylli qe gjendet ne flamurin e Skenderbeut mbi shqiponje....ai ylli është thjesht ylli i Davidit. D.m.th. i hebrenjëve...
O miq, mos u kapni pas yllit se nuk me intereson sa cepe ka.
Puna eshte ketu qe mua me duhet emri i asaj gjese qe vihet persiper nje ēezme, nuk me duhet shume forma qe do te kete, por emri si send...
Megjithate faleminderit![]()
Mos i thone "saraqineske" ose "rubinet"?
Nje nga te dyja, ose te dyja. Hajde vazhdoni diskutimin e "yjeve"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 31-12-2005 mė 00:41
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Krijoni Kontakt