Kjo me duket si foto me e qarte. Per kete lule behet fjale?
![]()
Kjo me duket si foto me e qarte. Per kete lule behet fjale?
![]()
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Po, angeldust, kjo eshte lulja ! Dhe e paska te shkruar aty ne krah, ashtu siē e dua une, "montana" (mali besoj). Dhe kjo me intereson. Eshte nje lule qe eshte pare dhe i eshte kenduar larg qytetit, diku lart ne nje pyll te njohur. Dhe me fal per ate ngaterresen e atij lengut te bardhe qe dilte se ne fakt nuk eshte kjo. Po ē'ti bej asaj qe ke me siper, ajo me ngaterroi me ato "qumeshtorkat" e veta![]()
Kurse per kete punen e tollumbit (tullumbit) nuk jam fare dakort. Ajo gjeja, e perseris, nuk ka asnje funksion. As e ndal as e hap ujin, as e mbledh as e pastron, thjesht persiper shtylles se ēezmes, eshte vene nje diēka (ne rastin tim nje yll 6-cepesh), por qe mund te jete nje kub, nje sfere, nje gje ne forme vezake, nje skulture e vogel, gjithēka aman por PA LIDHJE ME UJIN !
Ēupke, foton time e vendosa nje dite ne forum, por ma kishin hequr menjehere... nuk e di psePor ate dite kisha dale ne profil dhe nuk me dukeshin veshet, keshtu qe ndonje dite do gjej nje perballe, dhe pastaj... se mos me shani veshet eeeeeej se do jeni krejt te rendomte, si te gjithe dhe ju... do ju duhet te gjeni ndonje gje origjinale pastaj
![]()
Dandellion dhe arnica vijne nga e njejta familje aster dhe ti ke te drejte qe ne foto quhet arnica dhe jo dandellion, dhe te jap disa emra ne shqip dhe ti zgjidhe ke don, lule grerez/qumeshtore per dandellion dhe lule shurdhe mjeksore per arnica, si te duket?? por ka edhe lule rradhiqe etj etj. Arnica eshte lule shurdhe mjekesore me sa di une, por edhe gjarpri per shkak te helmit qe kane.Postuar mė parė nga oiseau en vol
Sa per ate siper te cezma, eshte thjesht nje simbol, piva pak uje tek cezma me yll gjashte cepash, ose tek napoleoni se kishe vene ate rrypin aty siper.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kocollari : 28-11-2005 mė 04:35
Postuar mė parė nga oiseau en vol
E para thx god qe e gjete se cfare lulke eshte ajo .![]()
Nuk eshte gje e vogel te gjec lulken me petale te verdha , besoj do jete ne news e ores 8 p.m . sot ne darke . Do " make sure" qe te jem para tv ne oren e caktuar .
E dyta kur ajo gjeja nuk ka asnje funsksion , cpret atehere ta gjesh . Fundja fundit ska per te hyre ne pune . Nuk ka funksion o Zogush , ska patur dhe se besoj do kete . So rrjedhimisht se kane " titelluar " me ndonje emer , folje apo mbiemer ... thjesht quaje " ydhi me 6 cepa qe perdoret per zbukurim " lol
So get over it , na sill ndonje foto tjater qe ta gjejme he te keqen . Te veme trurin ne " perdorim " gjate ores se punes , kur skemi cte bejme . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Koēo, faleminderit qe ke kohe te merresh me Zylon. Eh mire, per ate punen e lules, sipas fjalorit eshte nje lule qe rritet maleve, e gjate rreth 50 cm, me lule te verdha, dhe qe sherbeka ne mjekesi per plage te mavijosura (te pa ēara me nje fjale, psh ndonje grusht idioti mbi ndonje femer). Kurse "radhiqe" qe propozon ti, sipas fjalorit shqip-shqip (jam i kompletuar une eeeeej), do te thote : bime barishtore e livadheve, me gjethe te gjata e te dhembezuara, qe perdoret e zier per sallate (ncncncnc smbaj mend te kem ngrene keshtu, por nejse...)
Si rrjedhim, "rradhiqe" bie poshte. "Lule shurdhe mjekesore" me duket teper e papershtatshme per tu futur ne nje perkthim poezie. Andaj, ne pune qafira, kapni telefonat dhe pyesni gjyshet se u be nami kendej... Dy gjyshet e mia, njera poshte (nuk kalonte celulari atje) dhe tjetra lart (ka kohe qe ska dale ne bjeshke e shkreta) nuk me bejne derman...
Pink, shyqyr qe na ardhe, and don't be lost... he te keqen... nje ēamēakiz ne goje and let it be... Ti na propozon "ydhi me 6 cepa qe perdoret per zbukurim"... Po ka poezi qe e merr kete persiper moj Pink ? Heeeee ? Si thua ti ? Kujtove se merrem me perralla per te vene te vegjlit e komshies ne gjume ? Jo Pinko jo, e vrasim ne kendeja... kohen, trurin, edhe mendjen nganjehere...
Meqe do nje ushtrim tjeter, une do te te paraqes ketu nje foto zogu dhe ti do me gjesh emrin, sepse aty kam dalur dora vete, ok Pinko ? Ke dy foto Pinko, aty ne dege po prisja zogezen te kthehet, e aty ku jam ngrohte i mbeshtjellur, kam dalur per ditelindje, nuk me ka lene zogeza te bie pertoke, PinkoJa keshtu, edhe kjo u be, ja kalova diten Pinkut, ka tjeter vullnetar more ? Jepini se jam pushim, kemi festen apo jo ? Ja gezuar Pinko !
![]()
Uazo, ajo lulja (jo kjo e fotografise) mos quhet gjineshter? Zogu ne foto gushekuq![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 28-11-2005 mė 11:27
Po prit moj DGFeminine, sa ngutesh edhe ti aman...
Ja te hap fjalorin shqip-shqip : gjineshtra qenka shkurre dhe qe lidhka ca kokrra si ne forme bizele (ne fakt tani me kujtohet fare mire kjo gjineshtra), keshtu qe nuk gjetem gje. Aman se puna eshte ketu : ky emer lulesh eshte ne nje poezi ku poeti, si per inatin tim, shkruan ne rreshta me shume pak fjale, dmth ju ma kuptoni hallin, dua vetem nje fjale ne fakt.
Po mire, per ate punen e zogut, ku me njohe ti moj ? Heeeee ? Jemi pare gjekundi thua ? Ncncncncnc u bera dhe une person publik, s'guxoj te dal jashte se me njohin menjehere... Nejse, mua me duket sikur kam dale mire aty, te marr ne qafe, si thoni ju ?![]()
Postuar mė parė nga D&G Feminine
D&G ,
po moj cupke sa do ta thoja ... i mean shkruja ( ma more nga gishtat ) lol
Zogush , gushekuq thom dhe une , po nuk ishte ashtu .. dhe atehere kanarine , po sex-i mashkull ..
PS: Pse nuk thua ti qenkerke shume i zeletshem zotrote , Auuu gjithe ngjira ngjira qe te kenaq syrin . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Eeeee ashtu de ashtu jam... te kenaq syrin dhe shpirtin, e di e di... skam pse e fsheh
Jo jo DGF, lule gomari thote, ē'thua moj ? Jane dy fjale aty, jo nje. Hajt shpejt merrini gjyshet ne telefon e lerini fjalet aty, oj keto
Tani do iki per pak se do shkoj te blej farat e lulediellit per gjithe javen, te pjekura, me kripe pa kripe, ca kallinj gruri do blej (jo per hashure aman se me prish zerin pastaj, nuk kendoj mire...)
Ju punoni aty, ulni kokat, dhe mos beni zhurme, mire ? Ja mire u gjetēa![]()
Krijoni Kontakt