Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga Aragorn I
    Me te vertete, po te vesh re, gjallesat me tru primitiv pjellin ne numra, psh shif yjet e detit, u mungon truri fare, fertilizojne gjithe fundin e detit. Shih pastaj peshqit, fertilizojne e bejne nga 2-3 milion veze secili... gaforret po ashtu. Pastaj vijne kta te tjeret, amfibet, zhabat, kur u dalin vezet bie si tip epidemie e mbushet me zhaba. Breshkat, sidomos kto te detit qe i gjen edhe ne Jon, (kareta-kareta) dalin ne nje kohe te caktuar e shtrijne nga 200-300 veze secila, pastaj pas nje kohe te caktuar behet bregu tip D-Day landings in Normandy, por the other way around, dalin te gjitha e drejtohen nga bregu. Pastaj me kafshet e tjera me te zgjuara, delfini, lind 1, balena, 1, majmuni, 1, ose 2, si njeriu, ariu 1, ose dy, etj etj. Tani, kuptohet se kjo lloj teorie s'ka se si te kete lidhje me zezaket e afrikes, por... it makes one wonder! :P

Te hongri dreqi nese je duke perdor kompjuterin tim nderkohe qe shkruan keto gjona ketu. Vallai ta kam dhene kompjuterin si zotni me kollare dhe nuk du te ma cosh per lesh fiku...Ma hoqe petllen (lol) e paske dredh nji faqe libri tashi eh?

i/e regjistruar Maska e abnk
    Anėtarėsuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Vendi i fundit i lire n'bote, USA
    Postime
    242
    Pajtohem me mendimet e Pink a Leila. Nqs. ndonjihere ka kene kohe e pershtatshme n'historine e njerzimit me ba e rrite fmije, sot asht kjo kohe.
    Defend the second amendment

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga DeuS
    Te hongri dreqi nese je duke perdor kompjuterin tim nderkohe qe shkruan keto gjona ketu. Vallai ta kam dhene kompjuterin si zotni me kollare dhe nuk du te ma cosh per lesh fiku...Ma hoqe petllen (lol) e paske dredh nji faqe libri tashi eh?
    Vallahi, kam nje si tip terheqje ndaj ktyre katapulteve te mesjetes. I ke parasysh? Kto qe perdornin anglezet (edhe francezet po te jete per ashtu) kur rethonin ndonje keshtjelle. Merrnin ndonje lope te ngordhur me jave, edhe e katapultonin brenda mureve te keshtjelles, ne menyre qe te perhapte semundje. Damn! Piece of engineering! So simple, so efective! Gjithe ajo lope burrash, nuk e di si e fluturonin ashtu. Do shoh mase e ndertoj nje, por me permasa te vogla, sa per nje kompjuter! :P

Nejse, muhabeti eshte se kshtu me ka bere te ndihem nja dy here ky kompjuteri yt, te ndertoja nje ne kushte urgjente. sidomos dje kur ja beri boom sa e ndeza! E hap, djegur siguresa!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aragorn I : 25-10-2005 mė 11:40
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    [QUOTE=s0ni]Per miken qe me duket u merzit me shkrimin tim,
    My love ke te drejte qe nuk kam femije por fola nga c'mendoj nese do te kisha nje bebush ne kete moshe. Bota do permbysej per mua dhe te gjitha deshirat qe kam do te frenoheshin e mbase asnjehere s'do te kisha mundesi ti krijoja.

Ti shume mire te kesh kujdes por mos thuaj qe "Bota do permbysej per mua". Ne te vertete qe ti te gjitha ato qe mund te beje pa femije nuk i ben dot me femije dhe jeta routine e jetes do ndrryshoje "jo jeta jote sic thone". Une kur ngela me barre pamvaresisht e martuar prej 8vjetesh, 25vjec, ne shkolle duke mbaruar vitin e dyte ne "Accounting" ngela. Kam shkuar tek shoqet e mia ti jepja lajmin me syte e kuq dhe te fryre sikur me kishte ndodhur dicka shume e keqe perkundrazi mua me kishte ndodhur gjeja me e bukur ne kete bote. Keshtu mendoja dhe une si ty dhe keshtu e mora lajmin por i ben hallall te gjitha keto gjera qe the ti. Te drejte ke sic thashe me lart por njeriu mbi te gjitha duhet te "enjoy" jeten me femijen dhe te gjitha gjerat e bukura me to. Une sot e kam gocen 15muajshe dhe shkollen e lashe te pakten tani per tani me ne vacation dhe traveling nuk shkojme sic shkonim por SHE IS ALL WORTH IT. Kur ta provosh do na kujtosh.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne fakt mesa shoh qellimi i temes paska qene tek pabarazia ne bote , padrejtesite qe behen , mijera femije neper bote , afrike po vuajne per buken e gojes ... etc etc

Dhe neve si qytetare te kesaj bote te civilizuar duhet te na vrasi ndergjegja , duhet ta mendojme mire kur te sjellim gjakun , pjellen tone ne kete bote .
    Secili nga ne duhet te jete me pergjegjes , dhe ta shohi realitetin ne sy ... e si mund te beje femije une kur ne kete minute , po vdesin kushedi sa femije te uritur neper bote , e pse valle duhet te jem une e lumtur kur dikush tjater , me ndonje cep te botes ashtu e zgjodhi jeten e tij/saj ... i hodhi femijet rrugeve ..

Sado mundohem te donate money gjithmone mesa kam mundesi , prape nuk jam optimiste per jeten , cdo gje para meje eshte e erret derisa ne bote te zhduken , uria , vrasjet , korrupsioni etc etc .. ja kete ka dashur te thote Kryeplaku dhe ndonje tjater ketu ...

Nese vertet i ndjeni ato qe thoni , sidomos kjo per Kryeplakun .. mos rri ketu ne forum dhe filozofon , por beje realitet ate pesimizmin tend ne lidhje me gjeneratat e ardhshme .. do something per njerezimin , vish rroben e murgut , sakrifikoje jeten tende ne ndihme te ketyre femijeve jetim dhe pa shprese ... nese vertet kerkon te besh dicka .. otherwise shut up dhe bindju ligjeve te jetes !!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    kryeplak duhet ti shohesh gjerat nga shume kendveshtrime djal.
    E vertete qe kohet kane qene te veshtira gjithnje dhe jane, por harron qe ka shume gjera qe nuk njohin arsye te ketij lloji.Dikush ka pasion te merret me pulat dikush me blete dikush rrit vica e shume e shume pasione dhe ia arrisin por pasioni dhe dashuria per te sjelle ne bote nje femije eshte ndryshe.Ta rritesh te kujdesesh te preokupohesh per te eshte nje deshire instinktive eshte si dashuria.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Susblog e kisha fjalen qe bota ime qe njoh tani do te ndryshonte krejt dhe s'jam gati per kete ndryshim.
    Ju falenderoj per keshillen.

Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Une te them te dtejten mendoj se jetojme nje faze shume te bukur... mirepo, jo vetem kaq, por edhe kemi kushtet te rrisim femi. Jam i sigurte se standarti i jeteses per femite tane do jete i mire, secili do mundet ti rrisi me te ngrene e me te pire, me shkolle, me libra, me shoqeri, me aktivitete, ekskursione, pushime, do shohin boten, do kuptojne, do mesojne, do behen me njerez te ndryshem... pra se kuptoj, ku eshte problemi? Sot eshte kohe e bukur. C'kane bere e arritur klasiket romake e greke ne krahasim me c'kemi arritur ne sot ne nje periudhe sa... 100 vjecare? 200? Sot ke lloj lloj teorirash per universin, sot pyet Kryeplaku nga amerika, pergjigjet Aragorni nga anglia. Ca do me ti? Kur dje amerika nuk ekzistonte fare. Pra nuk mund ta fshehesh, kjo eshte faza most dynamical e gjithe historise se njerezimit. Nje teori qe del sot hidhet poshte neser nga nje me e mire... that is cool! Nuk mund te thuash se me pare kane qene kohe te bukura... e sot nuk jane, e neser do jene me keq akoma, that is so sad! Eshte shume mendim pesimist, jo vetem pesimist, por edhe shume perules, ku jemi sot, eshte mundi i njeriut per mijera vjet zhvillim e teknologji e perparim... jo vetem mundi, por edhe talenti, zgjuarsia... etj etj... pra te thuash se nuk jane kohe te mira per te rritur femi eshte t'ja plasesh njeriut/vetes shuplake e ti thuash njeriut/vetes: 'Ti, jeta jote, veprimtaria jote, and everything you stand for, aint worth shit!' Pra duhet te kesh shume pershtypje negative per veten, qe te mendosh ashtu per te ardhmen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aragorn I : 25-10-2005 mė 13:11
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Aragorn I
    .. pra te thuash se nuk jane kohe te mira per te rritur femi eshte t'ja plasesh njeriut/vetes shuplake e ti thuash njeriut/vetes: 'Ti, jeta jote, veprimtaria jote, and everything you stand for, aint worth shit!' .

There u go , tamam e the
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Postime
    323
    I love you too! :-)
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 02-02-2015, 10:30
  2. Nė Shqipėri punojn 50 mijė fėmijė
    Nga Hyllien nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2006, 16:49
  4. Tė mėsosh aktrimin njėherėsh me abetaren
    Nga TiLoNcE nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-09-2005, 09:48
  5. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •