Mos eshte fjala per fjalen "kanar" ??? ...lolPostuar më parë nga My_Soul
Mos eshte fjala per fjalen "kanar" ??? ...lolPostuar më parë nga My_Soul
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Une pervete e besoj se ka djem te mbare ... i really do !!![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
I do too. Dhe gocat e shkatheta ngaterrohen gjithmone me djem te mbare...
HAKUNA MATATA
Ka djem te mbare e vajza te mbara. Djem te keqinj e vajza te keqija. Duke kaluar vitet ndrryshojne dhe njerezit dhe mentaliteti i njerezve. Nuk jemi ne sot si nenat apo gjyshet tona. Dhe cunat nuk jane sot si baballaret apo gjysherit e tyre. Kane ndrryshuar kohet disa gjera per te mire dhe disa per te keqija. Pamvaresisht une nuk do pergjigjesha ne pergjithesi per kete gje sepse duke jetuar ne tre vende te ndrryshme p.sh. ne shqiperi kur kam jetuar une ka qene shume conservative, ne Greqi aty midis conservative dhe modern, dhe ketu qe te gjithe e kemi pare jane shume te exaxhiruar. Keshtu qe mendoj une qe mereni me personalitet kete gje dhe jo ne pergjithesi. Ketu flas per goca te pjekura po qe per adoleshente pastaj ehste pune tjeter. Ato fluturojne me presh ne b...... kur thote nje fjale shqiptare. Sidomos ketu ne Amerike. Dhe edukata familjare ka te beje shume dhe shoqeria gjithashtu.
Une jam e martuar dhe ne pergjithesi njeriu martohet me nje person qe e konsideron "djale te mire" apo e kam gabim vajza te martuara???? Por sic thashe te gjithe kemi te metat tona por rendesi ka te dime ckerkojme nga nje vajze apo nga nje djale.
Buke e djathe e rrogen ne shtepi
Mundesisht mami te kete hotele , sa me shume hotele te kete mami aq me interesant eshte djali .
Makine, leke per fustanet e saj etj etj
..Ahh ky romanticiteti modern
E vertete,vecse une nuk bej pjese tek te "mbaret".Postuar më parë nga My_Soul
I mbare psh ishte Odisea qe u rropat 10 vjet te kthehej tek gruaja e vet..............![]()
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
... e qe ia drodhi me nja 2 gra te tjera gjate rruges.![]()
.................ok,edhe kur perkundej ne prehrin e tjerave gjat rruges,prape vriste mendjen si te kthehet tek gruaja.Pra te pakten mendjen e kishte te "mbare".
Mbaresite duan edhe sakrifica.![]()
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Ka edhe nje shprehje tjeter qe djemte e mbare jane te merzitshem...
HAKUNA MATATA
Po mer po tu u morr me sirena rruges ishte per 10 vjetPostuar më parë nga kolombi
![]()
Djemte e mbare jetojne veten ne fantazite seksuale te femrave man ca lodhesh kot![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt