ja kush flet pa rezerva. mor po qe me pelqekan keta cunat e keq mua....sidomos kur jane aq te ndercem sa ta pranojne qe jane te tille. Burreri eshte dhe ajo![]()
ja kush flet pa rezerva. mor po qe me pelqekan keta cunat e keq mua....sidomos kur jane aq te ndercem sa ta pranojne qe jane te tille. Burreri eshte dhe ajo![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Perkufizimi i cunit te mire ndryshon me kohen,o Teddy.Sa me teper femra arrin siguri ekonomike,aq me teper i lejon vetes te pelqeje dhe ndonje veti negative te partnerit.Fundja,po s'eci ke te pakten nje mbeshtetje ekonomike.Ne kohen e komunizmit ku lidhjet dashurore ishin shume me racion e gabimet s'ju lejoheshin,ju duhej te zgjidhnin opcionin e sigurte(nje njeri te urte,qe s'ju trazon mendjen).
Pse cinizmi duhet te merret si nje veti a priori negative?Nese dikush e trajton me cinizem,natyrisht qe duhet te jete ne gjendje te ja ktheje po me cinizem.Duhet te dije te ironizoje etj.Mese e kuptueshme qe cdo gje duhet te jete me karar,por ne fund te fundit me mire njeri te shkathet dhe llafazan,sesa nje "cun te mire"sipas principeve te gjysherve dhe budalla.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ju e bete nje cun te mbare te mire ne nje idiot e budalla.
Nje cun i mire nuk eshte matematikisht edhe budalla, perkundarazi eshte nje menyre te qenit qe ai ka zgjedhur dhe qe i pershtatet karakterit te tij.
Un per vete e mbaj veten per cun te mire, por me ket nuk nenkuptoj qe s'jam i shkathet, s'jam interesant apo ku ta di un.Ndoshta nuk jam i mire per te gjithe, por gjithsesi mjafton tu pelqej personave qe i vlersojne cilesite e mia.
Faktit qe grupe te ndryshme personash ndjekin moden e momentit si per veshje, sjellje apo edhe ne preferenca te partnerit tregojn qe sa vjen e me shume ne po humbim aftesine e te menduarit e te arsyetimit.Kjo ndodh sepse kto te dhena na jepen te gatshme nga madiat e ndryshme dhe qe ne keto te dhena i konsumojm pa piken e hezitimit.
Edhe po te shikojm keto histori nuk jane tjeter vec se hi ne sy.Jane shume te rralla keto lloj historishe qe zgjasin dhe perfundojne mire.Kjo per faktin se modat jane kalimtare dhe cdo kush me kalimin e kohes detyrohet te dali nga ai realitet i ndertuar enkas.
Me pak fjale e me shume kuptim ka shume e shume cuna te mire por eshte detyre e gocave ti gjejn dhe mos ti lejn te ikin!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga romeoOOO : 07-11-2005 më 18:27
sipas kujt ?Postuar më parë nga My_Soul
![]()
Po sikur ai te jete i merzitshem,Postuar më parë nga Veshtrusja
![]()
HAKUNA MATATA
Postuar më parë nga My_Soul
hahaha me kenaqe!
Babai jep mendimin e tij, ti e degjon dhe pastaj vepron sipas mendimit tend. Nese per ty eshte i merzitshem, babai nuk do te te detyroj ta marresh.![]()
Cunat e mire me shkoll, s'krahasohen me ato "gangot" e rruges. Ca eshte kjo kan dal jasht mode? S'e besoj lal, edhe kurr s'do dalin jash mode. I goc me edukat s'para shkon mas atyre gangove (vetem per qejf dmth), por s'besoj se perfundon me noi martes, shumicen e kohes dmth.
*Shikon posten siper*
ROflmao :P
Postuar më parë nga ShadowOftheBest
Krijoni Kontakt