Jo, jo....
Jeta eshte si nje kavanoz me Jalapeño pepers:
Ato qe ha sot, neser do te te djegin prapanicen.
Po edhe pa ngrene nuk rrihet![]()
Jo, jo....
Jeta eshte si nje kavanoz me Jalapeño pepers:
Ato qe ha sot, neser do te te djegin prapanicen.
Po edhe pa ngrene nuk rrihet![]()
mor po te djegurat i bejme "kabull" po mos qente ndonje gje tjeter thuajse sic e the zoterote, s'rrihet pa ngrene. Po nuk e besoj te jete dhe aq e keqe jo, perndryshe nuk do te thoshim: "Ta hengsha xhigere"
![]()
![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Erdhem ne ket jete(edhe pse askush nuk na pyti)
E ashtu sic erdhem nje dite do ikim..
Jeta :
Shkolle...ndonse pa libra e fletore,,pa laps e pa pen
Lot..te trishtuar,te pafajshem.dhimbje,gezimi
Mall..per femijerin,,per vendlindjen,,per njerzit qe sjetojn me me ne
Gabime.. faj..Pendim..
PSE??PSE??PSE??
Ndarje..
Intriga..Mashtrim..VJedhje...genjeshtra
Muzike..poezi
Ender ...Deshira
Guxim..Kuroja..VUllnet
Grindje..urrejtje..hakmarrje
Pasiguri,,frik,,ndrojtje,,ankth
Dhimbje..
Dashuri ..Pasion..perkedhelje,,puthje..
Jeta ime je TI
C'do te ndodh me von..Ndoshta asgje,,ndoshta gjithcka..
who knows..
Jeta osht e bukur..jetojeni
o-le-le firma
Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
![]()
![]()
![]()
Oh sa kam qeshur !
Ne kuptimin me te gjere dhe specifik ???
Ne kuptimin me te plote dhe specifik ???
Jo po ujku kullot me delet pastaj !!!
Ja kete me ka mesuar jeta !
Sa mund te mesohet nga jeta kur je 20 vjec? Ne fakt ne kete moshe, ose i di gjerat ne menyre instinktive, ose je shume heret per te ditur dicka.
Po lexoja nje shprehje te O. Wilde qe me pelqeu shume: Nuk jam aq i ri sa t'i di te gjitha.
Ne fakt ne kete moshe kujton se di gjithcka
ose vertet di... Hi hi hi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nausika : 20-10-2005 mė 14:46
pse qesh ti re? une e kam thene tamam, packa se ti nuk e merr vesh. Ai tjetri tha: "Jeta eshte ekzistence (ne kuptimin me te gjere te fjales)" Edhe une i thashe qe po te jete ekzistence, eshte edhe ne kuptimin me te ngushte te fjales. Per me teper, po te jete ekzistence, eshte edhe trahana, kacamak, mimilige apo ku di une. Puna eshte se kjo gjeja e ketij s'haet as me luge as me pirun, bile as me klecka si kinezet. Si i behet hallit?Postuar mė parė nga oiseau en vol
Ah se mos harroj, jeta eshte edhe. Per beqaret kuptohet
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cupke_pe_Korce : 20-10-2005 mė 13:55
Te pyesesh (apo aludosh) nese jemi ne qe e jetojme jeten apo eshte pikerisht jeta duke na jetuar neve me duket thjesht nje loje tjeter fjalesh ne te cilen rivendosen kryefjala dhe objekti. Struktura e fjalise varet prej shkalles se egoizmit te atij qe e formulon.
Edhe keto metaforat per jeten jane bastarduar aq shume sa s'me behet t'i perdor me. Pra, e kam hedhur poshte mendimin tim fillestar qe jeta eshte k'urve jetime.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rebele : 20-10-2005 mė 14:43
jemi ne ata qe mbetemi jetime, dhe jo jeta.Postuar mė parė nga Rebele
![]()
Qe thua ti Ēupke, kam qeshur nga zori ne fakt dhe jo sepse ishte qesharake.
Po mire, shkon gjeresia me specifiken ? Po plotesia me specifiken ? Si thua ti ? Per kete pune te thashe se me mire te themi dhe qe ujku kullot me delet![]()
Kurse per kete pohimin e jetes k'urve jetime, as qe e kam idene per ē'flitet, gje e trashe shume![]()
epo une them ujku, ti thua gjurmet. Po s'ke faj ti jo. Nuk kam qene dhe aq e qarte une. Ne fakt, u bera ta zgjat edhe ca ligjeraten po pastaj me ra nder mend qe batutat donkishoteske nuk u shkojne femrave (dhe cuditerisht, nuk po me vinte ne mendje ndonje karakter tjeter). Ike se s'marke vesh nga jeta ti![]()
Krijoni Kontakt