Pas 20 vjetesh do te doja te isha 6 muaj ne vit ne pune gjate dimrit, e 6 muaj ne vit relaks ne nje shtepize buze detit...kuptohet ne vlore![]()
Pas 20 vjetesh do te doja te isha 6 muaj ne vit ne pune gjate dimrit, e 6 muaj ne vit relaks ne nje shtepize buze detit...kuptohet ne vlore![]()
bingo !!!
huh dito pas 20 vitesh nqs bota do vazhdoje kshu nuk do doja te isha nqs ndryshon per mire ate nuk e di po sigurisht ne ndonje vend me qetesi absolute
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
duke bredhur boten ne cruise ship dhe me pushime cdo stin te vitit
Aty ku jam edhe sot, me nje grua, nje femije dhe i lumtur ma ate qe kam.
Barca
Une do te jetoja atje ku do te mund te siguroja nje jetese sa me te mire dhe komode per familjen time.
VSS!
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
te mendosh qe tani ku do jesh damn
mbase do kem vajtuar ne planetin mars
cja fusni edhe ju kot te flisni ktu edhe 20 vjet
do jemi gjall apo jo :P
Partizoni
un se kam problem mjafton qe ate ku jam te jem i lumtur paksa e veshtir sepse si thuhet lumturia sgjendet kollai por ama gjithsesi shpresoj sme pelqen te kerkoj sepse thon se kur kerkon ne kete jet nuk e mer thjesht jam gati te mberthej gjithcka e mire qe me del para (sidomos ndonje goc te bukur)
Te jeme qytetar i lire i Shqiperise Etnike, me shendet dhe rehati ne mesin e me te dashurve.
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Mbas 20 vjet se di vertet
20 vjet eshte nje jet
Te tjera 20ta kane kaluar
Mos numeroni vitet per te jetuar
uroj ne radhe te pare te kem shendet se per 20 vjet si dihet
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt