Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 62
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Ku doni tė jeni pas 20 Vitesh?

Normale njeriu ka endrra te cilat kerkon ti realizoje, disa momentale e disa nder vite. Psh ju bashkeforumas ku e mendoni veten pas 20 vjetesh? C'do jeni duke bere? C'fare do keni arritur pas 20 vitesh?

Pergjigjem vete i pari me kushtetute

Si pensionist shembullor e shoh veten, duke shetitur qenin tim dhe duke kthyer ndonjehere shishen e votkes fshehurazi se pastaj s'te qasin ne shtepi

Diku larg do jem pas 20 vjetesh, mbi motorrin tim te preferuar ne ndonje udhetim aventuresk. Mbase do kem arritur shume ose asgje, fundi fundit e perse duhet te premtoj qe do jem nje engjell perderisa nuk jam i tille.

Hajdeni mjeshtrat e forumit vereni trurin ne pune, fantazoni.

Dito.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Une pas 20 vjetesh e shoh veten duke u shetitur nga qeni im, se ne ate kohe ato do kene mesuar te flasin perveē lehjes, dhe keshtu do kem nje lak ne qafe une, dhe qenushi im me celular ne dore do flas me qenushen e komshies... eh kohe te veshtira... lum si qente ēfare e ardhme e ndritur i pret...

Pastaj, pensionist as qe e mendoj veten se akoma s'kam mbledhur 4 vjet pune, haram i madh, gjithe diten shetis neper fusha me grure duke ēukitur kallinjte...

Por e para e punes duhet te sigurohem qe zogjte jetojne me shume 20 vjet se une tani sapo kam dale nga veza...

Oh se harrova, plus kesaj jam dhe miop, nuk shoh dot aq larg... ohuuuuu 20 vjet, si thone shaka, por di qe do jem me zogezen time dhe kjo me mjafton.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Si pensionist shembullor e shoh veten, duke shetitur qenin tim dhe duke kthyer ndonjehere shishen e votkes fshehurazi se pastaj s'te qasin ne shtepi
    wawawawawaw mos dajo mos plssss ende i ri je ti, ke kohe do behesh....
    pas 20 vjeteshe ti s'do jeshe pensionist, por njeri ne moshe te duhur dhe i pjekur ...
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    pas 20 vitesh...po mendoj qe kur kam lindur dhe deri tani...sa kohe e gjate ...Besoj se do jem e martuar, me 4-5 femije (2 vajza dhe 2 djem, ose 3 djem dhe 2 vajza)... shprsoj te jem elegante...po sma ha mendja lol...do jem doktoresh, dhe shtepin do ta kem afer motrave...emrin do ta kem doktoresh sipas mbiemrit qe kam tani...do udhetoj shpesh here, meqe qefi ma ka te udhetoj disa vende ne Evrop dhe ne Azi...hmmm cfare tjeter...imagjinoj kur te vi viti i ri apo pashket...te tera motrat bashk me burrat tona dhe prinderit, bashk me femijet etje do mblidhemi...do jete kaq e mbushur shtepia sa nje konflikt eshte e ngarantuar te ndodhet j/k...do bejm gallat/qyfyre...atmosfera do jete e kendshme

Oh se harrova, plus kesaj jam dhe miop, nuk shoh dot aq larg... ohuuuuu 20 vjet, si thone shaka, por di qe do jem me zogezen time dhe kjo me mjafton.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 17-10-2005 mė 19:34
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Pas 20 vitesh e shikoj veten te martuar me 2 djem dhe 1 djale. lol Ju pershendes te gjitheve
    o me dy molle moj te godita
    o me vrave o te vrafte pika
    E nuk te rashe per te vrare

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mbas 20 vjetesh ?

Te martuar , me kalamaj .. po jo me shume se 2, ne asnje menyre ( nje goc nje cun , perfekt , dhe mundesisht ti ngjajne mamit t'vet lol ) ... do i kem cuar neper shkolla private , dhe neper universitet me te mira te usa .. dhe kaq besoj eshte detyra ime si prind .

Pastaj besoj do jem bashke me burrin tim , tek per tek .. hmmm yammy ,te ulur te oxhaku aty ngrohte e ngrohte ... gushe gushe, dhe duke ngrene geshtenja te pjekura sigurisht .. dhe jashte bie bora floke floke ... dhe ne te lumtur aty prane oxhakut shikojme njeri -tjatrin ne sy dhe fap .. besoj shkendijat do jene akoma ... nje e beme me sy .. te pres ne kervat dhe me vone dihet " kape qiellin me dore " shpejt se mos te iki ... lol

Dhe pastaj do jam fusim nje derr gjumi , se te nesermen duhet me shku prape ne pune ( domosdo sdo kem dale ne pension deri atehere ) .. ah po dhe mos harroj te pi vitaminat per enegjite qe harxhova
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Mbas 20 vjetesh ?

Te martuar , me kalamaj .. po jo me shume se 2, ne asnje menyre ( nje goc nje cun , perfekt , dhe mundesisht ti ngjajne mamit t'vet lol ) ... do i kem cuar neper shkolla private , dhe neper universitet me te mira te usa .. dhe kaq besoj eshte detyra ime si prind .

Pastaj besoj do jem bashke me burrin tim , tek per tek .. hmmm yammy ,te ulur te oxhaku aty ngrohte e ngrohte ... gushe gushe, dhe duke ngrene geshtenja te pjekura sigurisht .. dhe jashte bie bora floke floke ... dhe ne te lumtur aty prane oxhakut shikojme njeri -tjatrin ne sy dhe fap .. besoj shkendijat do jene akoma ... nje e beme me sy .. te pres ne kervat dhe me vone dihet " kape qiellin me dore " shpejt se mos te iki ... lol

Dhe pastaj do jam fusim nje derr gjumi , se te nesermen duhet me shku prape ne pune ( domosdo sdo kem dale ne pension deri atehere ) .. ah po dhe mos harroj te pi vitaminat per enegjite qe harxhova
    E rujta ne file, kete qe ke thon ketu, t'ja tregoj tet shoqi pas 20 vjetesh, qe te shikoje nese i ke realizu enderrrrat...

Une pas 20 vjetesh, tek stacioni i avtobiusit per ne shkallnuer, ...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    E rujta ne file, kete qe ke thon ketu, t'ja tregoj tet shoqi pas 20 vjetesh, qe te shikoje nese i ke realizu enderrrrat...

Une pas 20 vjetesh, tek stacioni i avtobiusit per ne shkallnuer, ...

LoL , aman se mos e ruash ..
    Enderrat thote - Ne fakt tani e vura re qe Odeoni e paska pas fjalen " Ku doni te jeni " , une sepse e lexova " Ku do jeni " lol
    Dhe si modeste pershkrova nje dite normale ketu e 20 vjet me pas .. i think

Pastaj cne ti te stacioni i autobusit .. se sheh Zogun qe eshte me plak se ty do jete akoma ashtu cap e cup duke shetit qenin .. (Imagjino ty ) lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Pastaj cne ti te stacioni i autobusit .. se sheh Zogun qe eshte me plak se ty do jete akoma ashtu cap e cup duke shetit qenin .. (Imagjino ty ) lol
    Tek stacioni i avtobusit, pra tuj gjut plaka te reja...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I aftė tė dashurojė si mė parė, nė mos pėrditė e mė tepėr. Shpresoj tė jem nė folezėn e asaj qė dua dhe mė do. Duke rikujtuar momentet mė tė bukura bashkė e duke i pėrsėritur shpesh tek veshi qė nė 20 vjet s'ka ndryshuar fare!(e aty tė marr tė disatin vėshtrim dyshues si pėr tė vėrtetuar sinqeritetin tim )

Paksa i shqetėsuar pėr moshėn delikate tė adoleshentėve qė vėrtiten nė shtėpi nė kėrkim tė babit pasi e ėma s'i jep leje mė tepėr se ora 22:00 Mė tej, ndoshta duke u marrė me Bonsai pėr tė patur kėnaqėsi pėrpara miqve qė ke pėr darkė pėrvec kėnaqėsisė sė sukseseve nė jetė (edhe pse njė familje solide ėshtė suksesi mė i madh qė ekziston).
    Tjetėr? I shėndetshėm parė nga tė gjitha anėt Njė jetė tė lėvizshme, plot energji...
    E mjaft na bėtė tė ėndėrrojmė...
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sali Berisha pas 12 vitesh shkon ne vendlindje Tropoje.
    Nga vagabondo_nyc nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:45
  2. [Sukses] Gjendet pas 38 vitesh nė Turqi Arta Tahiri
    Nga korab_2006 nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 28-10-2007, 13:25
  3. Eduart Selami - rikthehet nė Tiranė pas 9 vitesh
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 14-01-2007, 21:15
  4. Pas vitesh me mall.
    Nga Landi_ nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-12-2006, 13:45
  5. Prej 4 vitesh kosovari kėrkon babanė e humbur
    Nga Beqari002 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 09:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •