Do doja te kisha familjen time , femijet e mi dhe nje jet te qete pa probleme ........
Do doja te kisha familjen time , femijet e mi dhe nje jet te qete pa probleme ........
Ku i fryn bariu xhurasė, tek kullosin bagėtija,
Ku mėrzen cjapi me zile, atje i kam ment e mija.
Atje lint diell' i qeshur edhe hėna e gėzuar,
Fat' i bardh' e mirėsija nė atė vėnt janė mbluar;
Nat'atje'shtė tjatrė natė edhe dita tjatėr ditė,
Nė pyjet' e gjelbėruar, atje rrinė perėnditė.
Mendje! merr fushat e malet, jashtė, jashtė nga qyteti,
Nga brengat, nga thashethemet, nga rrėmuja, nga rrėmeti.
Fatmiresisht deshirat jane pa pagese, pa pengese, pa cenzure andaj edhe kemi te drejten te deshirojme c'te duam.
20 vite me pas, jane shume edhe per te bere cudira. Mjafton ti vesh vetes je cak, per 20 vite do ja dalesh.
Fantazia ime e shfrenuar kalon deri ne ekstrem, por deshira ime ska te beje me materialen, qofte ajo dhe pa pagese. Meqe koha me premton, deshiroj ta gjej vetveten, te ulem te flas me te. Dhe se fundi te bindem ne egzitencen time!
- The rest is silence.
Dua te jem me shendet te mire, familjen dhe shoqerijen gjithashtu mire, te punoj ... asgje me teper sme duhet ...
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Hemmmm ku do doja te jem pas 20vjetesh.
Deshirat jane te shumta por reliteti nje eshte, une ate cka dua eshte Jet e shendete dhe te tjerat do na i sjelli zoti vet.
Mjafton te besojm ne zot dhe te mirepresim gjithcka qe ai ka krijuar per ne.
Shum here them zoti para dhe une mbrapa, dmth te jet ai udeheqsi i jetes time dhe besoj se ate kam len te me udheheqe.
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Pas 20 vitesh , huhh se di a do jem gjalle deri ather hehe, shpresoj qe te jem gjalle dhe te gjindem ne USA ne mes te New York-ut hehe , ky eshte parashikimi im![]()
Sui generis
Hmm njeriu gjithmon eshte ne ender dhe mundohet sadopak ti qel syt aty ku eshte endra me e mire aty ku deshiron po ndonjeher fati nuk eshte ne anen e tij,une mbas 20 viteve mendoj se do jeme me njeriun qe jame tash(dasht zoti) dhe mendoj se do te jeme ketu ku jame sot,po vetem ndonje xhiro nga vendet me te bukura te botes pse jo,do ti bej edhe ate me nje bindje te fort,ne qoft se mundohem.
Kryesorja te jeme ne rrugen qe me ka urdheruar Zoti.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Ku do te jame pas 20 vitesh une apo ... ?
....besoje se do jem ne qiellin e pa fund, dikund ne shetitje neper galaksi....
Pas 20 Viteve ku do te jem.
Atje ku me beri nena koken 'Shqiperine e bukur .
Ndoshta se shpejti rregullohet' Me kismet te Zotit.
Nejse mo / Kemi dhe disa vite te mendojme se ku do te shkojme.
During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams
Krijoni Kontakt