nen hijen e nje palme diku aty ne caraibi ... me nje cocktail ne dore ... i rrethuar nga plot vajza te mbara
nen hijen e nje palme diku aty ne caraibi ... me nje cocktail ne dore ... i rrethuar nga plot vajza te mbara
me mir zot ne ferr .... se 1 skllav ne parajs ....
Pas 20 Viteve ku jam hmmmm???
Se Pari i Lutem Zotin Qe Te Jem Shendosh e Rehat e Masandei Do Shofim.
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Nji keshil per princin tim simpatik: nji fjale popullore belge :"gjat rinis pergaditet pleqria"![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Nuk e di ku do jem por e di se ku dua te jem:
ne nje vend ku ne Dimer do bej vetem ftohte dhe ne Vere vetem ngrohte!
Mos jam shume ambicioz?
Sipas IPCC-se, je shume ambicioz.Postuar mė parė nga Kryeplaku
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Duke vizituar planetin "Mars"
mbas 20 vitesh do jem bere nene. do kem nje shtepi shumeeeeeee te bukur plot me lule buze detit ose oqeanit. do kem nje pune shume te mire. do kem bere shume karriere se jam karrieriste e keqe do kem mbaruar patjeter universitetin e dyte dhe do kem bere dy mastera dhe shume kurse kualifikimi te tjera. do kem shetitur gjithe boten......... enderra ime te shkoj ne tailande dhe ne australi .
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
ishalla jemi gjalle pas 20 vitesh.. se per te qene, un sdi gje ku do jeme neser, lere pas 20 vitesh.
Por ne fakt do doja te isha ne tajlande.. aty kam qejf te jetoj.
Mendoj se kjo teme ka nje vlere te vecante ku ne mund te shprehim endrrat tona e jo te behemi profete,te themi ku kemi deshire te jemi pas 20 vitesh nqs jemi gjalle,se vdekur nuk ka nevoje te enderrojme.
Mua per veten time do me pelqente pas 20 vitesh te kem martuar femijet e mi ku me pelqen te kem 2-3 dhe me burrin tim te shkoj pushime me leket e kursyera ne rini(nqs na ka tepruar gje nga shkollat e kalamojve) ne vende te ndryshme te botes.Mos vdeksha pa shkuar nje here ne PARIS te kulla EIFEL se du me i bo nje surprise burrit tim,secret mos pysni ma gjate
tani per tu treguar origjinale edhe praktike edhe per te ndenjur shtrember edhe folur drejt, per hir te se vertetes them se pas 20 vitesh do jem duke u rrahur per flokesh me dashnoren e burrit.
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Krijoni Kontakt