Me perpara kam perdorur SUSE, kurse tani kam kaluar tek grupi slackware dhe perkatesisht perdor backtrack![]()
I Hate winzoz
Me perpara kam perdorur SUSE, kurse tani kam kaluar tek grupi slackware dhe perkatesisht perdor backtrack![]()
I Hate winzoz
Po the se miza u krijua nga hiēi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiēi te thon ateist
Winows perdor une per momentin...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Edhe un mendoj se Windows me i mir...
Une edhe pse ne Pc e kam te istaluar Windows me shum me pelqen Linux .
Ndokush thote qe eshte shum i rend per tu perdorur por per mua eshte me i leht se Windows.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Red Hat Linux.
Pėr ata qė nuk e njohin, ja ku mund tė marin ndonjė njohuri.
Tutorial
Ėshtė me ē'farė mėsohesh, jo ē'farė tė pėlqen,
Kalofshi mirė.
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 24-05-2008 mė 19:54
U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
Usually he takes the clip out
ketu mund te lexoni per nje krahasim perfomancash te Java-es ne Vista dhe Ubuntu
http://www.phoronix.com/scan.php?pag...formance&num=1
Une kam perdorur per nje kohe te gjate Windows dhe tani po kaloj pak nga pak ne Linux. Po perdor kryesisht Ubuntu, por kam dhe Mandriven.
Nese nuk do te vazhdoja kete shkolle qe vazhdoj, dhe nese nuk do te kisha keto deshira qe kam, do te kisha mbetur besnike e Windows dhe nuk do ta dija kurr se ka edhe sisteme te tjera pervec tij.
Puna e do qe te mesoj se ka edhe te tjera dhe une duhet te di te zgjedh ato qe mua me interesojne. Dhe duket se me intereson Linux me shume se sa Windows.
Nuk ja kam mare doren akoma mire, por sapo ta ndjej veten plotesisht te sigurt...Windowsi nuk do tw figuroj me ne Pc-n time
Love Inter
Pershendetje anetare ..
a mund te perdoret ne nje pc intel pentium 4 dy sisteme te ndryshme operimi ... edhe linux edhe windows ? (pa perdorur virtual box)
jo dy sisteme po sa te duash.
Per dy sisteme keto jan hapat
1) Siguro qe hard disk nuk ka te dhena qe te duhen
2) Fut win CD dhe nise kompjuterin
3) kur te dali faqja e pare e installimit te windows shtyp shift+f10 (me duket) per te dal terminali CMD
4) hap diskpart nga CMD dhe krijo nje partition per windows p.sh 50gb,
4.1) krijo nje tjeter per linux p.sh 40/50 gb
4.2) pjesen tjeter lere te jet nje partition me vete ne te cilin do vendosesh te dhenat e tua (me mir NTFS qe te lexohet dhe nga windows dhe nga linux)
5) installo windows ne partition-in e vete
6) installo linux ne partition e vet, linux do rregulloj vete gjerat qe kur te niset kompjuteri te mundesh te zgjedhesh ku te besh boot windows ose linux
Krijoni Kontakt