Close

Rezultati i Sondazhit:

Votues
0. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 0 0%
Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 174
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Del qe kompania e Gamesoftit eshte Kontrator i Microsoftit.
    Kontraten ja ka bere Mikrosofti Gamesoftit me te futme
    Gamesofti e ka firmosur.
    Varet nga koha sa kohe i ka lene microsofti gamesoftit
    per berjen e lojrave(deadline).
    Prape se prape eshte e veshtire ti shpetosh bugsave,duhet shume kohe,koha e gjate e punimit te programeve rrit koston
    keshtu qe ato jan te detyruar ti bejne ne nje kohe me te shkurter dhe shpejt,per te ruajtur nivelin e buxhetit te projekteve
    brenda limiteve dhe te respektojne afatet ne kohe sipas kontrates me Microsoftin.Pun dreqi
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Edi do me dukej debati me idiot te mburrje nje sistem operativ dhe te shaje nje tjeter, pasi c'do njeri ka preferencat e tij dhe normalisht secili OS ka vetite dhe dobesite e veta.
    Une thjesht dhashe nje pike ku Microsoft calon dhe nje pike tjeter ku tregohet niveli dhe zgjuarsia e atyre qe e kontrollojne dhe zoterojne ate.
    Problemet per punen e kodit jane normale nuk tregojne "keq" ose "mire". Gjeja e pare qe duhet tu mesohet nxenesve neper shkolla eshte se nuk ka Program pa difekte (bugs) Mjeshteri eshte te gjesh sa me shume prej tyre. Pra se me shume testing. Ne open-source keto ceshtje (debugging) zgjidhen shume me kollaj dhe eshte normale fare sepse gjurmohet nga me shume individe dhe perfeksionohet gjithmone e me teper.
    Nga ana tjeter Microsoft luan me arme te tjera si puna e atij shembullit qe prura une me lart, qe per mendimin tim nuk eshte aspak me te futme sepse eshte e vetmja menyre, te vendosesh ligje te forta qe te arrish kualitet ne kod qe nuk eshte open-source.
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nė tė duket debat "idiot" mos merr pjesė. Kjo temė ėshtė diskutuar gjithnjė nė forum dhe prandaj vendosa tė bashkoja disa prej tyre dhe tė ishte njė temė mė vete pėr tė gjithė tė apasionuarit e linuxit dhe tė windowsit.

Tema nuk ėshtė hapur pėr mburrje por pėr diskutim. Nivelin e diskutimit e zgjedh ti vetė sipas materialeve qė sjell nė temė. Nqs sjell kėtu rezultate, statistika, studime, eksperimente etj qė tregojnė fuqinė dhe dobėsinė e njė sistemi operativ atehėrė debati do jetė serioz.
    Edi

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678

S'me ke kuptuar, me duket idiote te mburresh njerin duke share tjetrin sepse eshte pa kuptim.
    Normal qe me duket serioze te sjellesh ketu dobesite dhe perparesite e secilit pasi dhe tema per kete ben fjale dhe sidomos per ata qe duan te vendosin mbi njerin apo tjetrin per ta personalizuar do tu interesonte.
    Prandaj dhe une kam sjellur dhe shembujt e mesiperm...
    Apo jo ?
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Mendoj se preferenca e nje OS ndja nje tjeter ka te beje shume me kapacitetin e vete user-it. Une e kam ndjekur nga larg le te them evolucionin e linux dhe ne pergjithesi te *nix... dhe nqs nje dite keta do te me ofrojne zgjidhje te reja dhe te ma lehtesojne punen time me shume se win os atehere do te jem gati ta nderroj win in tim. Une jam kunder konservatorizmit ne informatike dhe do te zgjedh gjithmone ate qe mendoj se eshte me e mira per mua...(madje para nja 1 viti kam instaluar edhe muLinux sa per prove...nje OS i cili mund te futet ne nje diskete...very cool)
    Tani per tani buget e *nix jane ende te pasbuluara plotesisht le te themi per faktin qe keta te fundit jane relativisht te rinj ne krahasim me Win. Megjithate, asgje nuk eshte e prere... eshte normale qe disave tu duket me i mire win dhe disave me i mire linux.... une per vete i jap nga nje pike te dyve : Win-it plak vleresimin e karrieres dhe linuxit si debutuesi me i mire per momentin...LoL

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678

Nje fitore e re e Linux ndaj Windows..!!

E Marte, 10, Shtator 2004...!!!

IBM (International Business Machines Corp.) edhe Mandrake Linux njoftuan dje nje fitore te madhe per Linux ..!!

IBM dhe mandrake njoftuan se ministria e finances germane ka ndryshuar sistemin e saj te brendshem ne linux ...ata vazhdojne konfirmimin duke thene se diten e marte ministria e finances gjermane k ainstaluar dy komjutra mainframe te fuqishem ibm qe kane si sistem baze Linux duke zevendesuar 30 kompjutera te tjere te kompanise Sun Microsystems Inc. edhe Fujitsu Siemens te cilet kishin si sistem baze Unix...!!

sekretari per shtyp i IBM Sandra Dressel tha :

industria e IT (information technology) po permblidhet midis dy superfuqive IBM edhe SUN the ne jemi te pergatitur te perballojme kete situate edhe te shkojme ngjitur me ta ne cdo hap.

megjithate Linux po perhapet shume ne gjermani dhe fitoi nje nje beteje koke me koke me windows ne momentin qe ne mynih ministria e finances vendosi qe deri ne maj te keti viti te ndroje komplet sistemin e saj te brendshem nga windows ne linux ne nje program me open sources duke lene pas windowsin e bill-it

gjithashtu ministria gjermane ka mare vendimin qe ne kete vit te ndryshoje gjithashtu edhe shume kompjutera ne departamentet e tjera si rendit publik ministrise se mbrojtjes etj nga microsoft windows ne LINUX te perqendruara pergjitheshisht ne Saksoni. Per momentin 15% e kompjuterave te shitur ne evrope perdorin Linux si sistem operimi..!

Kjo eshte aritja tjeter me e madhe pas integrimit te linux ne IBM e cila ndodhet ne gjykime e paditur nga kompania amerikane SCO Group Inc. pasi supozon se IBM po fut ne amerike code le Linux te prodhuara nga SCO group e cila eshte pronare e Unix sistem...!!!

Gjithesesi ajo cka eshte e rednesishme ..Linux po avancon me hapa te fuqishem drejt nje fitore te pa shmangshme ...!!!

take care
    Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Linux man
    IBM po le leshte me linux ka investuar shume po akoma Linux nuk ka aritur atje ku duhet po IBM do vazhdoje te investoje

ate dua dhe une I hate Window
    ps-ti si ke qene ?

shendet e para

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    me te vertete IBM ka investuar shume ne Linux por duhet patur parasysh qe linux eshte akoma nje bebe ne krahasim me windows ... per mendimin tim keto ndryshime do sjellin ne forcimin e e linux si dhe ne permiresimin e sistemeve te operimit...!!

p.s. mire lal ja shtyme kohen si me shkolle me mesime e me the te thashe e ke parasysh ti ...nga ty ckemin ndonje gje ...!!
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ardi, ka ndonjė burim serioz pėr shifrėn 15% se mė duket pak si e madhe pėr Linux? Cili version i Linux po shitet mė shumė?

Ti thua qė po zėvėndėsohen kompjuterat e brėndshėm dhe me kėtė nėnkupton sėrvėrat apo jo? Po kompjuterat e zakonshėm qė pėrdoren pėrditė nga punonjėsit ēfarė windows kanė? NT, 2000 apo XP?

fitore tė pa shmangshme

Mendoj se ėshtė shumė shpejt pėr tė dalė nė konkluzione tė tilla. Ke harruar qė Microsoft dominon mbi 90% tė industrisė dhe Bill Gates ėshtė njeriu mė i pasur nė botė. Linux mund tė bėjė hapa gjigande pėr sėrvėra por pėr kompjuterat e shtėpisė duhet tė kalojė njėherė Macintosh dhe pastaj tė ndeshet me Microsoft. Ėndėrr e bukur....
    Edi

i/e regjistruar Maska e JACK FOLLA
    Anėtarėsuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    120
    ej edspce nuk jam dakort qe LINUX nuk mund ta kaloje windows,eshte vetem faji yne qe s'jemi te gatshem e te ndryshojme per te mposhtur monopolin e billit,linux eshet shume i perhapur por zakonisht (edhe une)perdoret bashke me windows,versioni me i lehte dhe falas eshte MANDRAKE,tani ka dale versioni 9.2.
    ciao
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •