Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 158
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Nigjova ishte bo gjurulldi e modhe ne stadium ishin zi tifozat ,kishin ardh forcat specjale per ta qetsu gjendjen ne stadium ??

Sa per neshjen morrit i kena vu orar zyrtar me kohe ,i shkaperdhym ndjenjat nga te gjitha anet ,dy gola si kishin qujt ,nji shtylle e mukes pjese te dyte.. etj etj !!
    Duro shume dobet sot ,ka gjithe ato neshje qe o bloz ,humi nji rast perballe me portjerin !!

Mu bo qefi per Labin se ishte bo me goce dje ,e meritonte golin !!

Ec aty Tiron te hongsha shpirtin !!
    Nji ekipi ka shqipria s'osht Dinamo as Vllaznia osht tirona vija vija !!! ole ole ole

PS..Elbason mrapa na ke :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 29-10-2005 mė 10:48

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Na hapen barkun me ate humjen ne Elbason. Megjithse ndjenje e mire te mundesh Partizonin packa se arritje e fitores ishte ne minutat e fundit. Prapseprap jemi 5 pike pas Elbasonit edhe 3 pas Beses. Duhet goxha pune.
    Ky sezon ka fillu icik si ters megjithse kam besim se Bardheblute do dine ta lejne titullin ne Tirone.
    Vetem Elbasoni a Besa mos ta morrin kampjonatin burrash do preferoja ta merrte Partizani ose me Keq Dinamo vetem qe te mbese kupa ne kampjonat. Rrethet te morrin titull po kane sume vetem kur te kene stadiume deri diku normale. Ne kavaje nuk luhet futboll se te thujne brinjet me gura. Ne Elbasan dicka me mire po prap vari bidonat.
    Me bohet qefi te shof Peqinin ne vend te fundit. Nuk jane platforme per kategori te pare edhe ne stadium duhet me shku me antiplumb se ndryshe te vje fshatari me karabine ushtrie.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Vetem Elbasoni a Besa mos ta morrin kampjonatin burrash do preferoja ta merrte Partizani ose me Keq Dinamo vetem qe te mbese kupa ne kampjonat. Rrethet te morrin titull po kane sume vetem kur te kene stadiume deri diku normale. Ne kavaje nuk luhet futboll se te thujne brinjet me gura. Ne Elbasan dicka me mire po prap vari bidonat.
    Me bohet qefi te shof Peqinin ne vend te fundit. Nuk jane platforme per kategori te pare edhe ne stadium duhet me shku me antiplumb se ndryshe te vje fshatari me karabine ushtrie.
    Vallain une me Tironen nuk jam se jam nga Durresi po ktu fol mire fare.Ne Tirane(edhe ne Durres nuk esht keq) luhet futboll qete.Te stadiumet e tjera kercet guri e hekuri simas qefit.Nejse hajt urime per fitoren sot meqenese jam te tema juj dhe fitut derbin.Ishalla fitojm ne neser me Dinamon kshu iu bohet edhe juve icik qefi.Shnet.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Urime Tirones per fitoren, e pashe golin te ai linku qe dha Titi dhe penalltia ishte 100% gjykim i sakte i albitrit.
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Phiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kur thone keta qe ja u myllem goje ! shif cik ke telesporti mas 1 ore se sa apsajt ishte ai merkoci ! Ene pastaj hec e fol ! Albitrat Federata gjithmone me ju ! Se nuk jeni privat akoma !

JENI MONUMENT KULTURE QE MBROHENI NGA SHTETI !!!

Plus qe ne ate stadium bene mire ata qe thane si Patinazh Artistik se ngelen robt tu rreshkit e tu ra me i fjale te ifshqa fushen e stadiumin bashke qe nuk shihej gjo fare ! sjena msu me fusha te vogla ne se flisnim nryshe te qe ke Qemal Stafa ! Po mos u merzisni o faza dyte e 3 dhe e katert bashke !

Mos flisni kot se une kam qene ke ana e karshise dhe e pashe sa apsajt qe ! Sa per golat e anullum nuk i pashe ne qene apo jo apsajt ! DHE I GJO DESHA ME THONE ! JU TIFOZAT MOS FLISNI SE SJENI NGJU ASICIK DERI NE MOMENTIN E PENALLTISE NE STADIUM VEC PARTIZONI NGJOHEJ !!!!!!!!!!!!!
    MAJENI MIRE NE MEND KETE POSHTE !!!!

SKA DINAMO AS TIRONE
    POR KA VETEM PARTIZONNNNN
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 29-10-2005 mė 12:30

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Beni derr derr beni!
    Hajde urime Tirones per fitoren .... ngushellime per morrat ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Citim Postuar mė parė nga Chingy
    Vallain une me Tironen nuk jam se jam nga Durresi po ktu fol mire fare.Ne Tirane(edhe ne Durres nuk esht keq) luhet futboll qete.Te stadiumet e tjera kercet guri e hekuri simas qefit.Nejse hajt urime per fitoren sot meqenese jam te tema juj dhe fitut derbin.Ishalla fitojm ne neser me Dinamon kshu iu bohet edhe juve icik qefi.Shnet.
    nuk jam dakord qe ne tirane e durres luhet futboll (i vertete demek) se para se te luhet futboll ne tirane e durres, luhet ne shkoder futbolli me i bukur ne shqiperi dhe me i pakontestueshem, saqe te gjitha skuadrat gezohen kur shkojne te luajne ne "Loro Borici" edhe per vete stilin e lojes te vllaznise por edhe nga kultura ne shkallet e stadiumit ku shpesh tifozat shkodran kane duartrokitur skuadren mike gja qe nuk besoj se ndodh ne stadiume te tjera te shqiperise.

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga unforgiven II
    nuk jam dakord qe ne tirane e durres luhet futboll (i vertete demek) se para se te luhet futboll ne tirane e durres, luhet ne shkoder futbolli me i bukur ne shqiperi dhe me i pakontestueshem, saqe te gjitha skuadrat gezohen kur shkojne te luajne ne "Loro Borici" edhe per vete stilin e lojes te vllaznise por edhe nga kultura ne shkallet e stadiumit ku shpesh tifozat shkodran kane duartrokitur skuadren mike gja qe nuk besoj se ndodh ne stadiume te tjera te shqiperise.
    Ke te drejte.Per te gjitha ato qe ke shkrujt kam nigju edhe une.Megjithese nganjehere kan ndodh edhe ne Shkoder raste dhune(e di mire se ca kan nodh me Teuten) kulturen shkodrane nuk e ven asnjeri ne diskutim.Une me shume e shkrujta per ca qytete te tjera te vogla se Tirana,Durresi,Shkodra,Elbasani dhe Kavaja jane shume me te qeta.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Citim Postuar mė parė nga Chingy
    Ke te drejte.Per te gjitha ato qe ke shkrujt kam nigju edhe une.Megjithese nganjehere kan ndodh edhe ne Shkoder raste dhune(e di mire se ca kan nodh me Teuten) kulturen shkodrane nuk e ven asnjeri ne diskutim.Une me shume e shkrujta per ca qytete te tjera te vogla se Tirana,Durresi,Shkodra,Elbasani dhe Kavaja jane shume me te qeta.

incidenti qe thua ka ndodhur ne Durres para 7-8 viteve ku tifozat e Vllaznise u sulmuan nga ato te Teutes ne Niko Dovana dhe shume u paten shtruar ne spital dhe mes tyre edhe nje shok i imi qe ishte care ne koke. Sa per ne Shkoder nuk di se ka ndodh gja me Teuten sepse pike se pari nuk kishte ndonje tifoz durresak ne "Loro Borici" dhe me lojtaret nuk ndodhi gja. Tifozeria nuk u hakmorr per ate qe na bene ne Durres.

Shndet e te mira!

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Ku ishe deri dje Edi Rama?
    Nga DYDRINAS nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 05:52
  4. Dr Krist Maloki per Shtetin dhe Kombin
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-09-2007, 15:00
  5. Albania - Andrew Mueller
    Nga katana nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 31-07-2003, 09:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •