Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    32

Veshja...Sa e rendesishme eshte ajo ne nje lidhje?

Kush do ta bente me teper per vete nje mashkull: nje femer e veshur bukur dhe jo shume e zgjuar, apo nje femer e veshur normal, por e zgjuar?
    A eshte veshja element i rendesishem ne lidhje?

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Me zgjuarsi do ta besh per vete nje ushtri e lere me nje mashkull.

Mbase nje femer e veshur bukur do ta terheq ne shikim te pare nje mashkull,por nese nuk eshte e zgjuar nuk ka si ta mbane.

Veshja eshte nje element i rendesishem ne jeten e perditshme,por per nje lidhje te shenosh,nuk ka edhe aq rendesi se nje veshje nuk e mban lidhjen e askujt,e zgjuarsi eshte shume me e rendesishme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Postime
    1
    Mendoj se nje femer e zgjuar ( flas e zgjuar jo vetem ne shkolle) di ta terheq mashkullin edhe e veshur normal. Me kaq po e le se me duket nje teme per te cilen ka shume per te folur.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Veshja element i rendesishem ne nje lidhje? Per mua...fareeeeeeeeeee... Por nese personi qe eshte i lidhur me mua, i pelqen qeune te vishem, kapardisem, apo te vesh gjera qe une nuk i preferoj...hmmm atehere behet problem icik
    Tani persa i perket pyetjes: kush e ben per vete nje mashkull...une them se meshkuj jane te vetmit qe mund te japin nje pergjigje. Une shpresoj, qe mos te tregohen aq siperfaqesor dhe te thone, qe me mire e veshur bukur dhe jo e zgjuar :S
    Pa he njehere djema
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anėtarėsuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    Citim Postuar mė parė nga Andres
    Kush do ta bente me teper per vete nje mashkull: nje femer e veshur bukur dhe jo shume e zgjuar, apo nje femer e veshur normal, por e zgjuar?
    A eshte veshja element i rendesishem ne lidhje?
    tani...zgjuarsia nuk shifet per here te pare ....cdo person si fillim shef paraqitjen e jashtme....
    une mendoj se veshja ka nje fare rendesie....
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Njeriu duhet veshur normal,te pakten po nese je e interesuar ne njerez normale te cilet nuk shikojne vetem gjoksin dhe vithet tek nje femer.

Pastaj ca quajne veshje te bukur ne Shqiperi?Femrat e veshura si prostituta!Nje femer e veshur ne ate forme mund te jete e zgjuar?Jo,perderisa shet trupin e saje syve te tjereve!Ne syte e mi s'eshte as e bukur,pasi nje femre te bukur vishe dhe me nje thes,e bukur do ngele ndaj s'ka nevoje te stervishet te tregoje bukuri.
    Mund te thoni qe zgjuaresia nuk shihet ne rroba,personalisht ca rreze te personalitetit te nje njeriu nga menyra sesi vesh arrij ti shoh

Ajo qe eshte e rendesishme ne veshje eshte te jete e paster dhe e rregullt.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Jam dakort me Blue Sky ..un per vete dhe me bizhame te vishem prap e arrij ate qe dua
    renci ka truri jo trupi

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    qe kur na aludoka paraqitja zgjuarsi apo idiotsi?
    Nje pale cizme kaubojs me nje minifund e nje golf persiper nuk tregojne particularly zgjuarsi apo idiotsi por thjesht trendin tend personal dhe se si te pelqen te shprehesh ty personalisht.
    Njeriu duhet veshur ashtu sic i pelqen te vishet, po flas per kohen e tij te lire sepse ne zyra (te pelqefte a te mos pelqefte) ka nje fare kodi.
    rendesi ka te ndihesh TI mire ne ate qe ke qofte minifund apo poture.
    ... amani ngelet duke share gocat e shqiperise, dhe ato shen merit i bet kurva.
    Ne shqiperi gocat i mbajne pantallonat aq poshte sa u duket ulluku sepse tek e fundit ai lloj stili eshte ne mode, pa me sa kam takuar une me te ardhur ne Amerike keto "prostitutat" jan pershtatur me kete comfortable, laid back stil qe eshte ketu.

e veshja ne nje lidhje nuk eshte fare element i rendesishem. Nuk i futesh nje lidhje se ka xhinse apo pulovra te bukura njera apo tjetri, spo flasim per booty calls po flasim per lidhje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 17-10-2005 mė 09:55
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Veshja ne lidhje eshte aq e rendesishme sa edhe zhveshja.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Veshia ska te bej me zgjuarsin e personit ..une them varet nga situata :-)...ka persona qe kur dalin duan te duken bukur, gjithashtu persona qe duan te duken bukur cdo dite...dmth mendohen cfare te veshin neser cdo nate ...une per vete e kam kur ma do qefi.... :Psot ne mengjes nga ora 8 kisha nje provim (skisha kohe te vishja xhinkse ejte)...me nje kanatjere dhe tuta shkova ne klas :P...so what...ca tregon kjo munges zgjuarsie, apo nje element zgjuarsie ?...une them thjesht nje dite "e pa pelqyeshme"...qe sia vlente te vishesha mire

Veshia ne nje lidhje mund te indikoj (njecik) vec neqoftese nje nga partneret spelqen si vishesh....por s'eshte aq e rendesishme sa te ndahesh me nje person meqe ste pelqen si vishet :P...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 17-10-2005 mė 10:17
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Spiunazhi
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 121
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 13:39
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Mosmarrėveshja nė lidhje me “SAKALEJN”-IN
    Nga faruk9 nė forumin Komuniteti bektashi
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-06-2009, 06:39
  4. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •