Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Nuk i lexova shkrimet e tjera se skisha nervat por per mendimin tim veshja eshte e rendesishme ne nje lidhje. Tani nuk po them qe eshte pika kryesore e lidhjes po qe duhet duhet.

E cdo duhej nje goc e zgjuar, e mire, e dashur e plot gjona te tjera , po qe te vishej karnavale qe kishe turp te dilje. Aman pash zotin se kshu per teori te gjithe mire jemi , po ne praktike asnje sdo i afrohej.

Tani spo them qe jo eshte teperrrrrr e rendesishme qe pa te lidhja sdo ekzistonte apo bla bla po qe eshte e domosdoshme dhe e kerkushme nga partneri
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Kërçovare1
    Nje shprehje popullore thote: "Vishu mire, duku mire!" Une mendoj se pamja/paraqitja eshte çels qe ngjall interes ti afrohesh nje personi...
    Pastaj se a mund ta beje per vetje mashkullin femra e veshur bukur apo ajo normale mendoj se ajo e zgjuara ka me shume shance, ndoshta!?...
    shume e sakte,dakort jam.veshja eshte ajo qe ben nje femer apo mashkull te duket i/e hijshem,te respektuar dhe qe tregon nje shenje respekti per personat ambjentin perreth.veshja e hijshme e thjeshte ose me stil e bukur te ben te tregosh qe je i zgjuar
    vishu keq dhe te gjith do mendojne qe je stupid lol
    Po shtoj edhe dicka tjeter.Shef mashkulli nje femer qe sduket fort ne rregull ne veshje ,paraqitje.mendimi i pare qe do krijoje? Kjo smendoka dhe stregon kujdes per veten e vet.Atehere sipas rregullit te 3-shit,si mund te tregoje kujdes per mua si mashkull,shtepine femijet.
    ?Veshja e hijshme ose e bukur eshte shenje pozitive qe nje femer eshte e pergjegjshme per veten ,ka kontroll qe gjerat te mbaje mire dhe bukur,trego zgjuarsi dhe disipline.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 17-10-2005 mė 14:12
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Njeriu duhet veshur normal,te pakten po nese je e interesuar ne njerez normale te cilet nuk shikojne vetem gjoksin dhe vithet tek nje femer.

Pastaj ca quajne veshje te bukur ne Shqiperi?Femrat e veshura si prostituta!Nje femer e veshur ne ate forme mund te jete e zgjuar?Jo,perderisa shet trupin e saje syve te tjereve!Ne syte e mi s'eshte as e bukur,pasi nje femre te bukur vishe dhe me nje thes,e bukur do ngele ndaj s'ka nevoje te stervishet te tregoje bukuri.
    Mund te thoni qe zgjuaresia nuk shihet ne rroba,personalisht ca rreze te personalitetit te nje njeriu nga menyra sesi vesh arrij ti shoh

Ajo qe eshte e rendesishme ne veshje eshte te jete e paster dhe e rregullt.
    Sipas kesaj teorie, i bie qe ato qe mbulohen kembe e koke te jene te zgjuara pasi i kushtojne rendesi 'kenaqesive te larta' (atyre te mendjes e jo te trupit).

Per mendimin tim, pyetja ne fillim te temes eshte formuluar gabim. Nuk shoh paralelizem midis menyres se veshjes dhe nivelit te inteligjences. Stili i te veshures pak a shume eshte shprehje e personalitetit dhe imazhit qe dikush ka per veten. S'te rrit nivelin e IQ-se nje jake me e ngritur apo nje fund me i gjate.

Sa ndikon veshja ne nje lidhje? Mund te them vetem qe eshte pjese e paraqitjes se jashtme, ashtu sic jane tiparet e fytyres dhe trupi ne pergjithesi. Dikush mund te doje te lidhet me dike qe ka nje stil te veshure qe atij/asaj i pelqen.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Gjithe fajin e ka parajsa ( i mean Xhuxhumaku ) lol

Pinku postimin serioz e ka bere para atij shakagjoz ... (se ishte para se te shkonte te dentisti , nga frika mundohej te bente shaka , tani back te serioziteti se mbarova pune ) lol

Deri ne nje fare pike jam shume dakort me Blue Sky .. veshja pak a shume tregon karakterin/personalitetin e nje femre , por prape smund ta lidh me zgjuarsine .. ne kete rast po marr dhe Marselen si shembull kur thote" i kam zili ato qe veshin rroba klas dhe me emra " .. - zili ndoshta deshiron dhe ajo ti veshe nje dite por kjo gje varet te buxheti dhe kuleta dhe jo te zgjuarsia .. se te vishesh klas nuk te ben te zgjuar too , si njekohesisht nuk ta ul zgjuarsine nese per syte e dikujt tjeter moda qe ti ndjek eshte komplet e padeshiruar .
    Megjithate mendoj se njeriu /femra duhet ti pershtatet modes , kohes dhe vendit/ambjentit ku jeton .
    Dhe shume ekstravagante , ka raste qe me shume te shemton , sesa te zbukuron .
    Megjithate prape e le ne konkluzionin qe eshte ceshte gustoje , shijeje
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Hmm per mua eshte e rendesishme.Jo vetem ne nje lidhje po dhe ne ate tip "klasifikimi" ne shoqeri. Te themi sa te duam, un jam tip, s'mi ve njeri re poturet; qe veshja te jep prezence dhe shumicen e rasteve te tregon shume eshte fakt.Une e kam vene re shpesh qe vajzat e veshura mire, trendy shoqerohen me te tille djem. I ben lidhja te pershtaten, apo edhe veshja ndikon ne lidhje kte nuk edi .Te jesh e mire sa te duash ne fytyre nese vishesh thjesht s'ti hedh syte njeri..e kjo gje s'me pelqen...Babi e mami im do thonin "Po c'te duhet ai njeri qe te vlerson nga veshja"..ka dhe me te vegjel qe mendojn kshu e?Po ja qe te duhet..S'duhet te jete kriter percaktues po plotesues..Un personalisht i kam zili, ne kuptimin e mire te fjales:-), ato qe vishen gjithmon klas, me veshje markash dhe shoqerohen gjithashtu me te tille persona,,
    Marsi,

Nje e njohura ime ka pasur blere nje fustan mbremjeje rreth 850 $.

Kush ka per ta lexuar do te thote, booo, por kjo s'e ben besoj aspak me terheqese ne syte e te tjereve.

Thjesht nje deshire e saj..
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ah qe ma late detyren pa shkrujt..do bej kerkese te me bllokohet prap forumi.
    Pink ate zili e kisha ne kuptimin ma knaqin syrin, i shoh me admirim..( e hiperbolizuar kjo) jo ashtu shih me sy e plas me zemer;-)Tek ato njerez me shume se parate, vlersoj kujdesin dhe rendesine qe i kushtojn te veshures.Se dhe une nuk esht se nuk kam rroba te mira, shtrenjta po shumicen e kohes nuk mendoj shume, them "he mos se ne shkolle do shkoj", he mo se kush me njeh","gjithkush ka qejfin e vet etjetj".
    Normalisht sic eshte thene me lart, veshja, s'mund te tregoje kurrsesi zgjuarsine e nje personi, perderisa ndikohet nga aq shum faktore.
    Sa per ato shum te hapurat te gjithe i kemi veshur e i veshim, po sipas vendit dhe kuvendi.Nje kanatjere me 5 rripa qe e vesh ne plazh, te jete sa te doje e bukur e e shtrenjte s'mund ta veshesh ne rruge.

Xhuxhu c'e ke ate avatar mo..ke dashur te jesh sa me shum brenda temes e..shum te kohes ikane veshjet:-p..Ato rrobat me cmimet stratosferike s para i shoh dhe shpesh habitem me ca njerez qe marrin te tilla gjera thjesht per tu dukur..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Ca "sherri" per rroba ketu aman! Si ne kohen e xhaxhit kur s'kishim e po ndahet ndonje pako me rroba nga Amerika .

Nejse, ja te shtoj dhe une pak konfuzion. Sa mire e mban njeriu veten ne te veshur e ne paraqitje, tregon sa respekt ka per ambientin ose njerezit qe do ta shoqerojne kur del nga shtepia. Per shembull, pse thone ne kishe duhet te vishesh me rrobat e mira, "te se dieles"? Pse feja kerkon qe njerezit te vishen mire? Sepse tregojne respekt per institucionin e Zotit. Pse edhe per grate thuhet qe lejohen te bejne tualet e te zbukurohen kur shkojne ne kishe? Sepse ne njefare menyre duke u kujdesur per pamjen e jashtme tregojne vleresim dhe respekt edhe per ambientin e te tjeret. Ky shembull me kishe sa per ilustrim. P.sh. e njejta logjike aplikohet edhe me veshjen ne pune mendoj.

Pastaj eshte dhe rasti tjeter... kur zbukurohesh te jesh mbi turmen, per t'u dukur, per te rene ne sy apo per te dhene nje mesazh si kjo femra ketu poshte. Nuk e di, kush e sheh "Sex and the City"? Ne nje episod ne tbs, biles me duket javen e kaluar, ishte Miranda, dhe avokate me demek, goxha femer e zgjuar, e veshur me gusto, rroba te shtrenjta, por jo e zbuluar qe te bjere ne sy pernjeheresh. E keshtu ne nje party der-der-der fillon muhabet me nje mashkull kjo, i ben shaka, e shkrin se qeshuri ashtu sprije nga goja sic eshte... duket se te dy po argetohen. Po ju shkon muhabeti. Kur papritur kalon atje nje femer me goxha trup, me fustan te ngushte fiks pas trupit, mini, dhe me dekolte qe mezi ja nxinte gjoksin te bere operacion plastik. Duket sikur do t'i shperthente dekolteja. I hedh ketij mashkullit nje veshtrim aq te renduar me sugjestione... sa ketij i stakohet truri fare... harroi c'ishte duke folur me Miranden, i kerkoi ndjese se gjoja nuk ndihej mire dhe u largua mbas kesaj "bombes". Me vone jua tregon Miranda shoqeve kete histori dhe ju thote "Po he moj - ju thote, - si s'kam dhe une aq kurajo sa ta nxjerr ashtu sheshit nepermjet pamjes dhe te veshures time 'DUA SEKS', ashtu sic e kishte nxjerre dhe ajo tjetra?"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 17-10-2005 mė 14:57
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

ēun i lezeēėm Maska e i_lezeēėm
    Anėtarėsuar
    25-06-2005
    Vendndodhja
    Detroit, USA
    Postime
    5
    Sa e mashtroni veten ju gocat sidomos kur thoni se veshja ska rendesi ne nje lidhje.

Ka edhe ate shume ka rendsi.
    "You guys line up alphabetically by height."
    - Bill Peterson, Florida State football coach

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    i zeletshem ho pra fol okk sma mer menja qe i cuni do i pelqente i goc me floket kshu sikur ngrihet ka gjumi ose mo mir ta vej kshu njona qe nuk kujdeset per veten lolz sic osht me ne gocat isoj personalisht sdo ma kishte qefi tdilja me i rob qe duket sikur ka ardh ka marsi.

per mu ka ronsi sepse veshja trrego sh per veten tate sa e rregullt je, sa ronsi i kujdes vetes edhe kshu....

klejzi una vet

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    nuk do dilja kurre me nje mashkull qe vishet pa shije. veshja e mire, korrekte, dhe pse jo me shije, tregon respekt per veten..... me nje mashkull te tille do ndihesha mire......
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Spiunazhi
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 121
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 13:39
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Mosmarrėveshja nė lidhje me “SAKALEJN”-IN
    Nga faruk9 nė forumin Komuniteti bektashi
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-06-2009, 06:39
  4. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •