Duket si nje nga ato theniet"shkollen e bejne dhe idiotet"
Zgjuaresia ashtu si dhe budalleku mund te shprehen ne bisede,ne sjellje por dhe ne formen ne te cilen ti,une dhe te tjeret zgjedhim te vishemi.Fundja eshte nje pasqyrim i menyres ne te cilen njeriu mendon,i llojit te meshkujve qe pelqen pasi me nje veshje te caktuar i drejtohesh nje publiku te caktuar.Cilit mashkull te shkolluar dhe me ca pikesynime te caktuara ne jete do i ngjiste per nje lidhje serioze nje femer qe zhvishet aq shume ne veshje sa nuk i le gje fare imagjinates?Ah,mund ti ngjes per nje gje:seks!
Mua s'do me ngjiste ne asnje forme nje mashkull ne kanatjere aderente,me kush e di ca tatuazhe ne trup,me vath...ty ose dikujt tjeter ndoshta po.Gusto-gusto kjo bote.Mendimi im bazohet ne faktin qe ka femra qe dhe te veshura shume thjeshte,pa zbuluar kofshe as gjokse,arrijne qe me thjeshtesine dhe zgjuaresine e tyre te kene me teper sukses ne lidhje se femra qe marrin rruget gati zhveshur.
Kjo gje ka te beje shume dhe me karakterin e njeriut : mua do me bezdiste shume dhe do me vriste ne shpirt qe duke kaluar rruges dikush te bente komente per kembet ose gjoksin ngaqe e di qe ai do ishte mesazhi qe une ju dergoj te tjereve rruges po te kaloja ashtu.Ka te tjera qe i pelqejne.Shume mire per mua.Asnje problem.
Ti mund te vishesh e zhvishesh si te duash,cisme cowgirl,mini-fund,corape rrjete...por ama nuk ke asnje te drejte te cenosh mendimet e te tjereve me ironi.
Mendimi IM,flm per leximin!!
Krijoni Kontakt