Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Kush do ta bente me teper per vete nje mashkull: nje femer e veshur bukur dhe jo shume e zgjuar, apo nje femer e veshur normal, por e zgjuar?
    A eshte veshja element i rendesishem ne lidhje?
    varet nga cfare mashkulli kerkon nga nje femer
    veshja behet e rendesishme nese pantallonat mund ti perdoresh ne vend te litarit

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Andres
    Kush do ta bente me teper per vete nje mashkull: nje femer e veshur bukur dhe jo shume e zgjuar, apo nje femer e veshur normal, por e zgjuar?
    A eshte veshja element i rendesishem ne lidhje?
    Pse valle duhet gjetur ekstreme , ka shume femra qe dine te vishen dhe jane te zgjuara gjithashtu .
    Pastaj nuk e kuptoj clidhje i ben veshjes ( kur fundi fundit eshte thjesht shije e cdo individi) me zgjuarsine ???
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kėrēovare1
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afėr...
    Postime
    222
    Nje shprehje popullore thote: "Vishu mire, duku mire!" Une mendoj se pamja/paraqitja eshte çels qe ngjall interes ti afrohesh nje personi...
    Pastaj se a mund ta beje per vetje mashkullin femra e veshur bukur apo ajo normale mendoj se ajo e zgjuara ka me shume shance, ndoshta!?...

Happiness is: ME & YOU ;)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ah se harrove te shtoj ...

gjithmone e kam pas fiksim te vishem serioze ( sikur do dilja ) vetem te derdhja plerat te vendi i duhur .. Koshat ... lol
    e Cuditshme ne fakt .. se sa here kam qene ne trouble vetem pse visheshaaaaa per te plerat ... dhe akoma e kam ate habit ... nuk vura mend qe svura .. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    dhe une si ty pinko po te vishesha per kete pune me thoshte mamaja he mi ku do shkosh kshu qe qenke veshur mire
    hej pike e zez lol ca mentaliteti kemi ne shqipot

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    qe kur na aludoka paraqitja zgjuarsi apo idiotsi?[/U].
    Duket si nje nga ato theniet"shkollen e bejne dhe idiotet"
    Nje pale cizme kaubojs me nje minifund e nje golf persiper nuk tregojne particularly zgjuarsi apo idiotsi por thjesht trendin tend personal dhe se si te pelqen te shprehesh ty personalisht.
    Njeriu duhet veshur ashtu sic i pelqen te vishet, po flas per kohen e tij te lire sepse ne zyra (te pelqefte a te mos pelqefte) ka nje fare kodi.
    rendesi ka te ndihesh TI mire ne ate qe ke qofte minifund apo poture.
    ... amani ngelet duke share gocat e shqiperise, dhe ato shen merit i bet kurva.
    Ne shqiperi gocat i mbajne pantallonat aq poshte sa u duket ulluku sepse tek e fundit ai lloj stili eshte ne mode, pa me sa kam takuar une me te ardhur ne Amerike keto "prostitutat" jan pershtatur me kete comfortable, laid back stil qe eshte ketu.

e veshja ne nje lidhje nuk eshte fare element i rendesishem. Nuk i futesh nje lidhje se ka xhinse apo pulovra te bukura njera apo tjetri, spo flasim per booty calls po flasim per lidhje.
    Zgjuaresia ashtu si dhe budalleku mund te shprehen ne bisede,ne sjellje por dhe ne formen ne te cilen ti,une dhe te tjeret zgjedhim te vishemi.Fundja eshte nje pasqyrim i menyres ne te cilen njeriu mendon,i llojit te meshkujve qe pelqen pasi me nje veshje te caktuar i drejtohesh nje publiku te caktuar.Cilit mashkull te shkolluar dhe me ca pikesynime te caktuara ne jete do i ngjiste per nje lidhje serioze nje femer qe zhvishet aq shume ne veshje sa nuk i le gje fare imagjinates?Ah,mund ti ngjes per nje gje:seks!

Mua s'do me ngjiste ne asnje forme nje mashkull ne kanatjere aderente,me kush e di ca tatuazhe ne trup,me vath...ty ose dikujt tjeter ndoshta po.Gusto-gusto kjo bote.Mendimi im bazohet ne faktin qe ka femra qe dhe te veshura shume thjeshte,pa zbuluar kofshe as gjokse,arrijne qe me thjeshtesine dhe zgjuaresine e tyre te kene me teper sukses ne lidhje se femra qe marrin rruget gati zhveshur.
    Kjo gje ka te beje shume dhe me karakterin e njeriut : mua do me bezdiste shume dhe do me vriste ne shpirt qe duke kaluar rruges dikush te bente komente per kembet ose gjoksin ngaqe e di qe ai do ishte mesazhi qe une ju dergoj te tjereve rruges po te kaloja ashtu.Ka te tjera qe i pelqejne.Shume mire per mua.Asnje problem.

Ti mund te vishesh e zhvishesh si te duash,cisme cowgirl,mini-fund,corape rrjete...por ama nuk ke asnje te drejte te cenosh mendimet e te tjereve me ironi.

Mendimi IM,flm per leximin!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 17-10-2005 mė 13:14
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Duket si nje nga ato theniet"shkollen e bejne dhe idiotet"

Zgjuaresia ashtu si dhe budalleku mund te shprehen ne bisede,ne sjellje por dhe ne formen ne te cilen ti,une dhe te tjeret zgjedhim te vishemi.Fundja eshte nje pasqyrim i menyres ne te cilen njeriu mendon,i llojit te meshkujve qe pelqen pasi me nje veshje te caktuar i drejtohesh nje publiku te caktuar.Cilit mashkull te shkolluar dhe me ca pikesynime te caktuara ne jete do i ngjiste per nje lidhje serioze nje femer qe zhvishet aq shume ne veshje sa nuk i le gje fare imagjinates?Ah,mund ti ngjes per nje gje:seks!

Mua s'do me ngjiste ne asnje forme nje mashkull ne kanatjere aderente,me kush e di ca tatuazhe ne trup,me vath...ty ose dikujt tjeter ndoshta po.Gusto-gusto kjo bote.Mendimi im bazohet ne faktin qe ka femra qe dhe te veshura shume thjeshte,pa zbuluar kofshe as gjokse,arrijne qe me thjeshtesine dhe zgjuaresine e tyre te kene me teper sukses ne lidhje se femra qe marrin rruget gati zhveshur.
    Kjo gje ka te beje shume dhe me karakterin e njeriut : mua do me bezdiste shume dhe do me vriste ne shpirt qe duke kaluar rruges dikush te bente komente per kembet ose gjoksin ngaqe e di qe ai do ishte mesazhi qe une ju dergoj te tjereve rruges po te kaloja ashtu.Ka te tjera qe i pelqejne.Shume mire per mua.Asnje problem.

Ti mund te vishesh e zhvishesh si te duash,cisme cowgirl,mini-fund,corape rrjete...por ama nuk ke asnje te drejte te cenosh mendimet e te tjereve me ironi.

Mendimi IM,flm per leximin!!
    Blu_sky,

Nuk di nese ke gje personale me Kaltersine, po nga pergjigja jote mbi postin e saj me duket shume tendencioze. Gjithe komentet e tua me duket se jane jashte asaj qe ka shkruar Kaltersia ne postimin e saj.

Nje shprehje e mocme ka pas thene "Veshja kopileshja", sic kane treguar edhe ate fjalen e Nasradinit "Ha Xhube", ku ne varesi te veshjes Nastradin beun e vune ne fund, dhe pastaj ne krye te vendit. Dhe ai fuste menget e xhubes ne pjate duke i thene ha xhube, se xhuben vleresuan njerezit.

Meqe u kerkua mendimi i meshkujve,

Cdo njeri ka mendimin e vete individual mbi ce terheq tek nje femer, por sadoi e bukur dhe paster dhe thjeshte te jete veshur ajo, po e pati trunin fushe, si bjondet e barcaletave, aha ja pin lengun shpejt, dhe e pason tek tjetri.

Ne shoqerine e sotme ka shume paragjykime mbi njerezit, jo vishet keshtu, jo eshte "kurve", jo eshte ai eshte "palle", etj etj.

Cdo njeri si femer apo mashkull vleresohet vetem nga mardheniet private. Dhe cdo njeri vlereson sipas botkuptimit te tij.

Kshu qe mos u zini kot dhe mos krijoni "sherre", kot.

Cdokush eshte "bota", per dike, paska cfare levozhge ka persiper...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    epo te jene versniket e mi me mė shume paragjykime se vete prinderit tane kjo eshte se c'eshte, injorance ja se c'eshte.

e nderuar Blue_Sky,
    per mua nuk ka asnje lloj problemi menyra jote e tjetrit apo e te tretit ne te veshur. Dil e mbuluar e zbuluar e veshur per se mbari e per sprapthi me funde mbi pantallona e me kapuc mbi shami, its simply bjutifull per mua.
    mundesisht, flit per menyren se si te pelqen TY te vishesh pa na treguar se c'mendon TI per gocat ne Shqiperi. Ku e gjete gjithe ate fjale njehere? Prostituta, dreq o pune u ke mbajtur pishen kur benin pazarin trotuareve qe na paske ardhur ketu me etiketime?
    E sic ta thash, ne shqiperi ajo lloj veshje eshte trend po kjo ska te bej me kurvllekun apo me keq akoma prostitutllekun (sic na the zotrote)

kaq nga mua.
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Hmm per mua eshte e rendesishme.Jo vetem ne nje lidhje po dhe ne ate tip "klasifikimi" ne shoqeri. Te themi sa te duam, un jam tip, s'mi ve njeri re poturet; qe veshja te jep prezence dhe shumicen e rasteve te tregon shume eshte fakt.Une e kam vene re shpesh qe vajzat e veshura mire, trendy shoqerohen me te tille djem. I ben lidhja te pershtaten, apo edhe veshja ndikon ne lidhje kte nuk edi .Te jesh e mire sa te duash ne fytyre nese vishesh thjesht s'ti hedh syte njeri..e kjo gje s'me pelqen...Babi e mami im do thonin "Po c'te duhet ai njeri qe te vlerson nga veshja"..ka dhe me te vegjel qe mendojn kshu e?Po ja qe te duhet..S'duhet te jete kriter percaktues po plotesues..Un personalisht i kam zili, ne kuptimin e mire te fjales:-), ato qe vishen gjithmon klas, me veshje markash dhe shoqerohen gjithashtu me te tille persona,,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 17-10-2005 mė 13:54
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    E sic ta thash, ne shqiperi ajo lloj veshje eshte trend po kjo ska te bej me kurvllekun apo me keq akoma prostitutllekun (sic na the zotrote)

kaq nga mua.
    Nuk tha askush qe femrat jane prostituta,thashe qe ka dalur si lloj trendi qe femrat te vishen SI prostituta.Pastaj kush e tha qe cdo lloj trendi duhet te ndiqet?Jashte Shqiperise vishen shume thjeshte,por ama nuk kane ngelur pa u ciftezuar,kane kalamaj mjaft.

Kaq dhe nga mua!

Marsela,
    te vishesh thjeshte nuk do thote te vishesh shemtuar,te vishesh thjeshte do thote te vishesh me gusto,madje dhe firmato,pse jo?Por ama jo egzagjeruar duke nxjerrur aspekte qe s'ke ne drite.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Spiunazhi
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 121
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 13:39
  2. Shinasi Rama: Ju rrėfej kujtimet e mia mbi lėvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Mosmarrėveshja nė lidhje me “SAKALEJN”-IN
    Nga faruk9 nė forumin Komuniteti bektashi
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-06-2009, 06:39
  4. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •