Po si s'eshte gje e madhe ore... Ti se je i pakapshem ndoshta s'te ndodhin gjera te ketilla *lol* por tragjedite ndodhin... Une i kam shume frike...Postuar mė parė nga i_pakapshem
Mos e provovte ndonje tjeter se shume keq qenka!
Po si s'eshte gje e madhe ore... Ti se je i pakapshem ndoshta s'te ndodhin gjera te ketilla *lol* por tragjedite ndodhin... Une i kam shume frike...Postuar mė parė nga i_pakapshem
Mos e provovte ndonje tjeter se shume keq qenka!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kėrēovare1 : 21-10-2005 mė 21:18
Happiness is: ME & YOU ;)
paska qene llaftar thyerja e kembes ore yyyyyyyyyyyyyyy
uhhhhhhhh ne fillim se kuptova ... po qenka lere lere...
nice fare.Futbolli dhe i here eshte per burra.Prandaj marrin miliona $$ dhe euro sepse luajne me shendetin.
Me vjen keq se ai aksident ka per ti kushtuar jo pak ne karriere futbollistit te demtuar.
Ka dhe me keq se ajo po he.Thyerje ne kocke nuk eshte asgje max 5 muaj jashte fushave po kur ka noi krisje te rruazave ne shtyllen kurrizore qe ngelesh ne karroce per tere jetensi i bahet
kacaku_basket is back
Sherim te shpejt lojatarit.
Chemichal, meqe paske qen ne futboll, Kur te jemi ne Shqipri ne gruqi i Greqis....
Je per ndonje ndeshje kalçetoje re ?!![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Se imagjinoj dot dhimbjen qe ka pas, hajt te kalume.
Me keq se kjo e kam pare njehere njerin ne aksident. Jo ne ndeshje futbolli.
Makina e ka goditur motorin. Atij robit te motorit i kishin rene ca kocka te kembes ne rruge. Ky ka qene rasti me ekstrem qe e kam pare. Por ne futboll eshte edhe me ndryshe. Por si te bejne me nerva kur disa gomere qe per mendimin tim s'mund te quhen futbollista futen keq ashtu.
offfffffffffffffffffffff smund ta shikoj
Krijoni Kontakt