Sa gjynof ...KY me kujto Henric Larson kur thyu komen me Celtikun identike !!
Sa gjynof ...KY me kujto Henric Larson kur thyu komen me Celtikun identike !!
Ne cdo sport kemba esht pika me e dobet neper aksidente dhe demtime, dhe ket here duket pse...
obobo sa gjyna
o birrr nona vet gjynof ai i shkreti qe e hongri
uhhh tmerr per ket lojtar... sherim te shpejte... mirpo une sjom si disa antare ketu jam me i forte lol...jo sepse kam pare edhe me keq... ndoshta ju kujtohet para 3 vjete kur nje lojtare i Deportivo La Corunjas kur theu kemben ishte edhe me tmerrshem se kjo ate e kam pare ne tv .... ishte tullac aj lojtar ... mirpo foto spo ju tregoj se paska antare te dobet nga zemra ktu
hehehe
INTERI eshte jete ...te tjerat jane imtėsira...
bahhhhh me kujton te njetin rast qe e kom p nga afer kur i cun thevi kemben kshu me vertet e ttmerrshme...
M&M
te njejten pamje me ka sjell edhe mu n'men, sapo e pashe. vetem me te vetmin ndryshim, se ishte Larson qe ne vrap e siper godet kemben e kundershtarit nga prapa (pa dashje, e permen edhe 1 here)...puna eshte se heret apo vone, ajo kocka do rigjenerohet, me gjithe sikletet qe le nga prapa, po mire qe nuk ka thy nei kupe gjuri thuaj a te kpus nei tendine, se zorr te kene te gjithe $$$ sa Ronaldo.Postuar mė parė nga TITI
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
bo-bo-bo.....sa sport i veshtire o futbolli sidomos kur lu me gjith shpirt...
luj mer daj per qef. ja shif ronaldon,,, ene ai ka pas lujt me gjith shpirt dhe ca fitoi; zuni mik shpie doktorrin, gruaja e tradhtoi me sedorfin,dungen, kafune e me the te thashe...
tani...; ene gola ben ene femije nja 2-3 cope..
he de se ska noi gje shume te madhe, do sherohet po ec
Krijoni Kontakt