Tani ti Alket ke ndonje koment per k'te aktin e cikes tropojane apo jo ?
Lere sa i vertete eshte lajmi , ate e shohim me vone ... lol
ps: i vure kompresa me uje veglave ti ate bej .. lere tropojanen se eshte e zonja e vetes ajo ..![]()
Tani ti Alket ke ndonje koment per k'te aktin e cikes tropojane apo jo ?
Lere sa i vertete eshte lajmi , ate e shohim me vone ... lol
ps: i vure kompresa me uje veglave ti ate bej .. lere tropojanen se eshte e zonja e vetes ajo ..![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
pse ci kane veglat Alketit?Postuar më parë nga PINK
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Nese do ta kish vrare dikush tjeter dhe kjo po mbulon "krimin", atehere ate bashkepunetorin nuk do ta kishte lene njeri te gjalle, apo jo?
Vajzes i uroj nje jete te qete qe ketej e tutje, asaj e familjes se saj, por gjasat jane qe kane per te jetuar me zemer te ngrire e vdekjen mbi koke te shkretet.
Perëndia nuk është mace...
cja ka bere mire zagarit ........te lumte dora moj burrneshe......... jete te gjate e te lumtur dhe poshte pushtat e tille, ne varr e kane vendin ne varr..........
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Pak i ka bërë. Meritonte më shumë.
Ne keto momente po mendoj per ligjin qe ka nxjerre qeveria: "Nuk lejohet mbajtja e aremeve ne shtepi"
Mendoj po sikur familja e kesaj vajze te mos ta kishte kete arme?!!
ps: Alketi edhe mund te kete ose jo te drejte sepse me çudit dhe fakti qe rrembysit nuk kane marre masa paraprake: Cilat? Qe ajo shtepi ka nje djale (te pakten nje mund te kete me teper), apo çfare te theme tjeter.
Megjithate mund te jete edhe nje larje hesapesh nga ana e rrembyseve per ate familje duke u grabitur vajzen, por qe u doli huq.
ps: e kam thene duhet ligji i denimit me vdekje. Jo ekzekutim me ineksion, por me varje qe te beje pershtypje tek te gjithe dhe atehere do ta shikoni ka apo jo vrasje, perdhunime, grabitje........
Kot nuk mbante rendin Zogu me 2-3 xhandar ne nje qytet
Nëse thonë se lufta dëmton paqen unë "m.g.q.n.t.v." po ju them lufta për liri është paqia vetë!
Veprim me mend dhe me vend. Do te duhej qe çdo familje te mbante armet ne shtepi dhe shteti te iu jepte leje per armembajtje per vetembrojtje. Gjersa policia nuk e ben dot punen e vet, e perfshire nga korrupsioni, atehere do te duhej bere veprimet e tilla qe populli te kete mundesi te vetembrohet. Poashtu pajtohem me mendimin e m.g.q.n.t.v. se do te duhej varur ne sheshin Skenderbe nje keqperdorues te cfaredo lloji qofte si shkolle dhe shembell per te tjeret.
Dhuna (individuale) mund te ndalet vetem me dhune (shteterore) dhe kurresesi me falje dhe me tolerance. Lixhi e mbron shtetin dhe kete lixh e zbaton policia, por kur ajo deshton atehere populli, deshi apo jo, duhet te vetembrohet.
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
prisni sa te mbarojne hetimet se nuk eshte cudi mund te jete lufte bandash ose larje hesapesh.
Nese ka qene ajo vrasesja, s'paska qene e zgjuar hic: ne vend qe ti sharroje kembesh me plumba ,shkon dhe e vret duke perfunduar vete kush e di per sa kohe neper burgjet e Shqiperise.Ne raste te tilla,ku ate njeriun se ka ne familje,pra zhdukja fizike e tije s'eshte e domosdoshme per te vazhduar jeten e qete me tutje,pse te mos e plagos?!
Mgjth cudi qe tjetri i shkon ne shtepi pa e njohur,e pa pasur ndonje lidhje me te ta grabise.Kush ja hapi deren?Qe ti hapte deren kjo ishte dashur ti largohej dhomave,pra larg automatikut,ku e kapi aq shpejt armen?S'besoj qe ky do i kishte lene kohe sa te shkonte ne dhome,te gjente automatikun etj.Pastaj,kush le automatike vjerrur ne dhome?Gjithe i fshehin!Kjo me duket si genjeshter per ta bere krimit si te jo paramenduar.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 16-10-2005 më 11:33
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nese ka qene vertete historia qe tregohet ne kete artikull mire ja ka bere, i lumte pushka.
Injoranca nuk zhduket me top
Krijoni Kontakt