Jam admiruese e madhe e flokeve kaçurrele,te japin nje pamje me te shkujdesur dhe njeherit simpatike,mund ti zoterosh si te duash dhe edhe nese nuk i formeson rregullisht,eshte natyra e tyre qe te bejne te duken bukur.
Jam admiruese e madhe e flokeve kaçurrele,te japin nje pamje me te shkujdesur dhe njeherit simpatike,mund ti zoterosh si te duash dhe edhe nese nuk i formeson rregullisht,eshte natyra e tyre qe te bejne te duken bukur.
ArsGothicë
Pasi i kam floket shum kaqurrela e smund ti ndryshoj me pelqejn me at qe smund ta ndryshosh duhet te pajtosh....
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
WoooW me pelqejn kaqureletPostuar më parë nga e panjohura
![]()
Ku ta gjej i goc kaqurele une amannnnnnnnnn
Sui generis
une kam dy vjet qe i shtrij ...dhe tani mund ti quaj mbeturina kacurelash
Pse nuk i leje ashtu po ti a degjon qe me se shumti i kendohet flokut kaqurrel e jo te shtrir......Postuar më parë nga engjellorja
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
nuk jam shum i dhon mas leshit, te jet si te doj, kacurrela, te drejta----e rendesishme eshte qe femra te dij ti mbaj me stil ato.
nganjeher ai,,lesh"shum te hijeshon te mahnit dhe te fut te dashurohesh ne te!!!!!pak shaka me falePostuar më parë nga Homza
me tregon me te rregullt dhe me fine floku i drejtePostuar më parë nga e panjohura
sme pelqejne fare kacurrelat.
une i kam shume te drejta dhe asnjehere skam nevoje ti shtrij
i adhuroj floket e shtrira
dont worry be happy
sme pelqejn floket kacurrele
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt