Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Rrofsh unkown per sqarimin. Me gjithe mend qe nuk e dija.

Te kaluara Alket.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar mė parė nga nausika
    c'mjekesi popullore kerkon o lumadh, ik tek mjeku se nqs. e le pa kuruar mund te mbetesh edhe steril.
    Kam degjuar se semundja e turpit sherohej me mjekim popullor. Me ilace industriale nuk eshte e garantuar me sa kam degjuar. Me goc amerikane nuk prek as me dore jo te bej seks me te. Boll e bera qejfin tani. Fillon nje jete e re tani.

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar mė parė nga Alket123
    Kam degjuar se semundja e turpit sherohej me mjekim popullor. Me ilace industriale nuk eshte e garantuar me sa kam degjuar. Me goc amerikane nuk prek as me dore jo te bej seks me te. Boll e bera qejfin tani. Fillon nje jete e re tani.

semundja e turpit nuk sherohet me asgje o derezi...per ate tjetren shiko mbase te ben derman ndonje ilac...dhe ta dish qe nqs. ke metevertete Herpes, nuk ka sherim, dmth. do ta kesh gjithmone edhe nqs. simptomat ikin perkohesisht.
    Qe te mos kontaminosh edhe te tjere, Informohu mire para se te hidhesh prape ne sulm

Nausika
    When in Doubt, Act Stupid!

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Me goc amerikane nuk prek as me dore jo te bej seks me te. Boll e bera qejfin tani. Fillon nje jete e re tani.
    Tani s'ja vlen....shume vone. Do ta mallkosh kete "qef" per gjithe jeten. Me vjen keq se i ri shume me dukesh ne moshe.

Ta kane thene dhe te tjeret, vec mjekimi me antiviral drugs te ben derman per simptomat, por jo per sherimin. Kushdo qe do jetoje me ty, do beje sakrifice te madhe.

Ilacet per momentin te ndihmojne te heqesh ato sores dhe dhimbjen qe ke por do te te shfaqen vazhdimisht. Dhe nese ja transmeton nuses, ajo mund t'ja transmetoje femijes gjate lindjes.

Good luck and go see your primary care physician. And oh, use condoms next time...don't try to save money.

p.s. pink, u crack me up (me postin 2)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BRADYKININ : 15-10-2005 mė 14:11
    If I Only Could....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499
    perdora condoms baradykinin. behet gje sot pa condoms. ajo eshte si zgjebja mu ngjit po me hapen disa pucra te kuqe ne lekure mbase une e kam gabim nuk mund te jete genital herpes.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Ku i ke pucrat? Po ato genital sores te dhembin apo jo?
    If I Only Could....

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Po ik te doktori mer Alket, se s'kursehen parate per gjera te tilla. Ik atje, me insurance, pa insurance... me pak se insuranca per nje vit do te te kushtoje te pakten (keshtu e ngushelloj veten une po te me zere halli).

S'kalohen me magji keto infeksione serioze. Te ikte ajo me qepe e gjera te tilla, s'e kishin lene pa rremuar keta te industrise farmaceutike e te ta fusnin substancen prej qepes ne nje tablete atje. Se ata paguajne qimet e kokes te zbulojne gjera te tilla, qe te ta fusin cmimim sa te duan ty e mua pastaj.

Ti s'e di ca infeksion e ke njehere. Po e ben si mua qe me dhimbte e me ishte enjtur pak qafa anash, dhe u lemerita... "obobo, s'ka punuar vaksina, me zune shytat!!! " Doli pastaj qe kushedi si e kisha terhequr muskulin me ushtrime.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499
    Citim Postuar mė parė nga BRADYKININ
    Ku i ke pucrat? Po ato genital sores te dhembin apo jo?
    ne lekure rreth organit" nuk me dhembin kam 3-4 dite qe i kam pare.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,499
    pucrat shkuan vete. Mund te kem ndonje simptome tjeter te cuditshme me vone?

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    pucrat shkuan vete. Mund te kem ndonje simptome tjeter te cuditshme me vone?

ore ti ? akoma ketu kerkon derman? Ik more tek doktori se do maresh veten ne qafe ..lol
    When in Doubt, Act Stupid!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Herpes
    Nga Rinorja nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-02-2003, 17:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •