gjoja? mbase ti ke provuar organ zezaku moj goce une nuk jam i asaj rrace.,Postuar mė parė nga PINK
gjoja? mbase ti ke provuar organ zezaku moj goce une nuk jam i asaj rrace.,Postuar mė parė nga PINK
cfare semundje kam une? nga i fantazon keto hollesi?Postuar mė parė nga shkodrane82
Postuar mė parė nga Alket123
E para jam rraciste , komenti jot bie kategorisht poshte .. dhe e 2 komenti im ishte ne lidhje me ate cka the ... ne lidhje me organ donor .. thjesht te lashe te ditur mos e mba dhe me shume " kimet " ate organ po shfrytezoje per vete , se me vone si duhet me njeriu .. that's all![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shif pak ketu...:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=55701
shkodrane ai eshte thjeshte nje infeksion qe iken me vone. po e ben te madhe situaten.
Qe mos na akuzojne si prishesa te temave ne forum ju lutem e mbyllim diskutimin per penisin tim goca dhe vazhdojme me tutje ne aspektet humane , fetare, sociale, ligjore etj. te dhurimit te organeve.
Si psh: po e nis une
Jo pak individe nga jashte do korruptonin me shuma te medha parash organet perkatese te shtetit, spitaleve per organe te dhuruara nga shqiptaret e aksidentuar.
Hahaha pergjigjia e fundit ne kete teme....:
S'po e bej te madhe thjesht po te them sherohu nje here kaq...!![]()
je jashte temes!Postuar mė parė nga shkodrane82
Krijoni Kontakt