Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Di njeri ca u bo me Olimpikun e Tirones, ekipi i Ministrise se Brendshme (Ekipi i Genit) e nderroi anej nga mesi viteve 90' por masanej e ktheu prape ne Dinamo.
    Si u bo puna, pse e nderroi ne Olimpik, ceshtje politike dhe pse e kthyen prape ne Dinamo?
    Ca info please????
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ... Nuk kom pa tifoza me idiota se tifozat e Morrit. Diten e neshjes me 22/12/05 policia kishte vu "postobllok" ke hyrja karshis dhe nuk lente me hy njerzit. S'kishin faj, donin me shty turnin. Por tifozat e Morrit si "te rralle" qe jan, megjithese kishin paguar biletat kercenin hekrat e stadiumit dhe hynin. Por ishte i gatshem gjithmon nje polic qe pasi i fuste nji shkop kurrizit i nxirrte per veshi perjasht. Tifozat e Morrit dalloheshin kollaj, mjaftonte t'i shikoje ne ftyren e tyre te djegur nga dielli ...

... Muah, nuk besoj se ke hyre dhe ti nga hekrat ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    o sukthi i kti timit
    e para punes ma hongre icik GENCIN ne ate neshje ti or mik......
    e honge tani te bofte mire
    e dyta e me e rendesishme po ti paske qene kokra e bythqimit mer njeri i degjenerum mer ca te te them une se nuk ja vlen me e ndy me gojen
    po kaq i verbuar je mer njeri qe te peshtirosesh vetem tu te lexu mer
    po pse je kaq racist mer pederast muti ..........
    Ptuuuuuuuuuuuuuuuuu mer pis njeri
    PS. une kpus koken qe nqs do kesh ndonje njeri ti ne familje me partizonin ti e vret me doren tende edhe gjakun tend mer

Moderatore nuk e kuptoj se si e lejoni hapjen edhe mbajtjen per kaq shume kohe te kesaj teme ketu edhe te hapur ...
    Turppppppppppppppppp
    Qe ne titull duket qe eshte rracite..............
    Po a nuk duhet te pakten ne sport te jemi te gjithe te barabarte........................

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    O skuthuthi degjo pak. Edhe une me Tiranen jam pervdekje por emertime te tilla si 'morri' etj me duken shume retarded dhe banale. Edhe Partizani pavaresisht qe se honeps dot ekip shqiptar eshte me tifoze shqiptare. Ndaj mjaft u bere gazi i botes se le nam.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    O skuthuthi degjo pak. Edhe une me Tiranen jam pervdekje por emertime te tilla si 'morri' etj me duken shume retarded dhe banale. Edhe Partizani pavaresisht qe se honeps dot ekip shqiptar eshte me tifoze shqiptare. Ndaj mjaft u bere gazi i botes se le nam.

Ik mi ti laj pjatat. Ku ka tifozeri pa shajt ekipet kundershtare. mrri i kuq eshte epitet qe i eshte vene ekipit te ish ministrise se mbrojtjes. Po nuk pati ferkime te tilla ne futboll s'ka antagonizem, megjithate skuthi e tepro me raste. ne fakt edhe faj spara ka se ai i perket tifozave qe rrijn ne D2 qe me i sha Tironen eshte si me i sha nga nona. Megjithate ju te Partizonit orar zyrtar e keni ate majeni.

Sa per me qen korrekt ne kete jave barazum me Besen e Kavajes ne Tirone. Thjeshte nuk eshte kamjonati yne ky i vjetshmi edhe keta 4 fantazmat sponsorizuse e kane marre ne qafe Tironen.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga swat69
    o sukthi i kti timit
    e para punes ma hongre icik GENCIN ne ate neshje ti or mik......
    e honge tani te bofte mire
    e dyta e me e rendesishme po ti paske qene kokra e bythqimit mer njeri i degjenerum mer ca te te them une se nuk ja vlen me e ndy me gojen
    po kaq i verbuar je mer njeri qe te peshtirosesh vetem tu te lexu mer
    po pse je kaq racist mer pederast muti ..........
    Ptuuuuuuuuuuuuuuuuu mer pis njeri
    PS. une kpus koken qe nqs do kesh ndonje njeri ti ne familje me partizonin ti e vret me doren tende edhe gjakun tend mer

Moderatore nuk e kuptoj se si e lejoni hapjen edhe mbajtjen per kaq shume kohe te kesaj teme ketu edhe te hapur ...
    Turppppppppppppppppp
    Qe ne titull duket qe eshte rracite..............
    Po a nuk duhet te pakten ne sport te jemi te gjithe te barabarte........................
    ... swat69, ke genc ti mer morr i kuq. Po ti ke bilbilush mer sumshpum, se t'kishe genc ti dhe ato surratdjegmit e morrit, nuk hynit duke kercy hekrat, po hynit nga dera, po s'ju a majte byēa nga shkopi gomes.

Sa per ate pederastin, ajde se ta tregoj une ku dhe kur te dush. Nuk ma ni palla fare per copa mu-ti si puna juaj.

7 me 3 ka bo vaki morro, dhe nuk ka rracizem, por realitet. 7 me 3, orari zyrtar do ju ndjeki gjithmon ne historine tuaj te shpifur.

Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    O skuthuthi degjo pak. Edhe une me Tiranen jam pervdekje por emertime te tilla si 'morri' etj me duken shume retarded dhe banale. Edhe Partizani pavaresisht qe se honeps dot ekip shqiptar eshte me tifoze shqiptare. Ndaj mjaft u bere gazi i botes se le nam.........................
    ... O Lunesta, ik e hudh nai gjo kraheve a trupit se u ftofe ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Une mendimin tim dhashe, por ju si meshkuj tipike shqiptare qe jeni te hidheni sysh.

Eh me skuth cte hedh une krahve...skam asgje e gjora, shih mos i marresh dicka borxh motres tende.

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Ik mi ti laj pjatat. Ku ka tifozeri pa shajt ekipet kundershtare. mrri i kuq eshte epitet qe i eshte vene ekipit te ish ministrise se mbrojtjes. Po nuk pati ferkime te tilla ne futboll s'ka antagonizem, megjithate skuthi e tepro me raste. ne fakt edhe faj spara ka se ai i perket tifozave qe rrijn ne D2 qe me i sha Tironen eshte si me i sha nga nona. Megjithate ju te Partizonit orar zyrtar e keni ate majeni.

Sa per me qen korrekt ne kete jave barazum me Besen e Kavajes ne Tirone. Thjeshte nuk eshte kamjonati yne ky i vjetshmi edhe keta 4 fantazmat sponsorizuse e kane marre ne qafe Tironen.

Bajerni une nuk laj pjata. Jo per gje po kam gjet njerin kaush si puna jote dhe e kam ven te me laje jo vetem pjatat, por edhe dyshemene.

Priteni Milanin se po vjen...

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Tema te tilla me tendenca nencmimi per ekipet kundershtare, (qe si pasoje e kesaj vijne ofendime dhe sharje te ndryshme mes anetareve) mė ne forum nuk do te lejohen.

Kjo teme mbyllet ketu, sqarime nuk jepen, sepse kemi pasur nje seri raportimesh per kete teme.

Tema te ketij tipi jeni te lutur te mos hapni mė!
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. "Demat e Kuq" tė Partizonit - (#3)
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 512
    Postimi i Fundit: 16-05-2012, 13:27
  2. SK Tirana
    Nga Pasiqe nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 251
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:19
  3. Rrethi ēiklistik i Shqiperisė ndėr mė tė vjetrit nė Evropė!
    Nga Omari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 10-08-2007, 04:39
  4. Libri i Artė i fituesve tė Kupės tė Shqipėrisė.
    Nga Bledari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-08-2005, 07:44
  5. Konkurse mbi trashėgiminė kulturore-artistike shqiptare
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-01-2004, 10:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •