Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Post Hmmmmmmmmmmmmmm

Citim Postuar mė parė nga Zombie
    MUAHAA ti shkruan bukur po s'di shume gjera keshtu qe me duhet te ulem e te te mbush koken:

"Llacifac" vjen nga gjuha arumune dhe do te thote "lac facere" = "me bo shtiza", apo me thur triko.

Grate arumune ne Tirane, benin gjithmone shtiza, triko e fanella qe i shisnin. Ato ne pergjithesi nuk dinin shqip deri ne fillim te shekullit XX dhe rrallehere dilnin ne pazar sepse deri ne vitin 1920 ishin te vetmet te krishtera te Tiranes. Si grua ne nje qytet kryesisht myslyman te dilje ne pazar ishte e rrezikshme. Per respekt per komunitetin myslyman, daljet e grave te krishtera nga shtepia kufizoheshin ne oret e para te mengjesit. Duke e pasur koken zbuluar, ishin teper interesante per myslymanet.

Ne jug te Shqiperise, kur grate vllehe i pyesnin se c'po benin ato pergjigjeshin "llac fac" (= po bej shtiza). Qe atehere, disa myslymane filluan t'i theresin arumunet llaciface. Megjithate kjo ka kuptim talles e aspak respektues te minoritetit arumun. Ne pergjithesi tiranasit e vjeter e evitojne kete fjale sepse kane respekt te thelle per vllehet ashtu si vllehet kane respekt te thelle per myslymanet e Tiranes.

Arumunet erdhen ne Tirane nga fshatrat arumune te Llenges, Nices e Graboves (qe jane ne perendim te Pogradecit). Keto fshatra u zbrazen bashke me Voskopojen, qendren kryesore te arumuneve te Shqiperise sepse u bastisen tre here nga hajdutet e Ali Pasha Tepelenes. Dyndja e pare ka qene ne 1760 dhe e dyta ne 1790. Gjithsej ne Tirane erdhen 200 vamilje vllehe.

Kur ti MUAHAA quan "llaciface" tifozat e Tiranes, duke future me nje thes myslymane e te krishtere tregon jo vetem qe s'je tiranas i vjeter, po edhe qe s'ke pak kuriozitet t'i njohesh historine Tiranes. I vetmi qe nuk di se c'do me thene "llacifac" je ti, po tani e more vesh edhe ti, keshtu qe s'ke me justifikime. Shprehja "llacifac" eshte injorante dhe raciste.

Une them se do te te duhet te dish pak nga historia e Tiranes. Tirana sot eshte nje nga qytetet me tolerante ne bote ne nje gadishull shume jotolerant. Nuk eshte kot e till po per disa aresye.

Nje prej aresyeve eshte tradita e dashurise e harmonise qe kane pasur te krishteret e Tiranes ndaj myslymaneve dhe anasjelltas. Ne baze te kesaj harmonie ne Tirane nuk ka pasur kurre nje krim fetar ne mes te dy komuniteteve qe kane jetuar ne paqe per gati 250 vjet. E njejta gje nuk mund te thuhet per Korcen apo per Shkodren.

Nese atje shpeshhere myslymanet shikoheshin shtrember me te krishteret, ne Tirane, cdo familje e krishtere shkonte te miqte myslymane per Bajram; myslymanet shkonin te te krishteret per pashke.

Kur ti quan tifozet e Tiranes "llaciface" tregon jo vetem qe nuk je tiranas i vjeter, po edhe qe s'do te dish historine e Tiranes qe eshte qyteti i tolerances, i mirekuptimit dhe i harmonise nderfetare. Mos i fry atij zjarri se do te te djege.
    O daje ! Po m'thu ti mua se nga vjen llacifac ??? E kom dit para teje madje di dhe pak Arumunce sepse gjyshi i gjyshes sime ka qene Arumun ose sic thuhet ne Ditet e Sotme "COBAN" Llace - Face sdo te thote me bo Shtiza po DMTH Maxhyp ne Arumunce kete mesoje mire daje ! Se e kom dit shume perpara teje ! Kjo perdorej si Sharje kunder Arumuneve nga kalamojt ne kohen e Enverit Okejna Qe Mos Keqkuptohesh !!

Sa per Ate qe ke thone Ti MR SKUTHI !

Une jom Tirons Dem BABA Dem ene ske ca thu ti Jo pas luftes jo pas leshit ! UNE JOM I DATELINDJES 27/02/1986 Enea kur kom lind une Ka vdek Enveri ( e kom trem keq fare ) Tifoz i Partizonit jom bo ne 1989 kur kam qene 3 vjec kam shkuar per here te pare ne Stadium me Plakun sic me ka thene. Ne 1992 kur kam qene ne klase te pare kom lone shkollen me pa Partizonin ene ne 1993 Jom gzu per here te pare se kam qene edhe une nje nga Tifozet Deshmimtare te Pallimit te Demave te Kuq ate vit me Staroven ne krye te cdo kundershtari ne kampionat dhe kupe ! Me pas ne ne tetor te 1993 kam hik ne Angli dhe u ktheva ne 2003 ! Se harrova Partizanin asnjehere . Ne Fillim merrja ne tel Xhajen cdo jave dhe e pyesja per ndeshjet me pas kohet e fundit qe nga viti 1998 fillova te shikoja rezultate ne internet kur u hap albasoul pyesja cunat qe futeshin ne chat dhe forum si doli si lujten etj etj. Por me e rendesishmja ishte se kur u ktheva ne 2003 Gjeja e pare qe kam bere ka qene te shkoja ne Stadium te Shikoja Partizanin me cuna qe si kisha pare me pare. Por u gezova sepse po shifja ekipin tim te zemres tek luante. Qe nga ajo dite e deri me sot skam lene ndeshje te Partizanit jashte apo brenda pa pare ! Kam honger sharje, tulla, gure, te shtyme, e cfaredo dhe asnjehere se kam braktis ekipin tim. Megjithese sjam kenaq shume nga loja perseri shkoj ti shof kudo ! Kam qene ne Shkoder kur ishte uji deri ne gju si ne stadium edhe rruges. kom qene ne Peqin ku dihet se ca bohet. Kom qene ne Elbasan ku fluturonin tullat anej knej siper kokes. Ndeshjen e pare te fazes se dyte me Peqinin e kam pare ne stadium megjithese nuk lejoheshin tifozat. Bera vete nje karte gazetari per vete ene i shok ene hyme tek gazetaret vetem e vetem te shifnim Partizanin.
    KESHTU QE MOS U MERRNI ME MUA ! SE PO TE JETE PER TIRONS E PER PARTIZANIN JU MOR FRYMEN !!

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Post Hmmmmmmmmmmmmmm

MUAHAA ti shkruan bukur po s'di shume gjera keshtu qe me duhet te ulem e te te mbush koken:

"Llacifac" vjen nga gjuha arumune dhe do te thote "lac facere" = "me bo shtiza", apo me thur triko.

Grate arumune ne Tirane, benin gjithmone shtiza, triko e fanella qe i shisnin. Ato ne pergjithesi nuk dinin shqip deri ne fillim te shekullit XX dhe rrallehere dilnin ne pazar sepse deri ne vitin 1920 ishin te vetmet te krishtera te Tiranes. Si grua ne nje qytet kryesisht myslyman te dilje ne pazar ishte e rrezikshme. Per respekt per komunitetin myslyman, daljet e grave te krishtera nga shtepia kufizoheshin ne oret e para te mengjesit. Duke e pasur koken zbuluar, ishin teper interesante per myslymanet.

Ne jug te Shqiperise, kur grate vllehe i pyesnin se c'po benin ato pergjigjeshin "llac fac" (= po bej shtiza). Qe atehere, disa myslymane filluan t'i theresin arumunet llaciface. Megjithate kjo ka kuptim talles e aspak respektues te minoritetit arumun. Ne pergjithesi tiranasit e vjeter e evitojne kete fjale sepse kane respekt te thelle per vllehet ashtu si vllehet kane respekt te thelle per myslymanet e Tiranes.

Arumunet erdhen ne Tirane nga fshatrat arumune te Llenges, Nices e Graboves (qe jane ne perendim te Pogradecit). Keto fshatra u zbrazen bashke me Voskopojen, qendren kryesore te arumuneve te Shqiperise sepse u bastisen tre here nga hajdutet e Ali Pasha Tepelenes. Dyndja e pare ka qene ne 1760 dhe e dyta ne 1790. Gjithsej ne Tirane erdhen 200 vamilje vllehe.

Kur ti MUAHAA quan "llaciface" tifozat e Tiranes, duke future me nje thes myslymane e te krishtere tregon jo vetem qe s'je tiranas i vjeter, po edhe qe s'ke pak kuriozitet t'i njohesh historine Tiranes. I vetmi qe nuk di se c'do me thene "llacifac" je ti, po tani e more vesh edhe ti, keshtu qe s'ke me justifikime. Shprehja "llacifac" eshte injorante dhe raciste.

Une them se do te te duhet te dish pak nga historia e Tiranes. Tirana sot eshte nje nga qytetet me tolerante ne bote ne nje gadishull shume jotolerant. Nuk eshte kot e till po per disa aresye.

Nje prej aresyeve eshte tradita e dashurise e harmonise qe kane pasur te krishteret e Tiranes ndaj myslymaneve dhe anasjelltas. Ne baze te kesaj harmonie ne Tirane nuk ka pasur kurre nje krim fetar ne mes te dy komuniteteve qe kane jetuar ne paqe per gati 250 vjet. E njejta gje nuk mund te thuhet per Korcen apo per Shkodren.

Nese atje shpeshhere myslymanet shikoheshin shtrember me te krishteret, ne Tirane, cdo familje e krishtere shkonte te miqte myslymane per Bajram; myslymanet shkonin te te krishteret per pashke.

Kur ti quan tifozet e Tiranes "llaciface" tregon jo vetem qe nuk je tiranas i vjeter, po edhe qe s'do te dish historine e Tiranes qe eshte qyteti i tolerances, i mirekuptimit dhe i harmonise nderfetare. Mos i fry atij zjarri se do te te djege.
    O daje ! Po m'thu ti mua se nga vjen llacifac ??? E kom dit para teje madje di dhe pak Arumunce sepse gjyshi i gjyshes sime ka qene Arumun ose sic thuhet ne Ditet e Sotme "COBAN" ! E kom dit shume perpara teje ! Kjo perdorej si Sharje kunder Arumuneve nga kalamojt ne kohen e Enverit qe se dishin ca DMTH. Shume kujtonin se DMTH Maxhyp. Okejna Qe Mos Keqkuptohesh !!

Sa per Ate qe ke thone Ti MR SKUTHI !

Une jom Tirons Dem BABA Dem ene ske ca thu ti Jo pas luftes jo pas leshit ! UNE JOM I DATELINDJES 27/02/1986 Enea kur kom lind une Ka vdek Enveri : D ( e kom trem keq fare ) Tifoz i Partizonit jom bo ne 1989 kur kam qene 3 vjec kam shkuar per here te pare ne Stadium me Plakun sic me ka thene. Ne 1992 kur kam qene ne klase te pare kom lone shkollen me pa Partizonin ene ne 1993 Jom gzu per here te pare se kam qene edhe une nje nga Tifozet Deshmimtare te Pallimit te Demave te Kuq ate vit me Staroven ne krye te cdo kundershtari ne kampionat dhe kupe ! Me pas ne ne tetor te 1993 kam hik ne Angli dhe u ktheva ne 2003 ! Se harrova Partizanin asnjehere . Ne Fillim merrja ne tel Xhajen cdo jave dhe e pyesja per ndeshjet me pas kohet e fundit qe nga viti 1998 fillova te shikoja rezultate ne internet kur u hap albasoul pyesja cunat qe futeshin ne chat dhe forum si doli si lujten etj etj. Por me e rendesishmja ishte se kur u ktheva ne 2003 Gjeja e pare qe kam bere ka qene te shkoja ne Stadium te Shikoja Partizanin me cuna qe si kisha pare me pare. Por u gezova sepse po shifja ekipin tim te zemres tek luante. Qe nga ajo dite e deri me sot skam lene ndeshje te Partizanit jashte apo brenda pa pare ! Kam honger sharje, tulla, gure, te shtyme, e cfaredo dhe asnjehere se kam braktis ekipin tim. Megjithese sjam kenaq shume nga loja perseri shkoj ti shof kudo ! Kam qene ne Shkoder kur ishte uji deri ne gju si ne stadium edhe rruges. kom qene ne Peqin ku dihet se ca bohet. Kom qene ne Elbasan ku fluturonin tullat anej knej siper kokes. Ndeshjen e pare te fazes se dyte me Peqinin e kam pare ne stadium megjithese nuk lejoheshin tifozat. Bera vete nje karte gazetari per vete ene i shok ene hyme tek gazetaret vetem e vetem te shifnim Partizanin.
    KESHTU QE MOS U MERRNI ME MUA ! SE PO TE JETE PER TIRONS E PER PARTIZANIN JU MOR FRYMEN !!

HAJT PRA NE JENA NE VEND TE DYTE ENE JU VAZHDONI TE NA SHIFNI TARGEN

PARTIZONI 2005-2006 KAMPION

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga MUA-HHH
    O daje ! Po m'thu ti mua se nga vjen llacifac ??? E kom dit para teje madje di dhe pak Arumunce sepse gjyshi i gjyshes sime ka qene Arumun ose sic thuhet ne Ditet e Sotme "COBAN" !
    Vetem tashi e mora vesh nga ka ardhe shprehja "Kush shan, shan veten e vet. Po ca t'boni katragjyshi ty qe u allnove me vllehet?
    Ignore List: Den Bossi

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Hmmmmmmmm jo mer daje je se noi pasuri te modhe skane pas ata se nuk vishin ne Shqiperi ! Morr i Kuq e si te dush me quj ti e te tejret sma ni fare ! Ju targen vazhdoni Shifeni mire !!!

tmerrsisht i embel
    Anėtarėsuar
    05-07-2005
    Vendndodhja
    Me ne fund ne tirane.....
    Postime
    291
    [QUOTE=skuthi_vogel]... Ti plehre, qe e fut tere Jugun nen nje ombrelle, lexo barbarite e gjysherve te tu ...

Une mendoj se po te ishe tironc i vertete duhet te ishe tolerant, shqiptaret e shqiperise se mesme shquhen per butesine e tyre, keshtu qe edhe sikur une te kisha thene idiotlleqe nuk duhet te kishe reaguar keshtu, por me sa shoh tironc, qenke sac jane breket e mia (made in china). se dyti te kujtoj qe ky eshte nje forum sportiv e jo politik nese nuk e ke kuptuar akoma, se treti une nuk te ofendova e nuk e di ku e gjen ti kurajon dhe pafytyresine te flasesh me kete gjuhe, se katerti ti historin e gjysherve te mi ti nuk e di as fatin etyre, as ne e pesuan apo jo nga komunizmi, por i jep leje vetes te flasesh me nje lirio te papare ,edhe duke thene idiotesira, tipike e injoranteve.(nderro emer vere idioti i vogel, ose gomari i vogel) se fundmi nese gjyshi im ka bere vertet barbarizma sic ti aludon, une ate ja fal, por nuk e justifikoj dot si nuk vrau ata skuthat e vegjel si puna jote, qe tamam si skutha ngriten koke vetem tani e me pare i thurrnin kenge e i benin lavderime. Ku ishe me pare? Mos po mbushje breket? Tamam skuth

tmerrsisht i embel
    Anėtarėsuar
    05-07-2005
    Vendndodhja
    Me ne fund ne tirane.....
    Postime
    291
    Ne nuk jemi pseudo tironca. Ne jemi ato te vertetet. Gjyshat tone ishin ketu kur Tirana "u clirua". Nese quan vertet qe partizanet "cliruan" Tiranen, eshte e kote te flas me ty. Tirana po bombardohej nga amerikanet te cilet bombarduan gjithe Evropen ne ate kohe derisa ushtria gjermane te dorezohej.
    Une mendoj se ke nevoje per disa kurse private historie...edhe une kam dy nena tiranase ato qe ju quani llaciface, vllehet, e pak gjak tirone e kam edhe une nen vena...ashtu sic di qe pervec fshatit te pezes, i cili eshte djegur disa here gjate luftes, dhe ka merita absolute rezistence e historike, ne tirane zbriten ne fillim te nentorit partizane nga gjithe vendi, edhe nga veriu, por shumica ishin jugore. Jam dakort me ty qe sistemi qe erdhi me pas ndoshta shkaterroi ate identitetin e tiranes, duke ndertuar pallatet modele sovjetike sic ishin pikerisht shallvaret, por nuk mund te harrojme qe gjate kohes se sistemit tirana pati nje trajtim te privilegjuar ne krahasim me cdo qyet tjeter te shqiperise,. nuk them qe kjo eshte e mire, por kjo beri qe sot te kete keto diferenca abisale qe ka me cdo qytet tjeter, sepse kishte shkollat me te mira, gjimnazet me te mira, pikerisht nga ai diferencim ne shpesh mendojme qe jemi shume me fat qe kemi lindur ne tirane e jo diku tjeter. Qe tirana ishte kryqytet edhe para luftes dhe qe kishte rendesine e vete ne shtetin shqiptar kjo as qe mund te diskutohet, por ndoshta qyteti me i rendesishem realisht shqiptar ate kohe nuk ishte tirana, por durresi, kjo ndoshta sepse aty ishin tregtaret me te medhenj. pas luftes vecse gjerat ndryshuan....
    Me beso kur te them qe mua me jugun nuk me lidh asgje, pervec idese qe kam origjinen prej andej, do doja qe ti vetem te arrije te kuptoje sa une e dua tiranen, te cilen e konsideroj totalisht si qytetin tim. po te lexosh nje dite temat qe kam hapur neper tema te ndryshme te forumit, pervecse shkrimeve te mia personale, jane te gjitha tema qe flasin per tiranen dhe probleme te saj. ajo qe desha te thoja me mesazhin e meparshem ishte qe nuk ka kuptim qe te fusim debate e paragjykime krahinore, ne nje derbi, qe eshte thjesht nje ndeshje futbolli. futbolli prandaj eshte i bukur se eshte shume i thjeshte....derbi te mbrae e me fal qe po e perseris edhe njehere po forca partizani

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Nese cuni jot i tezes eshte nga Golemi i Gjirokastres dhe tifoz i Tirones, domethene se paska edhe Kurveleshi njerez te zgjuar.

Me fal, mos eshte gje nga pjesa pasanike e familjes? Se zakonisht brekegrisurit beheshin partizane.
    Nuk e di pse po i kthej pergjigje po s'ke c'ben nga njehre. Cuni i Tezes ka qene me paraterinjte e Tirones. S'po te shpjegoj fare punen e familjes se nga nje vesh do te te hyje e nga tjetri do te te dali.

Sa per punen e Llacifacit nuk ka nevoje te debatojme jeni apo s'jeni pasi ate emertim jua kemi vene ne tifozet e Partizonit pasi duruam per disa vite "Morri I Kuq". S'keni nevoje te paranojizoheni e te perpiqeni te zhvisheni nga ky emer, me mire mesohuni qe ta mbani me shendet. Biles nje nga tifozet anonime Llaciface qe na vijne e vizitojne forumin arriti deri aty sa tha "Llaciface quhen te ardhurit ne Tirone". Zombie do beje mire ti jepje nje mesim atij.

Per cdo veprim ka nje kunderveprim dhe ky eshte rezultati i kunderveprimit tone. Ne fillim zgjodhem Zgjeber = Zeber Zgjebse po pastaj dolem ne perfundim qe Llacifac ju shkon me teper. Nqs ju preferoni Zgjeber na thoni se do ju rehatojme brenda mundesive.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ... Per te gjithe Morrat e Kuq kudo qe ndodhen ...

... Kur te flisni per TIRONEN duhet te merrni avdes, siē bojn myslimont para se te falen. Nuk krahasohet nje skuader qe ka bere historine e futbollit ne Shqipri, me nje pjelle envero-komuniste siē eshte Morri Kuq.

Ne TIFOZAT e TIRONES jemi, kemi qene dhe do te jemi gjithmon TIFOZERIA NUMER 1. Ju te tjeret jeni mbrapa, luftoni gjithmon per vend te dyte.

Nuk eshte nevoja t'ju kujtoj perseri orarin zyrtar 7-3 apo shprehjen aq te dashur per Ne: Iku treni, iku treni.

Ju jeni aq injorante sa e ngaterroni skuadren e TIRONES me minoritetin Vlleh. SK TIRONA ka qene, eshte dhe do te jete e Qytetit te Tiranes. Nuk na vjen aspak keq qe kete skuader e admiron dhe e nderon dhe komuniteti Vlleh, biles e kemi per nder qe ky komunitet ka kontribuar ne krijimin dhe lartesimin e ketij SUPEREKIPI bashke me Qytetaret e Nderuar Tironas qe e krijuan.

Jeni ju Morrat e Kuq, qe duhet te skuqeni ne fytyre kur te ktheni koken dhe te shikoni prapa historine tuaj. Nje skuader e krijuar nga Xhahilet e ketij populli, qe per 40 e kusur vjet u sponsorizua ne te gjitha menyrat nga keto Xhahile.

Duhet ta dini qe Komuniteti Vlleh eshte shume me lart, vite drite larg nga ato Xhahile qe ju krijuan.

Barbaret gjithmone kane rrespekt per veprat barbare, ndersa Une kam peshtire ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    FREEDERM GEL (Per Morrat e Kuq)

Endikacioni:
    Per morrat e kokes dhe trupit.

Kujdes:
    Per parandalimin e infeksionit eshte i domosdoshem trajtimi i te gjithe pjesetareve te familjes. Gjithashtu keshillohet qe te dezinfektohen rregullisht veshjet personale (jo-te gjitha bashke) dhe çarçafet per nje kure sa ma efikase.

Efektet anesore:
    Reaksione alergjike te lehta mund te shfaqen te paciente atopike(persona alergjike).

Perdorimi:
    Preparati perdoret ne floke (ose pjese te trupit) te lagura dhe keshillohet te pritet 5-10 minuta para shpelarjes per nje efekt sa me te kenaqshem. Ne rast te vazhdimit te semptomave preparati mund te pedoret edhe nje here nje jave pas.

P.S. Ne vazhdimesi te simptomave ju ftojme te shkoni ne stadium me 22 dhjetor 2005, ne pamundesi ju ftojme te vizitoni www.sktirana.com ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-06-2005
    Vendndodhja
    PRIZREN
    Postime
    3
    Sot kryeqytetin e pret nje ndeshje mjaft e madhe dhe e forte.. te dyja taboret jane thuajse gati per superndeshjen..

Tirana nqs do qe te mbetet ne lufte per vendin e pare ne tabele atehere medoemos duhet qe te korre fitore mirepo edhe vendasit, Partizani eshte ne forme te mire dhe keto xhirot e fundit eshte duke treguar rezultate te mira (hiq ndeshjen e fundit kunder Vllaznise).

Cdo lloj rezultati eshte i pritur madje une favorizoj barazimin.

Le te fitoje me i miri..

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Demat e Kuq" tė Partizonit - (#3)
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 512
    Postimi i Fundit: 16-05-2012, 13:27
  2. SK Tirana
    Nga Pasiqe nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 251
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:19
  3. Rrethi ēiklistik i Shqiperisė ndėr mė tė vjetrit nė Evropė!
    Nga Omari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 10-08-2007, 04:39
  4. Libri i Artė i fituesve tė Kupės tė Shqipėrisė.
    Nga Bledari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-08-2005, 07:44
  5. Konkurse mbi trashėgiminė kulturore-artistike shqiptare
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-01-2004, 10:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •