Per sqarim une jam nga Golemi i Gjirokastres edhe ke te drejte qe prinderit e mi kane zbritur pas lufte ne TIRONE.Postuar mė parė nga skuthi_vogel
Persa i perket Partizonit ne s'kemi ngelur te na tregoje nje derdimen si puna jote se si eshte kriju ekipi, e dime me mire se ju. Ju jeni xheloze ndaj Partizonit, me kte nenkuptoj njerez te nivelit tend qe vetem tema per Partizonin hapin, pasi njof plot te tjere qe kane dy pare mend ne koke. Ju djeg shume. Cudi se si nuk ke hap tema per Dinamon ekipin e Ministrise se Brendshme e mbeshtetur nga kalecet. Ta them une pse sepse vetem ndaj Partizonit Zgjebra ka bilanc negativ. Partizoni ka mbeshtetje me te madhe megjithese ka vite qe eshte shkaterru si ekip, gje qe u tregua me se miri ne stadiumin Dinamo javen qe kaloi. Vetem Partizoni qendron ne rrugen e Zgjebres per tu quajtur ekipi me i madh Shqiptar dhe e Zgjebrat e dine fare mire se aty kane per te ndejtur jete e mot, ne vend te dyte.
Nje arsye tjeter eshte edhe favoret qe po i behen Zgjebres nga bashkia e Tirones dhe FSHF. Nje fakt qe duhet mbuluar patjeter me fakte qe kane ndodhur 60 vjete me pare.
Vazhdo or mik vazhdo se m'terezi e ke. Zoti ta shtofte inotin.
Krijoni Kontakt