Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43

Tema: Ende e dua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44

kush qesh i fundit qesh me mire

I lexova te gjitha mendimet e juaja dhe kuptova nga ato qe ai me nuk me don edhe ju jap te drejten juve sepse edhe mua me duket qe eshte ashtu dhe do te pajtohem,do te iki larg tij dhe do te shikoj vetem qe te behem dikushi ne jet
    Ju te gjith flm shume per keshillat me ndihmuat shume shume

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Engjellushe me behet qefi shume qe keshillat tona mendimet tona te kan ndihmuar sadopak.te urojme nje jete sa me te bukur dhe sa me te lumtur.
    dhe un jam i bindur qe do e kesh nje jete tjeter te re me te lumtur,
    jetoje jeten lal sepse eshte gjeja me e bukur qe ka kriju zoti

te uroj fat

Eduardi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    I lexova te gjitha mendimet e juaja dhe kuptova nga ato qe ai me nuk me don edhe ju jap te drejten juve sepse edhe mua me duket qe eshte ashtu dhe do te pajtohem,do te iki larg tij dhe do te shikoj vetem qe te behem dikushi ne jet
    Ju te gjith flm shume per keshillat me ndihmuat shume shume
    Mos u bazo ne ate qe themi ne,se ne nuk e njohim ate cunin,ne thjeshte po bazohemi ne ate qe po thua ti e cila ne kete rast mund te jete dhe gjysma e se vertetes.
    Por meqenese atij djalit te mencur i pelqejne 2 kunguj nen sqetull,ti jepja poashtu ne nje menyre te menēur: shprehja fill e per pe ate qe ndjen per te,por ama futi dhe nje clausule ne bold"une s'mund te te takoj e as s'mund te kem kontakte me ty perderisa je i fejuar.Po ndryshoi gjendja jote atehere mund ta ribisedojme kete muhabet".Nese vertete ai eshte fejuar me mbleseri s'do zgjas shume perpara se ai te grindet brenda per gabimin qe ka bere.Uthulla e forte thyen enen e vet.Kjo eshte dhe hakmarrja jote.

Mgjth,je e re moj zemra per dashurira te nje kalibri te tille ,aq me teper me njerez 27 vjece te cilet i kane rrahur mire rruget e dashurise & djallezise dashurore.
    Ne moshen tende njeriu duhet ti ler dashurickat menjane e te shikoje interesin personal,studimet,familjen.Dashurirat vine vete,s'ke nevoje ti kerkosh e as ti ndjekesh ,aq me pak me cuna te fejuar.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anėtarėsuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Nje duartrokitje per Engjellushen se ka mar vendim me mend e ka degjuar keshillat tona
    LINDI EDHE "ANDREA"

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    I lexova te gjitha mendimet e juaja dhe kuptova nga ato qe ai me nuk me don
    Degjo vajze
    Nese historia qe tregon eshte e vertete TI je e dashuruar mbas atij.Ti e don leri furcat qe jo e le jo iki jo keshtu jo ashtu.Atij nuk ia ndien per ty se te ishte i dashuruar nuk do pyeste familjen.Qe e fejuan pa deshiren e tij gjoja.

Nese ke qejf ti prishesh pune te mesoj une

Thirr ne tel te fejuaren e tij dhe ftoje per nje kafe.Thuaja qe mazllumi kerkon te me takoj dhe tani qe ti je fejuar me te.Thuaj une nuk dua te prish lumturine e tjereve.Gjerat mbaruan ashtu si mbaruan tani secili te mbaje pozicionin e tij.Nese nuk pranon te dale per kafe thuaja ne telefon.

do te iki larg tij dhe do te shikoj vetem qe te behem dikushi ne jet
    Do behesh dikushi
    he njehere te shoh po je e zonja te hakmerresh kunder atij qe te pelqeu vetem shalet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 15-10-2005 mė 04:57
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    E di qe ti e don akoma ate djale me fal per shprehjen por ai bir kurve e meriton nje gje te till.Me vjen keq per te fejuaren e tij se ajo nuk ka faj.Ti dhe ai i hyni ne hak kot asaj.Ai qe e tradhton dhe ti qe merresh me te fejuarin e saj.

Lexova qe thoje se kete vajzen e paska pasur me para si te dashur ky mazllumi.
    Di gje ne detaje se si u ribashkuan.Mos e kercenuan qe ta fejoje njerezit e saj.Familjet e tyre kishin lidhje miqesore dhe e detyruan familja e tij? OSE ai e ka dashur seriozisht ate dhe ty te ka dhene shqelmin.Ne kuptimin qe nuk ka dashur te kete dicka serioze me ty.Ty te mbante si te perkohshme e akoma dashuronte tjetren.

Interesohu me shoqeri dhe gjeja numrin asaj goces.Te fejuares tij.
    Thuaja se i ben nder dhe asaj se ai qenka bir kurve..me fal per shprehjen dhe njehere

Ore florir ai nuk ka arritur deri tek shalet qe thua ti..se nuk e kam lejuar une
    Mire ke bere
    Ruaji shalet se ato jane gjeja me e shtrenjte qe te ka dhene perendia lool

E kisha me kuptimin qe ka dashur te kete per sex.Se sa ia ka arritur qellimit ate gje e din ti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 15-10-2005 mė 05:13

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Jo me dhjete po aty aty

Vajza tja thote gjerat ashtu sic jane te fejuares tij.

Nuk po genjen perkundrazi do e vleresoja per guximin e te qenit realiste si per vete si per te fejuaren e atij si dhe per faktin qe bijt e kurvave meritojne te ua shkatrrosh jeten.

PS.Engjellushe ti vajze e mbare mos me keqkupto.Ti shih e bej.Konsultohu me prinderit vellain a motren cfare te kesh.Se fundja keshillat e tyre jane me te sinqerta se te kane gjak e shpirt.Je vajze e tyre.Ne shkruajme ketu e te keshillojme por ndoshta te mesojme dhe gabim.Gjithsesi ky eshte mendimi im qe ai shkerllat meriton nje gje te tille
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 15-10-2005 mė 05:41

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Gjithsesi nese nuk don te hakmerresh zgjidh menyren paqesore dhe distancohu nga ai pa e bere te madhe.

Shpirtrat e dashuruar jane shume hakmarres

Sidomos shpirti i femres ...loool

Kalofsh bukur e mos u bazo shume ne keshillat e mia se nje djall e kaluar djallit behem ndonjehere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    Ndoshta do te vij koha qe ti hakmerrem por tani per tani jo,vetem do te rri larg tij,sepse kam frik se mos beje ndoj gje te gabuar per te cilen mund te pendohem me vone,edhe nese nuk mundem une ti hakmerrem kete gje do ta beje Zoti
    flm flori

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    SA me shume qe te mundohet te krijoj ndonje telefonat apo ndonje takim per nje kafe aq me shum do ti shtohet dhimbja , dhe nese ti ke dashur sinqerisht ate ske pse ti hakmeret ZOTI lere edhe ate po shiko nje djal te mire qe nuk do fejohet me tjeter por do te dose ty...

Djmet duan edhe ata qe nuk i marin per gra keshtu mundet te te kish dashur per X gjera ....por jo per te te bere pjese e jetes se tije...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •