Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43

Tema: Ende e dua

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Po juve s'ju vete nder mend qe eshte detyrrrrruar nga familja e asaj cupkes se mund ta kete lene shtatzene? Ka edhe keshtu. Ja te presim edhe nja 8 muaj, sa per tu siguruar qe s'ka patur jastek nen kemishe ajo tjetra, te shohim c'do na thote Engjellorja. Sidoqofte, shtatzene apo jo, ketij shyqyr qe ia sollen trute krushqit, se paskesh qene shume i pa afte. Cfare qullaci, re!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    Jo moj leila ajo nuk eshte shtatezene sepse e njoh une ate(vetem si figur)por ai ka be sex me te(per kete nuk me ka treguar ai por nje shok i tij qe e kam kushuri une),prandaj thot qe nuk ka mundur te jete me mua sepse e ka detyrura familja e tij,ndoshta siq thua edhe ti e kan detyruar ate te vajzes por per mua keto arsyetime nuk kan vler mjafton qe eshte fejuar dhe qe do te qoj jete me te,por me vie inat pse me ka genjyer?Edhe si mundi te me thoshte aq shume here te dua kur nuk ndjenjte asgje per mua
    Flm te gjitheve per mendimet e dhena

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2005
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    Jo moj leila ajo nuk eshte shtatezene sepse e njoh une ate(vetem si figur)por ai ka be sex me te(per kete nuk me ka treguar ai por nje shok i tij qe e kam kushuri une),prandaj thot qe nuk ka mundur te jete me mua sepse e ka detyrura familja e tij,ndoshta siq thua edhe ti e kan detyruar ate te vajzes por per mua keto arsyetime nuk kan vler mjafton qe eshte fejuar dhe qe do te qoj jete me te,por me vie inat pse me ka genjyer?Edhe si mundi te me thoshte aq shume here te dua kur nuk ndjenjte asgje per mua
    Flm te gjitheve per mendimet e dhena

Pershendetje

Per mendimin tim nuk ke pse meresh me me kete gje, sepse njerezit e dobet veprojn keshtu is ka vepruar ai, edhe me beso qe ndoshta me mire qe ka ndodhe ekshtu per ty sepse ndoshta me nej te ardhme shume te shkurt ti do te ishe e kufizuar me te per shkak te jo gjindeshmerise se tij, shumices se njerezve ketu ne forum po i vie keq per rastin tend qe te ka ndodhe dhe shumica e tyre mendojne qe kjo eshte mesim per ty, edhe une mendoj dhe them qe cdo pesim eshte edhe nje pervoje e re dhe nje mesim i ri.

E di qe te vjen inate per ate se cka te ka ndodhe nga ai,por une te kisha sygjeru edhe nje her qe mundohu me e planifiku te ardhmen tende.

Suksese ne jete

Resepkt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-10-2005
    Postime
    11
    Sdi ndoshta edhe osht e vertet po spom duket se eshte lrejt keshtu si thua ti engjellushe nuk ka mundesi. I vetmi sen qe mundet me kan keshtu ose ti e ke tradhetu, ose ai nga respekti qe ka per familje e ka bere kete. a eshte keshtu?

~*ShwEEt Babe*~ Maska e FaboLous BabY
    Anėtarėsuar
    13-04-2005
    Vendndodhja
    In My Own Lil World ;)
    Postime
    21
    Ne shume situate te keqe ndodhesh ti xhan....
    jemi ne vitin 2005 e ktu e jo ne kohen e babaqemos
    ku martoheshin njerezit me lajmesi....
    tani merr ate qe te do zemra
    e jo ate qe duan te tjeret

Ky cuni per mua eshte nje cop mish me dy sy
    nje idiot... (me fal per shprehjet)
    por ai te ka lenduar mjaft... e jo vetem ty
    por edhe te fejuaren e tij....
    nuk jetohet me nje njeri qe ste do
    se eshte njesoj sikur je ne shpi te huaj

Te isha une si ty do luaja cik me trurin e ktij
    e do e shkateroja komplet sepse te gjithe ne kte
    dynja lahen.... do i thoshja te fejuares kshu kshu
    qe ai ka mua dhe ty dhe ti sapo e morre vesh
    qe ai qe i fejuar kshu qe do e lesh....
    ne kte menyre ky tipi mbetet i humbur
    e ti e dashur del e fituar
    edhe i ben nderr ksaj goces qe
    do martohet me nje "player"

Mendimin ta dhashe.... kshu qe bej si te duash
    ne kte rast nuk degjohet vetem zemra
    por edhe rethanat se eshte jete e gjate
    me plot veshtiresi e te takon ti shpenzosh
    me nje njeri qe ke besim plotesisht tek ta
    si edhe e di qe te duan me gjithe shpirt....

Te uroj fat ne jete... take care
    Dashuria!Nje oqean ne nje pike loti,nje turbellire ne nje qeshje,nje mijevjecar ne nje sekond

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    Rock5 nuk eshte e vertet qe e kam tradhtuar une,sepse sikur ta kisha tradhtuar une do te kishte qene ne rregull nese me kish lene edhe fajin do ta kishna marre persiper une por nuk eshte e vertet ajo qe thua ti

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    U bene shum keshilla, por sic duket skan fund debatet lidhur me tradhtine..
    Por nje gje do te ndihmoj edhe ate shum shpejt, ri sikur ske pasur asgje dhe lere te te ofrohet nje cun i mire besom se shum shpjet do te harrosh se egziston ai djali qe ke dashur dikur...

Cdo dhimbje ka 3 dit siklet andaj u ben shum dit qe shkruhet dhe me shum ti shtojm dhimbjet.. keshtu qe afrohu me nje tjeter te harrosh ate....

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    engjellushe....ca the? eshte i fejuar me nje tjeter por do te dali me ty...dmth te te ket si te dashur "sekrete" ....s'dua te te lendoj, por sbesoj se ndjenjat e tij jane te pastra ndaj ty...djemt te tille te thon qe te duan, por a mendon per cfare te duan? duhen te behen me konkret...ky ste do per te fejuar se ka nje...keshtu i bie qe te do per dicka tjeter pra...rri larg, se sja vlen merresh me tipa te tille

gjithe te mirat
    Hehehe do te te prezantoj dhe ca te tjera une ty, plus ca te tjera qe do kene shkruajtur me vone dhe spata kohe ti lexoja, te formoni nje shoqate kunder ktyre meshkujve qe ju trajtojne ne kete menyre. Seriozisht qe keni me pas sukses, sdo keni ven ku me i fut gjithe kto femra

Me vjen mire qe paske nxjerre mesim dhe shkruan ne kete menyre hehehe...

Sa per engjellushen cuditem si nuk zene mend njehere kto te shkretat!!! Behuni pak te veshtira ju hengert mortja se perndryshe sdo ju doje njeri me te vertet.

Macho
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    Kerkoj falje kam dashur te them qe ai djali i ka pasur 27 vjet e jo 7

Aspak ske pse te kerkosh falje, une me te logjikshem e shof kete veper nese ai do te ishte 7 vjeqar,tamam i pershtatet moshes kur ende prinderit vendosin per fatin e tij,por 27 ????

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mos te ju duket dhe aq e cuditeshme qe ne disa raste i fejon familja aty ky do:
    1.flasim per ne Kosove,nuk e kane aq "turp" dicka te tille sa tek ne.(apo gabohem une?Sidoqofte per ndonje zone te thelle)
    2.mund te behet fjale per nje individ qe ekonomikisht eshte totalisht i varur nga familja.Eshte njesoj si te duash te blesh 1 kg.kunguj ne treg me parate e tjetrit .Ai tjetri mund te te thoje qe s'ti jap parate per kunguj por per palltixhone
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 24-10-2005 mė 11:32
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •