Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24

Tema: Ende e dua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44

Ende e dua

Ju pershendes te gjitheve
    Desha te kerkoj nje keshill nga ju,ju lutem me ndihmoni me tregoni qka te beje?
    Para dy muajve kam qene ne lidhje me nje djal te moshes 27 vjeq,ndersa une jam 18,lidhja jone shkonte shume mire por une gjithmon kerkoja te ndaheshim jo qe nuk e doja por qe kisha frik nga paragjykimet familjare,dhe nje dite ai u fejua thot se ai ska dashur por familja e kan fejuar.Ai vazhdon te m ethot se me don por une nuk i besoj
    Qka te beje te dal me te kur te me therret apo ti jap fund njeher e pergjithmon?
    Edhe pse e dua
    Ju lutem me tregoni qka te beje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2005
    Postime
    37
    Pershendetje Engjellushje

Mua nuk po me vjen mire qe paska ndodhe kjo si per ty po edhe si per ate djalin qe e don ti, per mendimin tim dallimet ne vite nuk jane problem ne qoftese duheni ashtu qe keni mendu qe te vazhdoni jeten se bashku. Sepse 9 vjet jane dallime ne vite, por per nje dashuri te sinqert pse jo, edhe ne qoftese ti mendon qe e don pa mar parasysh se kush eshte objekti ky djali apo dikush tjeter, per mednimin tim nuk duhet te shikohen ne ate menyre dallimet ne vite,se ai se pari nuk qenka shume i vjeter psh 27 vjet e ti je kuptohet me e re 18, edhe ne qoftese ja mer mendja nje njeriu qe mundet me e vazhdu nje jete te lumtur edhe pse ka me shuem se 10 vjet diference nuk ehste prbalam.

Per mendimin tim tash ne kohet tona pak ka familje qe munden me ja inponu se paku djalit te vet nje fejes ne qoftese ai djali e ka nje dashuri te sinqert,( nuk po flas per kete te dashurin tend po ne eprgjithesi) .

Une te sygjeroj qe te kerkosh tek ai djali qe ne qoftese te don ty me shume se ate tjetren (te fejuemen) dhe ne qoftese nuk ja mer mendja me kalu jeten me te, le te ndahet me te dhe le te fejohet me ty,edhe ma mer mendja qe pasi e don ate shume ma mer mendja qe je ne gjendje me e pranu fejesen e tij a po?

Po ne qoftese ai vazhdon me ate dhe me nje kohe te shkurter ai martohet me ate te fejuemen e vet, per mendimin tim nuk ja vlen me dale me te sepse mundet ende me u thellu dashurija ne mes te juve dhe ndoshta me dikur behet vone edhe problemet munden me qene me te medha se kjo, si per ty ashtu edhe per ate djalin.

Por sidoqofte keto jane veteme mendimet e mia , ti je aktore e kesaj drame apo si me e quajt edhe ti e din me mire se si me luajt aty.

Respekt

Capricon

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    Citim Postuar mė parė nga Capricon
    Pershendetje Engjellushje

Mua nuk po me vjen mire qe paska ndodhe kjo si per ty po edhe si per ate djalin qe e don ti, per mendimin tim dallimet ne vite nuk jane problem ne qoftese duheni ashtu qe keni mendu qe te vazhdoni jeten se bashku. Sepse 9 vjet jane dallime ne vite, por per nje dashuri te sinqert pse jo, edhe ne qoftese ti mendon qe e don pa mar parasysh se kush eshte objekti ky djali apo dikush tjeter, per mednimin tim nuk duhet te shikohen ne ate menyre dallimet ne vite,se ai se pari nuk qenka shume i vjeter psh 27 vjet e ti je kuptohet me e re 18, edhe ne qoftese ja mer mendja nje njeriu qe mundet me e vazhdu nje jete te lumtur edhe pse ka me shuem se 10 vjet diference nuk ehste prbalam.

Per mendimin tim tash ne kohet tona pak ka familje qe munden me ja inponu se paku djalit te vet nje fejes ne qoftese ai djali e ka nje dashuri te sinqert,( nuk po flas per kete te dashurin tend po ne eprgjithesi) .

Une te sygjeroj qe te kerkosh tek ai djali qe ne qoftese te don ty me shume se ate tjetren (te fejuemen) dhe ne qoftese nuk ja mer mendja me kalu jeten me te, le te ndahet me te dhe le te fejohet me ty,edhe ma mer mendja qe pasi e don ate shume ma mer mendja qe je ne gjendje me e pranu fejesen e tij a po?

Po ne qoftese ai vazhdon me ate dhe me nje kohe te shkurter ai martohet me ate te fejuemen e vet, per mendimin tim nuk ja vlen me dale me te sepse mundet ende me u thellu dashurija ne mes te juve dhe ndoshta me dikur behet vone edhe problemet munden me qene me te medha se kjo, si per ty ashtu edhe per ate djalin.

Por sidoqofte keto jane veteme mendimet e mia , ti je aktore e kesaj drame apo si me e quajt edhe ti e din me mire se si me luajt aty.

Respekt
    Capricon FALIMINDERIT SHUME PER MENDIMIN E DHENE,POR SE BESOJ QE ME DO TE JEMI BASHK SEPSE NDOSHTA PER VETE DO TE JEM E LUMTUR POR SHUME NJERZVE DO TI SHKAKTOJA VUAJTJE DUKE U NISUR NGA E FEJUARA E TIJ,PRINDERIT E MI TE CILET MENDOJN SE E KAN NJE VAJZ SHUME TE MIRE E CILA NJEHER DO TA SHIKOJ VETEM DREJTIMIN E SHKOLLES E PASTAJ DO TE MARTOHET ME NDONJE NJERI TE NGRITUR INTELEKTUALISHT FLM SHUME PER MENDIMIN E DHENE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 14-10-2005 mė 21:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2005
    Postime
    37
    Per mendimin tim kjo eshte vetem fillimi i sfidave te jetes tende, aps disa vitesh do ta kuptosh se sa je e plakur dhe se sa eshte dasht me arrite per me u plake.

Respekt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 14-10-2005 mė 21:38

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2005
    Postime
    44
    Po a?Por vetem 18 vite edhe kam deshtu ne jet por ne vitet e ardhshme qdo te behet me mua?Une po i frikesohem se edhe me tutje do te deshtoj edhe per momentin jam shume konfuze spo dij as kush jam e as qka po beje
    flm

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Engjellushe me vjen keq per kte historine tende por te lutem ktu eshte tema e prezantimit,te lutem ta kalosh e mos shkruash ne kte teme por tek tema qe eshte posacerisht per kte teme qe ke hap dhe besoj 100% se te gjithe antaret e nderuar do te te japin mendimin e tyre dhe keshillat e tyre
    ju lutem temen e prezantimin ta anashkaloni mos beni me shkrime ktu.

flm Eduardi..
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=55

kliko tek ky link per te shkuar tek tema qe i pershtatet shkrimit tuaj dhe ktu mund te hapesh nje teme te re qe ne mund te te japim keshillat tona mendimet tona

flm Eduardi..
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2005
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga Engjėllushja
    Po a?Por vetem 18 vite edhe kam deshtu ne jet por ne vitet e ardhshme qdo te behet me mua?Une po i frikesohem se edhe me tutje do te deshtoj edhe per momentin jam shume konfuze spo dij as kush jam e as qka po beje
    flm
    NUk do te thote qe pse ke deshtu ne kete rast do te deshtosh ne te gjitha rastet e tjera Engjellushe. Edhe nuk di pse mendon vetem prap, je e re hala edhe ke me pase raste shume me te mira se kjo, do te shohesh, se gjitheher se cka e mendon edhe ndoshta nuk e realizon sepse dalin disa pengesa, por mundohu me i anashkalu ato sa do pak, e ke shkollen perpara, ngrihesh profesionalisht edhe do te keshe karire te sukseseshme e njekohessht edhe jete te lumtur.

Respekt

hmmm godd
    Anėtarėsuar
    12-10-2005
    Vendndodhja
    permet
    Postime
    34
    dashuria nuk njeh moshe!!!
    Do dua ndonjehere ndonje po kurre si dikur dike

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    ma mire ato problemet e nausikes se kto vallahi...ku i gjeni keto situata kaq te komplikume mer aman...

Engjellushe, mos pyt asnjeri ne forum, asnji fare...ban si di/ndjen vete.
    Ja e ndave me dike kete qe te shqetesone, u çlirove...kjo gje e mire per ty...
    Po mos prit te te tregoje njeri se ça duhet te besh...mendimi im ky! Shpresoj te mos ofendohen ata qe jan mundu me gjete zgjidhje...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •