RedDardan mos me thuaj ashtu derman se filloj te Fluturoj pa Red-Bull une pastaj.![]()
RedDardan mos me thuaj ashtu derman se filloj te Fluturoj pa Red-Bull une pastaj.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
RedDardan e them derman se sta prish dot tyja por cti bej qe e kam shtepine ne katin e 5.
Pak larg nga toka.Si mendon????![]()
hei Santo kur te jesh ne kalim andej nga Bari per te ikur ne Shqiperi me bej nje ze(mesazh) qe te takohemi dhe e pime bashke nga nje Red bull![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga RedDardan : 29-03-2008 më 09:20
RedDardan Ok derman se te bej 1 telefonat por jam kalimthi ne Bari pasi e marr Tragetin pak me poshte.![]()
Giusto per farti solo 1 pò di invidia I Shenjti, mi trovo nel giardino e i raggi di sole mi stanno scaldando il cuore e l'anima.... con il mio laptop, che mi accompagna dovunque io vada! Cmq tani po ju pershendes sepse boll u relaxova, tani è arrivata l'ora di andare a lavorare.... Pffffff, Uffaaaaaa, pse pertoj kaq shume?!
Cirla mire ja ke bere se edhe une po shkoj prane detit me Pc time edhe me duhen gati 200 metra Kabell per ta marr nga Shtepia. Nuk jemi te gjithe te privilegjuar si tyja.
Por sot neve jemi pushim kurse ti je e detyruar te shkosh ne Pune.Mos thuaj pastaj qe eshte dite e bukur sepse neve e shijojme ne maksimum kurse ti do shkosh ne pune.![]()
pak me poshte ne Brindissi ?...
megjithate po te kalosh kendej bej nje ze ne qofte se ke mundesi
ciao![]()
Krijoni Kontakt