ah... FUOCHI si scrive così, non con 2 C. e per FANCULO basta una sola L!
![]()
ah... FUOCHI si scrive così, non con 2 C. e per FANCULO basta una sola L!
![]()
gur gur behet mur
tanto per essere precisini............ iniini le doppie nel veneto non esistono
cmq , penso che lei abbia ben capito il mio pensiero.
delle doppie non ciò mai capito niente , anche se è la pronuncia che definisce il loro uso.
grazie . mi rendo conto della mia ignoranza...![]()
:jSorridi alla vita la vita ti sorride....
Pershendetje Per Gjith Shqiptaret Qe Gjenden Ne Itali![]()
ma che cazzo vi interesa se le lettere dopie non li scriviamo bene basta che quando parliama ci si capisce o no?une kur kam ardhur ne ita dija mire italisht por jo me theks,per nje vit nuk mesova dot sikur edhe tre apo kater fjale te reja tani ndjej se nuk kam pengesa ne te folur por gjithsesi ka terma qe nuk di ti shpreh rastet me te shumta jane batutat nuk i kuptoj dhe aq mire ngaqe dhe shume muhabet me italianet skam bo ne kete teme
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Buonaaaseeeraaa!!
ciao Santo dermani .non mangiare troppo gjalpe aty ne soresina (emm sa te mire e bejne me pelqen dhe zola )
ciao a tutti albanesi e non.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Ciao a Tutti mileto.Si ma keni Passato Tempon? Shpresoj Bene.Epo kur te jeni ne Forum na Parlare ndo1 volta edhe neve se jena Albanesi edhe noi.
Ciao Donna 76 kur te vij ne Cremona do e pij 1 kafe pa sheqer se jam Hidheruar nga Pajetesia e provinces se Cremones.
Ciao Guernica.Fatti viva che ci lasci troppo in pensiero.![]()
ma tu shih chi duket il shenjti ,voi tjeret come jeni ,per ato raggazzat pyes e non per gli raggazi [^_-]
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Ciao a tutti!Postuar më parë nga IL__SANTO
Santo ma tu non conosci i posti giusti . A Cremona non manca nulla![]()
hajt gezuar vitin e ri dhe me nje nuse te zente ky vit![]()
ciao ciao!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
...............ktu u dashka gjuha italiane dhe pse forum shqiptar lale, hallall paskeni bo perparime!
Gezuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar te gjitheveeeeeeeeeeee.
Donna 76 te lumte goja derman edhe llafi jot ne vesh te perendis me 1 Nuse per mua ky vit ishalla.![]()
Krijoni Kontakt