ueeeeeeeeeeee ca o kshu me spaska asnje nga italia kshu,,, uaaaa e pamundur mos me qen asnje goc nga italia.... ueee e pa pame![]()
![]()
ueeeeeeeeeeee ca o kshu me spaska asnje nga italia kshu,,, uaaaa e pamundur mos me qen asnje goc nga italia.... ueee e pa pame![]()
![]()
Salve, une rri in Cosenzangeles in Calabrifornia. U regjistrova sot te ky forum, sa qejf
Bòbò, kam harruar te shkruaj ne shqip.
![]()
Ciaooooooo.:-D
Ndryshuar për herë të fundit nga ivanur : 01-08-2006 më 13:52
cuna a dini gje per tragetin ne bari, duhet me e pre bileten qe me perpara apo e merr edhe aty kur shkon, dhe sa here ne dite shkon trageti per durres.
ta
rachi
Ej po ti i doke te gjitha infot
E mire se do na japesh nje kafe kur te vish kendej.
Nga Ancona per Durres ke 4 tragete ne jave.
E hene,ejnte,premte dhe e diele.Orari i nisjes eshte mbasdite rreth ores 15 dhe ke afersisht 18 ore det.
Nga Bari per Durres ke traget perdite qe niset ne oren 23 dhe mberrin ne Durres ne oren 8 te mengjesit.
Per bileta nuk eshte problem i madh sepse tani nuk ka shume rremuje.
Po deshe te prenotosh per te qene me i sigurte ketu eshte edhe ne anglisht dhe paguhet me carte crediti:
http://www.traghettionline.net/?partner=cemar
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
salve albanesi d'italia!
jam Giulia, cercasi ragazze/i volenterose/i di comunicare con me. capisco quasi tutto in albanese ma ancora non lo parlo... aiutatemi!!!!![]()
gur gur behet mur
Ciao Giulia.Postuar më parë nga guernica
di dove sono i tuoi origini prima di tutto.
io scrivo da Cremona .
se vuoi imparare un po di albanese basta chiedere![]()
ciao!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Na shkoi jeta shkoll !!!!!!!!
Na u be mendja x e y !Pershnes diasporen shqipetare
dhe jini shqipetare!!
Kur te vini ne shqipni mos thoni na boj nje pieno kur shkoni ne benzinate!!
O ZOT NA RUJ MENJEN SE KTU FLUTURON ME PRAS:
![]()
Ti akoma te benzinatoja punon re? Na boj nje pieno gratis ,se jemi pa lekPostuar më parë nga ArNaUtI_
![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
io abito vicino firenze!
piacere di conoscerti!sei da tanto in italia?
naten e mire!
gur gur behet mur
gati 10 vjet= quasi 10 anniPostuar më parë nga guernica
ciao e naten e mire
Krijoni Kontakt