***********************Postuar më parë nga guernica
Per il byrek gli italaini vano matti...per bakllava non bisogna andare fino in Albania basta andare in Sicila e la mangi.....
***********************Postuar më parë nga guernica
Per il byrek gli italaini vano matti...per bakllava non bisogna andare fino in Albania basta andare in Sicila e la mangi.....
Si ma boni jeten mer mileto?
Na mbyti vapa ime knej ka sicilia mer aman ca bohet keshtu se po prishet dynjoja.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Serish do të sihemi këtë verë dhe kësaj radhe në Falkonara afër Ancones. Për pushime demek se njerez jemi.
Të shohë në ka dallime kësaj radhe apo edhe më tutje do të mundohen shqiptarët të fshehin identitetin e tyre me motivacion se " Italianët nuk na duan"
buone vacanze Prengu
si nuk ndrrove cd or burre![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar më parë nga donna76
Dakord, do të nderroj Cd. Pse mos ta bëjë këtë gjë?
Urojë të jesh mirë kudo që je!
doppo shume tempo ci siamo rikthyer ne forum
ini bene ini?????????
:jSorridi alla vita la vita ti sorride....
bene shyqyr jemi neve
tyja si te kemi ?
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
ja mi sono piantato perpara komputerit qui ne forum me salutue shqipet e italis ( siç sono edhe io)
neveja rritemi dhe trashemi ( in maniera figurativa ovvio).
zotrote con quei occhioni dolci e il cappelino tra le zampine. come te la va cio.
Il modo migliore per realizzare un sogno è quello di svegliarsi ( mi pelqen molto la jotja firma digitale)
ika se lash nam ....
:jSorridi alla vita la vita ti sorride....
Pershendejte Per TE Gjith Shqiptaret Qe Ndodhen Ne Itali![]()
Sui generis
Ciao Amici Sta arrivando mesi di feri adesso
Civediamo i nostro Paese,
Ju Pershendes te gjithve dhe pushime te mbara ne shqiperin tone te dashur.
Pershendetje nga Bolzano It 2007
FieRaK
Krijoni Kontakt