sdija ca me bo...thash te hy ne forum......se doja me shkruajtur shqip....
sdija ca me bo...thash te hy ne forum......se doja me shkruajtur shqip....
Te lumte.Po ske akoma ca me bo hajde dil 1 xhiro ketej nga une te me japesh 1 dore se jam akoma rremuje me Trasloco.
Mirepresim ndihmat tuaja. :P
po vija me dreq por ne faenza skam qen ndonjeher...por e kam par kshu kur kam kalu me tren...aman se do preferoja te vija te ndihmoja ty se sa te te studioj....basta nn ce la faccio più dello studio e dei libri....
Xhuliana hajde derman se une kur shof gjithe kete rremuj me ik mendja.
Eshte bere Lemsh ketej nga une.
P.s Ai Planeti Namek ku gjendet???? Na fal per Injorancen.![]()
ec pra se po vi te ndihmoj....po mire ca deshe ti ti merrje gjitha rreckat qe kishe ne soresina??
si nuk e di ti ku eshte planeti namek....e ke pare apo jo dragon ball se tani po e japin per te 10 here nga fillimi...ajo eshte bulma ne planetin namek ku goku mund frizerin...
Xhuliana po i mora te gjitha nga Soresina derman se cfare do vishja ketej apo do ja nisja prap duke blere rroba?Apo na e mban edhe Xhepi aman sikur sna mjaftojne Tekstet.
Sa per Dragon Ball as ja kam pa ndo1 here surratin prandaj edhe nuk e dij.Po te ishin te Simpson atehere do isha i mireinformuar.Mgjt ja pra per kulturen nuk eshte kurre vone pasi une sot ne oren 1 te nates mesova cfare ishte Planeti Namek. :P
Ate do vij per te te ndihmuar mos e thuaj me fjale po hajde beje me vepra se une deri tani kam pi 7 aulin vetem nga ideja se sa pune kisha ketu me zinte koka.![]()
ca tekstesh ble ti re...ato qe kushtojne 30€ e siper???cke ti se ne bologna do thuash te keqen e librit te fotokopiumen....la copisteria te lo fotocopia e te lo rilega in modo favoloso...nji liber qe kushtonte 40€ une e bleva vetem 12€...nejjse se une gjith librat te fotokopje i kam...
po pse me dreqsa valixhe paske pas ti...apo i more te gjitha krevat dyshek,mobilie...?? ku te vi une ne oren 1 te nates re?? avash me ato aulinat se sjan buke...por helm
Xhuliana po une nuk erdha vetem me 1 Xhup derman.
Shyqyr qe qenka mire ketej me FotoCopie se andej nga neve u shqyem nga leket.
Aulinat po i pij se skam edhe gje me henger sonte. :P
P.s Programi qe te nisa te beri pune?
mirembrema njerez....santo e rregullove shpine ti???
donna76 ku ke humb mi dreq???
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Xhuliana Mbrema.
Ca rregullova aman se sot kam qene gjithe diten ne Bologna.
Ti si ja kalove Sot?Pershendetje per Donna 76.
P.s Xhuliana a punon programi????
Po pate mendje per te rregullu plackat ketej nga une nuk them Jo se po shof edhe Firmen tende shume KuptimPlote.![]()
Krijoni Kontakt