shi njona qenka ne romagna ...po hake tortellini dmthPostuar më parë nga xhuliana
![]()
po nga cili qytet nqs s'jam indiscreta ?(io i ca**i miei mai)
shi njona qenka ne romagna ...po hake tortellini dmthPostuar më parë nga xhuliana
![]()
po nga cili qytet nqs s'jam indiscreta ?(io i ca**i miei mai)
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
po po tortellini panna e prosciutto...edhe nganjehere pasticciati...
ravenna city....
se kam fare idene se si jetohet ne cremona se deri ne milano kam arrit jo me tutje
as une aty s'ja kam idene ,po te pakten ju keni afer detin.![]()
ne ketu vetem mjergullen dhe umidita kemi![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
mos u merzit se sjeni vetem edhe ketej shume mjegull dhe lagshtire ka...sidomos ketej se me lart imola bologna eshte me ndryshe....
une nuk jam talan !!! une jam nga vlora dhe pse jetoj ne itali !!!!!!!!!Postuar më parë nga donna76
çam 25 karat
po ne jemi talian ne fakt ,po ja duke ndenj me albanez kena msu dhe gjuhen![]()
mirserdhe klandestino . me vjen per te qeshur ,c'do dite kur shkoj ne pune shikoj nje shkrim "fuori i klandestini" c'na e can ****** keta leghistat![]()
po une kam nickname !!!!!!!Postuar më parë nga donna76
pastaj une smerrem me pistrello-t e italise, qe shkruajne vetem cazzate !!!!!!!!!!!!!
çam 25 karat
po dhe ne s'merremi shume ,po merren keta me ne![]()
e di si thone .noi non siamo razzisti ,e' voi che siete albanesi![]()
rido per non piangere
Postuar më parë nga klandestini
........................
[QUOTE=donna76]po ne jemi talian ne fakt ,po ja duke ndenj me albanez kena msu dhe gjuhen![]()
QUOTE]
![]()
..............
Krijoni Kontakt