O santo spaska bere naj kushedi ai shoku yt se une sa mbarova ragioneria punova ne cassa tek unicredit 3 muajt e veres....bej shaka...gjithashtu banca eshte 1 fillim i mire....se nga diku duhet filluar
O santo spaska bere naj kushedi ai shoku yt se une sa mbarova ragioneria punova ne cassa tek unicredit 3 muajt e veres....bej shaka...gjithashtu banca eshte 1 fillim i mire....se nga diku duhet filluar
Xhuliana sma merr mendja se ka per te arrit kulmin ketu ne Itali mgjt si fillim nuk eshte keq pasi Banka do e dergoj te bej Master ne U.S.A.![]()
lum si ai shoku yt....po shkoj ta paraqis edhe une domanden tek banca intesa se me pelqeka kjo ideja e masterit ne amerike
Un nuk kam patur munci te vazhdoje universitetin, pse me doli nje munci pune qe nuk mund te rrefuzoja....
Po pata fate mundet te me dali muncia per te ber nje kurs specializimi tek Genesys University ne Orlando.....
valla bre nuk jam ka di qa osht ka bohet fjal ne qit sen veq kisha pas deshir me dit ju pershendes kaloni cool
prsh te gjithve....si jeni mire.?si po ma kaloni kete te diel??
Ciao A Tutti!Shyqyr QE Po M'shofin i teme Per Ne Extracomunitaret e Italis Ahahahha.Cere Bohet Knej!?Hajt Dhe Un Ju Prsh Nga Rimini!
Dio C'è
Pershendetje te Gjitheve.Si ma keni be jeten Mileto?
Erindi o Flori erdhe ti re?
Xhuliana si ja ke kalu derman?
Donna 76 nga ke humb mi goce se u lodha tu te kerku ne Cremona ta pinim ate kafen turke ene te shikonim pak Fixhanet.![]()
Santo po ti sikur erdhe ne Lushnje dhe s'me gjete . Cremona eshte e madhe babamPostuar më parë nga IL__SANTO
ti e di ku me gjen ne pallatin e bashkise ..me kan bere sindaco ketu![]()
dhe kafen pa sheqer e pi une ... po erdhe ty do te ve cianurin brenda![]()
ciao birazer
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt