si lignano sabiadoro duket ky qytetiPostuar më parë nga dibrani2006
si lignano sabiadoro duket ky qytetiPostuar më parë nga dibrani2006
Po lignano sabiadoro eshtePostuar më parë nga arturo
Ore e shof qe e paskeni nisur me fotot e qytetit ku jetoni ore aman.Po une qe skam Rezidenc fikse i bie ta marr qe nga Bibione me fotografi edhe te dal ne Genova por ma merr mendja qe nuk ka vend forumi per aq foto.Ja kalofshi sa me mire te gjithe edhe mire u pjekshim nga ndo1 cep i Italis.
Postuar më parë nga Piranha
Piranha neve nuk kemi dal me parrulla per shoqata derman sepse personalisht nuk me intereson fare ajo gje.Pastaj sa per ate Ta duam atdheun mendoj se shumica e Shqipetareve qe jetojne ketu ne Itali e kane te shkruajtur ne Ball ate parull derman.Persa i perket asaj tjetres: Te jemi te bashkuar kur i paske pare ti 3 shqiptar ne 1 mendje?
ho mre çkena?
Po nga Genova ska ndonje Goce ketu se mbase me ndihmon icik se nuk kam shume qe kam ardhur ne Genova per studime dhe e kam pak te veshtire![]()
![]()
Pershendetje te gjithe shqiptareve te Italise
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
O mileti po ju paska kap shume dielli qe nuk po na thoni ndo1 gje te re ketu.![]()
:PP o me albasnesi u bote ju te gjithe ska permosso naaaaaaaaccccc :PP loool he do zoti aprovojne ligjin e nenshtetesise)
mireseugjeta i here te gjitheve) dhe miresemegjetet
Be Yourself ...
Ho me ju taljo nga jeni kshu ueeee un thash se skisht asnje nga italia kur shof temen un nfa fundi fare cohuni mer nga gjumi...
si ju kam i her, ato permesso a i keni bo, nga ju ka cu zoti mu me coi ne PG se me tha shko atje se ka shum femra....po me ato halle si jeni a je zan ma ato te questures nai her.. he edhe po nuk jeni zan do ziheni mos u merzitni.
![]()
he pra hajde i her te njifemi se un vallaj njoh shum pak albanez kendej
Hajt shnet pare e femna me shumic
Krijoni Kontakt