ma si ,bravo, vai a lavorare tu . ngele gjithe diten ne forum he burre.Postuar më parë nga Homza
![]()
ma si ,bravo, vai a lavorare tu . ngele gjithe diten ne forum he burre.Postuar më parë nga Homza
![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Une sapo erdha mi goce, ca flet kshu, apo me ke pas ne mendje gjith diten?Postuar më parë nga donna76
A lavorare bashk i her, ta bojm i keshtjell prej xal plazhi.?
Une te ty e kam mendjen,dhe pse ti s'ma var hicPostuar më parë nga Homza
![]()
qka thuhet bre nga ai ven ??
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Ho detto solo che 6 esotica,ma poi la foto mi sembra un po virtualePostuar më parë nga donna76
shi shi si ben dreqi e mblodhi doren menjeherePostuar më parë nga brandon
po normal ketu virtual jemi .
te pelqen Claudia Kol??
Sigurisht duhet ta kesh pas, perndryshe une sapo hyra ne forum.Postuar më parë nga donna76
Une ta vari ty mi, po sta vara une kush do e bej nje gje te tille?![]()
Nga cili vend po pyt? Nuk e mora ket te fundit.
Per mendimin tim me mire mos e merr fare mundimin te vish ne Itali,me keto kohe qe kane ardhur me duket se do vije ne me shpejt atyPostuar më parë nga Homza
brandon, ku don me ardh ti mer? Shqiperi?
Ne fakt kur vjen dhe iken ashtu si hajdut "ti sembra una terra promessa",pero non e oro tutto quello che splende
Mendova se ishe ti ,jo ClaudiaPostuar më parë nga donna76
Krijoni Kontakt