guernica lal thashe se nuk e dija se kishte nje teme te tille se dhe do kisha bere urimin me pare po ca ti bej nuk e shoh shpesh forumin skam dhe aq shume kohe
guernica lal thashe se nuk e dija se kishte nje teme te tille se dhe do kisha bere urimin me pare po ca ti bej nuk e shoh shpesh forumin skam dhe aq shume kohe
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Pershendetje per Shqipet ne Itali![]()
#VamosArgentina
Buonaseraaaa!
mire ju persone te italise?
Il Santo ndo stai derman hahahah?
u trasferove ketu ne city apo akoma ne paesino je?
fatti vivo
ciao
ps. ciao guernica .
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar më parë nga donna76
u transferove dhe ti kendej ka ra bomba nga neti....![]()
Dona76, buena sera, picolino suolo.
Kom pas njet me ardhe ne Itali, por tani qe ti je atje me jep edhe nje arsye tjeter me te forte per te ardh naj dit. ehh si thu, do dalish tme pritesh ne aeroport???
e mi Rane ngelem poshte e lart ne!Postuar më parë nga shkodrane82
muahhhqqq ti dhe atyre nga shpia![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
hajt se me ka ngel nje kafe e helmuar dhe per tyPostuar më parë nga Homza
![]()
si brandon.. ti piaquo kshuuu?Postuar më parë nga brandon
ahahha, kafen e helmume mu e gjete tma japish mi?
Neje, une kafen e helmume po e pi, vetem duhet ta shperlajm me naj gjo tjeter pastaj hahahaaaa e din vet tiiiiii.
Sono Albanese, kam ardh per lavorareeee in Italia. ket linje ma ka msu kusho qe ka qene ne italy.;-O)
Krijoni Kontakt