Po s'o problem xhiro turistike...te shetis une neper gjithe lokalet e ku te duash ti...te acquafan pastaj te çoj te ai "scivolo" gjigand qe kur te hipesh siper te thush :O zot ç'mu desh?!"
Po s'o problem xhiro turistike...te shetis une neper gjithe lokalet e ku te duash ti...te acquafan pastaj te çoj te ai "scivolo" gjigand qe kur te hipesh siper te thush :O zot ç'mu desh?!"
hahaha ok ok ....
te prsh
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Pershendetje Mileto.
Jeni apo jo ne Linje ore?![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Mos u zini se u coj une te acquafan dhe mirabilandia vetem mbushni xhepat se nje xhiro ben15£,apo se keni problem ju????? Sa per xhulianen po e ftoj falas sepse e shoh qe ky Lenc simpatiku me duket pakSanto po ti si ke kaluar?
Mire fare derman.
Ja kur na mbajne mbahemi.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Mroma o njerez!!!
Si ja keni kaluar ju? Se une jam non stanca, qlc d + !!!!
O alda, dhe Xhuliana, ju coj une ne acquafan edhe ne parkun Oltremare, ju organizoni vetem autobosin, dhe mblidhni sa me shume bukurosh.....![]()
[QUOTE=Cirla;1871367]Mroma o njerez!!!
Si ja keni kaluar ju? Se une jam non stanca, qlc d + !!!!
O alda, dhe Xhuliana, ju coj une ne acquafan edhe ne parkun Oltremare, ju organizoni vetem autobosin, dhe mblidhni sa me shume bukurosh.....
Qyqja me nxoren nga shinat keto beqaret muaCara ku ta coj burrin qe te mbledh bukuroshat une????' Santo po ti pse kaq modest apo s'do te tregosh qe je simpatico, shiko pak RedDardan ca bene,gjithe cilesit e mira ja ngarkon vetes, taaaaani dhe mund ti kete pero ..... ju pershendes te gjitheve e degjohemi nga darka se kam qene turni trete mbreme une kuse ju qaheni me turnin e pare. un abbracio a tutti
![]()
Krijoni Kontakt