Po RedDardan ne Brindisi.Gjithsesi nqs kam mundesi edhe kohe te ndaloj pak ne Bari me gjithe qejf pse jo.![]()
Po RedDardan ne Brindisi.Gjithsesi nqs kam mundesi edhe kohe te ndaloj pak ne Bari me gjithe qejf pse jo.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
ciao popolo
oggi è una bella giornata di sole primaverile
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Cirla ciao.lum ti qe e paske shtepin me giardino se une mbeta si harabel ne maj te pallatit shikoj me dylbi giardinon e komshis. po ju te tjeret po flini? daiii beni pak jete notturne mos flini me pulat. sot kam djegur doren me vaj:keshtu eshte kur gdhiesh e ngrysesh ne forum. "syte nga qielli duart nga mielli" me dergoni nga nje vazo komposto.
komposton si e do nga ato prej pjeshke ka plot ketu ne supere....apo s'jan naaaaa te medhaja...une kam shume vite qe s'marr .nuk jan te keqija jo.
s'ka me keq se djegia nga vaji....aiutooo!!! ki kujdes shejtan se forumi te merr me qafe ....apo s'me qenke rregjistruar sefte....![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Alda09 po qenke perveluar a derebardh.Pupupupupupu cte paska gjetur.
Na jep adresen se te nisim 1 kavanoz te madh me komposto duke menduar se do aderojne te gjithe Forumistat/et.
Hajde te shkuara derman.
P.s Donna po ti moj nga humbe e na bere merak.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
WWW.riccone.it kam thene une qe kam miqe te mire qe me begenisin po kush beson po ska gje se"s'calon kerrici nga veshet"
Krijoni Kontakt