Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 66 prej 66
    Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Vlenë për RRyma,

Për stabilitet ballkanik shqiptarët në të gjitha trojet etnike do bëhen kurban i shteteve ballkanike,këte në mënyr të fshehur e përkrah edhe Europa,

GJergj Fishta:

Hej Europë Kurva e Motit,
    Si i re hesha besës Zotit
    A kështu qenka shenja e qytetnisë
    Me nda tokat e Shqypnisë
    E me ua dhan këlyshve të Rusisë..

Unë mendoi se edhe tani po përsëritet e njejta qështje,me ligjet e aprovuara nga kuvendi i Serbisë dhe zbatuar nga ndërkombëtarët dhe vendorët,Kosova po bëhet cop/cop.

i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    pershendetje Sabri,

Nje pyetje: A mendon se eshte realiste te kerkohet bashkimi i trojeve Shqipetare sot ?

A mendon se ishte formul gjeniale kerkesa e Kosovesh shtet I pamvarur? qe u be realitet.

A beson se Kosova ka pas me pak serb ne Kosove se sa sot?mendoj ne 500 vjetet e fundit.

Dhe a mundesh te prognozosh se qka do te shkruante Fishta sot

Un personalisht besoj se do te ishte i knaqur me ket qe kemi arritur te gjith ne Kosove dhe besoj shum se do te ishte kunder fundrrines marksist leniniste.
    Ma mir neser se dje

Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Kam shum frigë se do na përsëritet historia,unë jamë tejet i shqetsuar me përfshirjen e decentralizimit si njëra nga standardet që duhet të plotsohen nga lidershipi i Kosovës.Kam frigë se veriu i kosovës do të jet tejet problem i rënd për Kosovën,krijimi i enklavave serbe dhe i urave lidhëse gjithashtu mbetet një shqetësim për mua.Gjithashtu kam frigë se do na tradhëtoin në fund,kështu na ka ndodh në të kaluarën.Ndoshta ti Rryma ke të drejtë por një fjalë e popullit thot :kur t`han gjarpëri frigohesh nga hardhuca,tani kjo po ngjet me mua.

Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Kam shum frigë se do na përsëritet historia,unë jamë tejet i shqetsuar me përfshirjen e decentralizimit si njëra nga standardet që duhet të plotsohen nga lidershipi i Kosovës.Kam frigë se veriu i kosovës do të jet tejet problem i rënd për Kosovën,krijimi i enklavave serbe dhe i urave lidhëse gjithashtu mbetet një shqetësim për mua.Gjithashtu kam frigë se do na tradhëtoin në fund,kështu na ka ndodh në të kaluarën.Ndoshta ti Rryma ke të drejtë por një fjalë e popullit thot :kur t`han gjarpëri frigohesh nga hardhuca,tani kjo po ngjet me mua.

i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    pershendetje Sabri,

pajtohem se duhet te kemi kujdes, por se shof ndonje rrezik shum te madh pakicen serbe ne Kosov.

serbet e Kosoves kan mbaru, kan vdek qysh moti , vetem hijet ju kan mbet
    Ma mir neser se dje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Postime
    7

Thumbs up Pershendetje

E di qe ndoshta do te tingellon shume palidhje kjo qe une do te them, po si do qe te jete eshte diqka qe une po e degjoj nga shoket, koleget dhe miqte e mi andej e kendej kufirit (jo te gjithe nga ata)
    Disa nga ta akoma jane ne dyshim se Kosova duhet te jete nje shtet ne veti dhe te mos bahkohet me Shqiperin. Gje qe mua me vjen merzi fort kur ata thone nje gje te till..
    Cfare do te ishte sikur te ishte bere nje sondazh ne Kosove dhe Shqiperi..

Edhe pse me ju thone te drejten, ndoshat nga deshira e flaket qe kam per kete bashkim, sikur nje detyre e till do te me ishte caktuar mua une do te isha shume i friguar qe te marre persiper nga friga e deshtimit..(jo deshtimit total po nga ajo 90%)

edhe besoj se duhet bere edhe realist se kemi aso "Shqipetare" andej e kendje kufiri qe nuk e duan nje gje te till..

Shpresoj se nje dite do te jemi nje.. e jo me kso flamurash "dardanie" e idesh partiake qe une i urrej shume e ishalla bashke me ate qe i ka filluar kane edhe mbaruar

Rrofshi gjithemone

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Mustafaj: Kosovës t'i jepet pavarësia e kushtëzuar
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 186
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 12:47
  2. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  3. Digjen flamujt e presidencës në Kosovë nga veteranët e UÇK-së
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 04-01-2006, 11:16
  4. Raporti i Kai Aides për Kosovën në OKB
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 17:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •