(Nga gazeta turke Milliyet)
Sipas nje ankete te bere nga gazeta Elle ne Gjermani femrat presin me teper komplimete se meshkujt (nuk eshte habi). 62 % e 500 femrave qe more n pjse u ankuas ne meshkujt bejne komplimente shume rralle. Sipas tyre meshkujt e kane te veshtire te bejne komplimente, por nese i ndihmon pak mund te kene permiresime
Disa nga komplimentet qe femrat do te donin te degjonin me teper jane:
Po te mos ekzistoje do doja te te shpikja (njerezit shpikin dhe ngjera te demshme ndonjehere)
A mund ta fusesh pak gishtin ne kafe se paska mbaruar sheqeri. (... e bukur fare kjo)
Je zbukuruar edhe me teper nga koha qe te kam njohur (zakonisht ndodh e kunderta)
Ti gatuan me mire se nena ime. (xhelozi kjo, shume rralle e vertete)
S'kam pare njeri te hekurose kaq seksi sa ty
Nje moment pa ty, me duket pafundesi (bejin vete komentet )
Mua me duken pak si te shtirura keto. Me duket gjithashtu pa kuptim te bej kompliment nese me te vertete nuk e mendoj. per me teper nuk kam pse ta them ēdo gje qe mendoj, apo jo? Me mire pak fjale te bukura por qe me te vertete i mendon them une. Po mesa duket femrat (te pakten keto Gjermanet) nuk mendojne keshtu. E forta eshte se sipas tyre, meshkujt duhet tu mesosh te bejne komplimente se nuk marrin vesh, jo se nuk duan. Eh bela kjo pune.
Krijoni Kontakt