Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Ajo shkabonja ne maje te minarese vetem sa verteton fjalet e Albos qe i ka perseritur disa here ne kete forum:

"Gjurmet e besimit orthodhoks ne zemrat e mendjet e shqiptareve jane te thella, packa se bota shpirterore e shqiptareve eshte e turbulluar nga tirane e pushtues."

Liria dhe kalimi i kohes ka per te bere te mundur qe shqiptaret te rigjejne vete burimin shpirteror te te pareve te tyre.

Albo

Vetem besimin orthodoks nuk me duket se kane pase nder mend hoxhallaret e Kosoves kur kane vendose ate shqiponje...

Jo per gja por prifterijte ortodokse te shkretet edhe pazarin detyrohen ta bejne me patrullat e UNMIK-ut...

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Labeati
    Vetem besimin orthodoks nuk me duket se kane pase nder mend hoxhallaret e Kosoves kur kane vendose ate shqiponje...

Jo per gja por prifterijte ortodokse te shkretet edhe pazarin detyrohen ta bejne me patrullat e UNMIK-ut...

You gotta love Albo's sense of humour though. Ai ka shpirt shqiptari prandaj e di qe shqiponja aty eshte vene per te treguar shqiptarizmin, po per ti hedhur hi syve ca njerezve si seminaristi ben sikur kujton qe eshte vene si simbol ortodoksie

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet nė Bllog
    23
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    You gotta love Albo's sense of humour though. Ai ka shpirt shqiptari prandaj e di qe shqiponja aty eshte vene per te treguar shqiptarizmin, po per ti hedhur hi syve ca njerezve si seminaristi ben sikur kujton qe eshte vene si simbol ortodoksie
    Shume kane qeshurm me mendimet e hedhura nga Albo, ju nuk jeni as te paret nuk do te jeni as te fundit, por te qeshuren e fundit kam qene une qe e kam bere kur ato qe une kam shprehur jane bere realitet me kohen. Prandaj kujdes se e qeshura mund tu ngrije ne fytyre nje dite.

"Shqiptarizmi" i ndertuar me nje flamur bizantin, me nje hero te besimit orthodhoks, me nje himn kombetar qe ze ne goje Fjalen e Zotit? Apo e ke fjalen per ate "shqiptarizmin" qe e perdorim si fjale tek tu, qe askush nuk ia di kuptimin, por tingellon bukur si fjale dhe ne e hedhim.

Te vendosesh nje shkabonje me dy krena ne maje te nje minareje eshte njesoj si te vendosesh kryqin perpara fytyres se nje njeriu te pushtuar nga demonet. Por ju nuk e keni idene se cfare perfaqeson shkabonja, prandaj shkoni e tregojani ate foto ndonje turku ose ndonje pinjolli turk i mbetur ne trojet shqiptare qe te shikosh se cfare reagimi do te marresh.

Meqenese reagimi i Qafirit nuk ju ka mjaftuar.

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 18-10-2005 mė 09:32

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Une kam shume kontakte me njerz nga Kosova. Mund te ju them se 95% nga keta jane shqiptar ( para se ta quajne veten musliman)dhe e ndjejne veten si europian. Ju mos i krahasoni kosovaret me disa islamist qe finansohen nga wahabistet dhe jane ne akcion dhe shume agresivbile edhe ketu ne forum.
    Per ate shqiponje e kan dhene jeten shum kosovar.
    I lumte atij imamit i cili vendosi ate simbol kombetar mbi minarene e xhamise.
    Me tregoni se ku eshte se dua ta vizitoj veren tjeter.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Meqe 95% e shqiptareve jane shqiptare ai imami do kishte bere me mire mos ta kishte bere fare ate xhamine.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Postime
    28
    Pse do ta heqin henen edhe xhamite e tjera ? Cfar tmerr!!!!! Mos u tallni me fete, se nuk eshte mire. E pate c'pesuam kur i ndyeri na prishi fete , gjith ato te keqia.
    Zoti ju bekofte, ju dhe Shqiperine.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Perandoria Bizantine dhe Kalendari i Mesjetes- kronikografi:
    Nga Kryeplaku nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 13-09-2007, 04:40
  3. Gjurmė tė shpellave bizantine mbi liqenin e Komanit
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-04-2007, 08:24
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  5. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •