Cuditem nga disa rezultate...sondazhe te ndryshme japin rezultate te ndryshme.
Cuditem nga disa rezultate...sondazhe te ndryshme japin rezultate te ndryshme.
Ndryshuar për herë të fundit nga Julie : 05-01-2006 më 12:24
Une per vete jam i kenaqur me University of Wisconsin, Madison eshte nga me te miret nder Public Schools. Universitete private kane perparesite e tyre kuptohet por jo patjeter nje unversitet privat eshte i mire per te gjithe. Une ju uroj suksese te gjithe atyre qe jane ne shkolle dhe ata qe nuk jane eshte mire te shkojne ne shkolle pak rendesi ka se ku.
Kalofshi mire,
Ed
KA tri lloje te genjeshtrave ka thene nje Twain :
1) Genjeshtrat e arsytuera dhe qellimmire
2) te paarsytuera
3) statistikat
Ose nje thenie tjeter: mos i beso asnje statistike qe nuk e ke falsifikuar vet.
Ky vleresim i paraqitur me larte me duket shume banal.
Nuk ka mundesi qe te paushallizohen universitetet ne pergjithesi. universitetet ne Gjermani psh. kane nje oferte te madhe ne drejtime mirpo secili student e di psh. se te studjosh Ekonomine ne Köln, Mannheim apo München nuk eshte e njejte si te studjosh ne Heidelberg apo gjetiu tjeter. Mirpo njekohesisht te studjosh Germanistik ne Mannheim nga ana nivelore nuk eshte si te studjosh ne Heidelberg, ku psh. nivelui eshte me i larte.
Andaj une mendoj qe kta perbledhesit e kesaj analize nuk kane pasur se cte bejne dhe ne menyre qe ti arsyetojne te ardhurat i jane futur nje pune statistikore.
ne shume ranking te ketyreve universiteteve, kishte radhitje te ndryshme, asnje njesoj ,pershembull cambridge i dyti e jo aq posht sa kjo radhitja ketu ose cornell i dhjeti ne gjith boten. e me radh po sidoqoft harvardi gjithmon i pari. me keto duhet mar mesatarja mesa duket,lol
pfffffff pse mer kto ne Itali s'bokan kshu?
Bocconi ne Milano eshte me e mira!
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
domethene ne qe nuk studiuam ne keto universitete paskemi harxhuar kohe kot??
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
te gjtha vleresimet qe bejne amerikanet dhe ne amerike kane dale me statistika dhe me te dhena shume te arsyetuara dhe shume te sakta......apo jo eh?per veten e tyre jane te paret,jane me te miret,jane te pafajshem per cdo gje,fajin e ka vetem iraKU DHE europa,ata te shkretet nuk bejne gje tjeter vetem sa corbin tere kete bote eh...une nuk i besoj statistikave dhe renditjeve..studioj mjekesi dhe kush ben kete gje si une e di shume mire qe statistikat jane ato qe lene njerez te vdesin duke pritur dicka qe sdo te kene kurre apo te tjere qe behen kavie..nr 1 ne bote per kete eshte USA..me korrigjoni ju lutem nese gaboj....pershendetje te gjithve
milanist mire e ke
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Krijoni Kontakt