-
Dani
Si tė hap .00?
Kam shkarku programin Logo Design Studio 2005 mirpo nuk di si te instalohet sepse nuk eshte setup.exe skedar mirpo jan disa file sikurse rar ose zip skedaret
phx-slds.sfv
phx-slds.001
phx-slds.002
phx-slds.003
phx-slds.004
phx-slds.005
phx-slds.006
phx-slds.007
phx-slds.008
phx-slds.009
phx-slds.010
phx-slds.011
phx-slds.012
phx-slds.013
phx-slds.014
kam kerkuar ne internet programe per hapjen e ketyre skedareve mirpo nuk kom arrit me i hap fajlat perveq phx-slds.sfv te tjeter nuk kom arrit mi hap
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dani_Tux : 10-10-2005 mė 15:45
www.WeAreTheBest.„$
-
-
Te lista e skedareve shiko per skedarin phxiso.nfo.Klik me te djathte dhe zgjedh
"hape me"(open with) dhe e hap me notepad.Aty ke instruksione si te punosh me hapjen e skedareve dhe instalimin.Skedari nfo gjithmone duhet hapur,per raste krak dhe warez.Mund ta hapesh skedarin NFO edhe me nje aplikacion te vogel NFO Viewer http://www.softpedia.com/get/Office-...O-Viewer.shtml
Beje me mire keshtu:hapi skedaret rar m winrar dhe aty do shohesh
skedare iso dhe bin.Digji skedaret bin ose iso me programin djeges.Pastaj montoje imazhin duke krijuar nje cd room driver virtual.Mund te perdoresh Daemon tools ose iso buster,alkool120.Me pas i sheh gjithe skedaret duke perdorur programet me lart dhe gjen skedarin setup exe per instalim.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 10-10-2005 mė 22:32
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
-
-
-
-
Skedarët .001, .002, ... zakonisht janë RAR. Provo t'i hapësh me Winrarin duke klikuar me butonin e djathtë dhe të zgjedhësh "extract" ose hap Winrar dhe shko tek file > open. Nëse nuk hapen kështu, skedarin e parë ( .001) riemërtoje .rar dhe provo ta hapësh. Nëse hapet, riemërtoji të gjithë skedarët e tjerë si .r01, .r02 .. e keshtu me radhe.
-
-
Dani
faleminderit benseven11 & edspace
mirpo arrita ta rregulloj kam hapur skedarin .001 me winrar sepse keto si duket ishin ne part apo pjes dhe prej aty me tast te dyt Extract to the specied folder dhe ishte 228Mb kurse skedaret qi i kam shkarku nga internet ashte 191MB dhe pasi ishte BIN skedar dhe me pastaj instalova programin MagicISO (full) dhe konvertova ne ISO pastaj Extract me tast te dyt ne MagicISO dhe pastaj aty ishin skedaret e duher per instalim
-
-
Dani
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dani_Tux : 11-10-2005 mė 09:41
www.WeAreTheBest.„$
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt