po motra ashtu eshte me ty jam se edhe une e shikoj vehten qe skam njeri te afert ketu e ndjej vehten shum te vetmuar bilez pavaresisht qe jam me familjen time ktu por me mungojn ato te zemres time te afert siq jan.
po motra ashtu eshte me ty jam se edhe une e shikoj vehten qe skam njeri te afert ketu e ndjej vehten shum te vetmuar bilez pavaresisht qe jam me familjen time ktu por me mungojn ato te zemres time te afert siq jan.
Me raste moj Ina,ja sapo lexova kete temen tende nuk e di perse me pershkoj nje vetmi nga ajo qe nuk qepet e nuk arnohet dot.Jeta ka shume,e rendesishme eshte t'ia fillosh aty ku ngele,ta shperfillesh vetmine ndryshe je e humbur.Perpiqu te mos e mendosh qe ndjehesh e vetmuar,por ta genjesh veten(ose me mire mundohu te harrosh se ndjehesh e vetmuar) dhe kjo besoj do te te kaloje per aq kohe sa do ti.Njeriu vete e krijon vetmine,vete e largon.....me kupton besoj.
Edhe plot me njerez te jete dhoma,shtepia ka raste qe njeriu ndjehet kaq i vetmuar sa i duket sikur i eshte skalitur frikshem ne qenien e tij,kjo eshte vetmia me e keqe sepse e dime qe nuk ka gje ne bote qe do te na e mbushe dhe e sheshoje kete vetmi ndonjehere,prandaj dhe te thashe genje veten.Ashtu siē e genjejme kur duam ta bindim ose nuk duam ta bindim se kemi rene ne dashuri per here te pare,sa keq qe luajme me veten ndonjehere?Meqe jemi dhe ketu a e ke lexuar ate librin 100 vjet vetmi?Shume titull domethenes,jo dhe aq domethenes ne permbajtje,madje kam patur idene se ky titull i pershtatet me mire tek nje roman tjeter i po te njejtit autor ''dashuria ne koherat e koleres''.Ajo vetmi e te dy personazheve kryesore eshte tamam vetmi e frikshme,pamvaresisht se autori mashkull kerkon ti jape me shume perparesi ne punet e ndjenjave atij djali dhe ate vajzen e le te duket si fatlume dhe me jete te rregullt plot dashuri...etj.Se nuk dua te ndalem tani,se te jete per mua flas gjithe naten dhe gjithe diten per keto dy libra,nuk e di perse mu kujtuan qe te dy sapo pashe kete temen tende.Tani po qe vetmia po behet serioze,ika me mire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XX22 : 17-11-2006 mė 00:03
normal qe ndihem e vetmuar nganjeher se me mungon shoqerija
Normal qe dua te kendoj kengen e bananes se Dashnor Dikos ne netet e karaokes tek restoranti ''The great hongdong'' ktu ne stanboll gjithmone kur me japin mic ne dore, por kto kinezt e dreqit e morin per ofendim sa here qe ja bej kerkesen dhe me thone qe nuk ekzisto nje kenge e tille. Po te isha ne Tirane do ishte ndryshe ēdo gje. Emigrimi qenka i rende.
Money Makes Man act Funny
sa do qe mire te jemi me ndodh ndonjeher te ndihem e vetmuar ...
gjeja kryesore per te cilen ,ndjehem e vetmuar eshte shoqeria ime ,qe e kam larg ..
dal ketu ,shetis pothuajse cdo dite ,poja qe vijne disa caste qe vertet ndjehem e vetmuar..edhe tani kur lexova shkrimet e disave ketu ,u ndjeva e vetmuar .....
largimi nga vendi jot qenka vertet i veshtire .......
Ndihem e vetmuar sepse jam ne nje vend te huaj, sado qe kam vite ketu.
Me mungon vendi im,njerzit e mi,shoqeria dhe do doja sikur te ishte e mundur te kthehesha per gjithmon atje.
Nuk e di sa do realizohet....
Ketu ne forume ndihem mire se shkruaj gjuhen time, ndihem sikur jam ne nje lagje Shqiptare,kam te bej me Shqiptare, me gezon kjo gje por kur dal qe ketu prap vetmi.....
Keto ka jeta, s'kemi ca bejm
po Sigurisht Qe Ndihem I Vetmuar Ka Raste Kur Me Duken Te Tere Keta Qe Me Rrethojne Si Gogola,nuk Eshte Ajo Ndjesia Sikur Te Jesh Ne Vendin Tend
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Ndihem((((((((((((((((((((((((
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
............
Jo.
Une ne Shqiperi pas kaq vjetesh larg jam turiste keshtu qe ndonjehere e ndjej larg mungesen e njerezve te mi por jo vendin.Do kisha arsyje shume te forte qe te kthehesha ne Shqiperi dicka nuk besoj te ndodhi kurre.Shqiperia tani per tani eshte nje shtet qe vete per pushime tek njerezit e mi asnje gje me shume.Ketu ne forum me vjen mire qe lexoj shqip sepse nuk mund te mohosh vendin qe ke lindur edhe gjuhen tende.Por me ndihmon te bej dicka edhe te them mendimet e mija ashtu sic dua une edhe ne gjuhen qe kam.
Krijoni Kontakt